TTNET İndirim Yapmıyor
-
Hocam bu günü kurtarmaktan başka bir şey değil gibi geldi bana. Üstüne bir de ileride kapatmak istediğiniz zaman bile tahaddüt yüzünden kapatamayacaksınız da. Siz bilirsiniz tabi.
-
telekom il müdürlüğüne gitti babam bizde d-smart var ona geçecez kesin hesabımızı diye %50 indirim yapmışlar 6 ay boyunc taahütsüz falan.kardamıyız zarardamıyız zaman gösterecek güvenmiyorum bu ttnete
-
ne zamandır 8mbit net limitsizi 40 liraya kullanıyorum daha önce 6-7 aay kadar da35 lira verdim
-
BlackApple bunu yazdı
ttnet+tivibu+konuştukça ödenen sabit ücret gelemeyn telefon 3üne 1 yıl boyunca 39 lira ödüyecem hızım 9mbps tarifede 8e kadar olmasına rağmen. tamam sövmeyin :|
Normal 8 mbit'e kadar olan netlimitsiz kullanıyorum. 50gb'ı aşınca hız düşmüyor :)
-
63lira aynı dururmdayım harbi fazla a.k yaa millet ucuz ucuz giriyor tahhüt bitti girdi götümüze fatura
-
bazen 62 bazen 70 bazen 80 geliyor anlamadım bu işi amqk
-
Kasım-2012 25.12.2012 Ödendi Fatura Görüntüle 30.0 TL bana neden 30 tl geldi anlamadim.kampanyaya girmiştim.2-3 kadar ücret gelmedi.gecen ay 30 tl geldi.bu ay kac gelecek belli degil daha.
-
Uydunet candır :) Ancak memlete gidince ne yapacağım bilmiyorum normal mahalle ya ttnet yada d smart.
Turkcell Superonline en iyisi ama onuda her yana vermiyor bizim mahallenin başında kuyuları ama kutuları yok :D
-
bu arada superonlinenin kampanyası varmıs aradılar digiturk artı internet sınırsız 59 lira diyordu
-
fiber varsa, durma fibere geç direk. Yoksa ttneti tamamen iptal ettir, sonra tekrar açtır 12 ay tahattütlü.