Ttnet Hızlanmış! Hadi Bee
-
şimdi son günlerde gördünüzmü bilmiyorum tv de bir reklam var adam laptopun başına oturuyor ve yan odadaki kadına ben interntete giricem diyor oda dikkatli ol diyor , sonra adam laptopu bi açıyor kasırga neymiş internet 4 kat hızlanmış *.q ş*refsizi görende gb çıkardılar sanıcak altı üstü 4 mb oldu , oda fahiş fiyatlara bu ülkede yaşanmaz artık..
-
hehh o reklamı ilk izlediğimde güzel bi sttr çekmiştim
-
amanın ne kasırga ama adam pc yi zor kapatıyo ne hızsa
-
Hızlanmadımı ulan utanın be 512 den 2048 yaptı adamlar halen hızlanmadı diyosunuz ne biçim insanlarsınzı bişeydende mutlu olun be
-
th3Abdo bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi son günlerde gördünüzmü bilmiyorum tv de bir reklam var adam laptopun başına oturuyor ve yan odadaki kadına ben interntete giricem diyor oda dikkatli ol diyor , sonra adam laptopu bi açıyor kasırga neymiş internet 4 kat hızlanmış *.q ş*refsizi görende gb çıkardılar sanıcak altı üstü 4 mb oldu , oda fahiş fiyatlara bu ülkede yaşanmaz artık..
-----------------------------Giga bit varmıda çıksın :D 10mb te var merak etme sen altyapı olsaydı sanada verirlerdi ama altyapı yok.Adamlar çalışıyo ama siz sabır ve şükür kavramını hiç bilmiyosunuz :)
-
Ben adsl i almanya da kullandım. Adı fritzdsl arattırırsanız bulursunuz. Hız diyorsanız telekoma onun yanında eşşek arabası gibi geliyor. :D
-
Abi fritzdsl adsl2 adsl2+ teknolojisi ile çalışıyo adamlar fiberoptik kablo kullanıyo ve ozmda 24mbit hızı görüyosun ama türkiyede yok olsa adamlar vermezmi anca yapıyolar.Altyapı yeterli değil santraller 4mbit dahi destekliyemiyor.Evine gelen bakır tel bakır teller 10mbit 24mbit desteklermi sanıyosun adamlar cart diye nasıl herşeyi değiştirsin..
-
blutarm bunu yazdı:
Abi fritzdsl adsl2 adsl2+ teknolojisi ile çalışıyo adamlar fiberoptik kablo kullanıyo ve ozmda 24mbit hızı görüyosun ama türkiyede yok olsa adamlar vermezmi anca yapıyolar.Altyapı yeterli değil santraller 4mbit dahi destekliyemiyor.Evine gelen bakır tel bakır teller 10mbit 24mbit desteklermi sanıyosun adamlar cart diye nasıl herşeyi değiştirsin..
-----------------------------Rapid i sömürmek süper oluyor ama bir görsen :D Bi de onun kendi programı var 1 saniyede modem reslemeden IP numaranı değiştirebiliyorsun. Süper oluyor.
-
Artık Telekom'u seviyorum.Rapide kafam girsin. 5 güne toplam 25 gb limit koymuşlar neye yeter o.
-
FireX bunu yazdı:
Artık Telekom'u seviyorum.Rapide kafam girsin. 5 güne toplam 25 gb limit koymuşlar neye yeter o.
-----------------------------Bence hala daha çok pahalı internet kullanıyoruz. Bu yüzden ben sevmiyorum.
-
Evet aylık sabit ücretleri fazla olabilir ama 256 50TL dönemlerini unutmayın :) yavaş yavaç düzeliyor..Rapid konusuna gelince fritzdsl o avantajıda var haklısın.