TTNET Hızınız Yavaşsa Arayın Düzeltsinler
-
coLin bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
Beyler faturayı ödedim adamlar ödememiş olarak gözüküyor diyo artık nasıl küfür etsem bilemedim yardımlarınızı bekliyorum. :)
Ödediğine dair aldığın makbuzla git ptt nin merkezine durumu açıkla.
Hacı makbuzu yırttım .
-
ReyiZ bunu yazdı
Beyler faturayı ödedim adamlar ödememiş olarak gözüküyor diyo artık nasıl küfür etsem bilemedim yardımlarınızı bekliyorum. :)
Bu ttnet tam gerizekalı ya. bendede var aynı durum hocam, faturada benimkide ödenmemiş gözüküyor. ama ödediyseniz dikkate almayınız diyede not düşmüşler. bişey olmaz.
Pc-ErrOr tarafından 18/Şub/13 13:04 tarihinde düzenlenmiştir -
amk bana tam 4 fatura kitledi o.ç ları taşınma arefesinde makbuzlarda kaybolmuştu..
bir hak iddaa edemedim..... :@ oç.ları
-
3 - 4 gibi arıcam bi posta kayıcam stres atayım bari.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı
Dün internetin yavaşlığından dolayı arıza kaydı bırakmıştım, bugün aradılar. Hız testinde dün 0.75 mbps idi. 0.95 mbps'ye kadar yükseltti. İnternetiniz 1 mbps dedi ancak ben 8mbps internet aldım diye bağırdım. Bu gerizekalıda santraldan kaynaklanıyor, daha fazlası için bulunduğunuz ilin genel müdürlüğüne gidin falan dedi. Gitsem yararı olurmu beyler?
tekrar ara o halde. hızını yükseltmiyorlarsa internetini kapatıp başka bir firmaya gideceğini ve mahallendeki herkesi bu konuda uyaracağını falan söyle.
büyük ihtimal bi şeyler yapacaklardır.
-
-
4.08 çatır çatır giriyo hocalar (yazık lan halime 4 mb iyi diyorum)
-
santrale uzaksanız hızı yükseltemezler yükseltirlerse sürekli kopma olur nette.müşteri hizmetleri zamanında 3-4 lira fark var hızınızı 8 e cıkaralım dedi herkese.millette parası bişey değilmiş yükseltin dedi.santrale uzak hatlar sürekli düşme sorunu yaşayarak arıza kaydı bırakıyorlar.bilişim ağlarıda siz uzaksınız santrele olmaz deyip 2ye falan çekiyor.staj zamanlarımdan biliyorum :)
-
bu ttnet kotayı köklüyomu acaba bu ay max. 70 gb anca indirmisimdir ama 131 gb yazıyo kota sorgulamada adil kullanım kotası ayın ikisinde bitti o kadar kullanmadığım halde
-
tüm santralın a.q 8mb aldım 0.87 ile giriyorum olaya bak ya