TTNET İndirim Yapmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam bu günü kurtarmaktan başka bir şey değil gibi geldi bana. Üstüne bir de ileride kapatmak istediğiniz zaman bile tahaddüt yüzünden kapatamayacaksınız da. Siz bilirsiniz tabi.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

telekom il müdürlüğüne gitti babam bizde d-smart var ona geçecez kesin hesabımızı diye %50 indirim yapmışlar 6 ay boyunc taahütsüz falan.kardamıyız zarardamıyız zaman gösterecek güvenmiyorum bu ttnete

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

ne zamandır  8mbit net limitsizi 40 liraya kullanıyorum daha önce 6-7 aay kadar da35 lira verdim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı

ttnet+tivibu+konuştukça ödenen sabit ücret gelemeyn telefon 3üne 1 yıl boyunca 39 lira ödüyecem hızım 9mbps tarifede 8e kadar olmasına rağmen. tamam sövmeyin :|

asd

Normal 8 mbit'e kadar olan netlimitsiz kullanıyorum. 50gb'ı aşınca hız düşmüyor :)

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

63lira aynı dururmdayım harbi fazla a.k yaa millet ucuz ucuz giriyor tahhüt bitti girdi götümüze fatura 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

bazen 62 bazen 70 bazen 80 geliyor anlamadım bu işi amqk

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Kasım-2012 25.12.2012 Ödendi Fatura Görüntüle 30.0 TL

bana neden 30 tl geldi anlamadim.kampanyaya girmiştim.2-3 kadar ücret gelmedi.gecen ay 30 tl geldi.bu ay kac gelecek belli degil daha.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Uydunet candır :) Ancak memlete gidince ne yapacağım bilmiyorum normal mahalle ya ttnet yada d smart. 

Turkcell Superonline en iyisi ama onuda her yana vermiyor bizim mahallenin başında kuyuları ama kutuları yok :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

bu arada superonlinenin kampanyası varmıs aradılar digiturk artı internet sınırsız 59 lira diyordu

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

fiber varsa, durma fibere geç direk. Yoksa ttneti tamamen iptal ettir, sonra tekrar açtır 12 ay tahattütlü.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 3623 Toplam Mesaj: 38