Ttnet İPTİVİBU Kullanan Var Mı?
-
Arkadaşlar evde tv çekmıyor dreambox alalım dedık ama su an para durumları cok sıkısık o nedenle ip tivibu ya gecelım dedık.
Kontrat yok tahahtut yok
Aylık 10 tl lık paketı kullanalım dıyoruz kullanan ,gören
varsa yorumlarını bekliyoruz
-
kurulum ekibindeydim.sistem henüz yeni ama güzel olay birazda kazık tabiki
bulunduğun bölgede bağlantı sorunları yaşanıyorsa 100 mbs bile olsa görüntü sorunları yaşarsın
3 paket olarak satılıyor.seç izle var,kirala izle,normal yayın var.seç izle kısmını sevdim ben sadece
ttnet server 1 haftalık yayını hafızaya alıyor,sende 1 haftalık geçmişteki izleyemediğin eski film dizi v.s izliyorsun
dvb-s sistemlerdeki timeshift uygulaması bir nevi
en son 8 mbs kullanan bir yere kurduk arasıra ekranda buglanma dediğimiz görüntü bozuklukları oluşuyordu
ethernet bağlantısı sorunsuzsa gayet iyi.superonlineda yakında benzer uygulamayla görucuye çıkacak diye söylentiler var üstelik 6 tlye
bana kalsa ben istemem 2000-3000 tl tv ye veren biri medya center namına onboard atom işlemcili ekran kartlı pc boardları satılıyor.100-110
tlye var ram hdd de alındımı al sana medya center ister tv kartı tak,ne takarsan tak
-
kurulum ücreti falan da yoksa denemeye değer, 10 lira ne ki 1 ay tv için :D
@alexfarrow -> Kurulum adımları neler, aynı accountla webden izlenebiliyor mu, download falan yapmak etkiliyordur? Kotaya elleşiyor mu? Kaç kanal var webdekiyle aynı mı? Öyleyse çok az
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
kurulum ücreti falan da yoksa denemeye değer, 10 lira ne ki 1 ay tv için :D
@alexfarrow -> Kurulum adımları neler, aynı accountla webden izlenebiliyor mu, download falan yapmak etkiliyordur? Kotaya elleşiyor mu? Kaç kanal var webdekiyle aynı mı? Öyleyse çok az
-----------------------------kanal olayını anımsayamadım bıraktım malesef,normal kanalların yanında hd yayınlarda var,sports kanalları var
illaki ttnetin ekibi ilgili cihazı getirip takıcaklar aktivasyonu ekip yapacak kullanıcı kuramıyor yani.
-
evet kullanıcı kuramıyor ekıp gelıp kuruyormus evımızde 8 mps ınternet var download hızım 800 den 900 den asagı dusmez genelde 1 mb dıyelım sn de
Bu iptivibu olayında hızın ne kadarını cekmekte
Ben download ederken ızleyemeyecekken hıc bır anlamı yok
kı eve gelen net lımıtsız paketının hepsını kullanmıyorum sonucta ip tivibu kullanırken bu kullanmadıgım baglantı hızından fılan mı cekılmekte
-
hipokondriyak bunu yazdı:
Arkadaşlar evde tv çekmıyor dreambox alalım dedık ama su an para durumları cok sıkısık o nedenle ip tivibu ya gecelım dedık.
Kontrat yok tahahtut yok
dreambox500s 100 tl bir sefer alacaksin. -
internet işinde iyimi ki bide tv hizmeti vericek..?
tivibu var otur bak görüntü kalitesine
ki eminim normal sana gelen net ten faydalanıcak nettv için.
anlıyacagın yarım yamalak bir net var hepsini tv ye cekicek al sana ttnet kalitesi
-
sansar55 bunu yazdı:
hipokondriyak bunu yazdı:
Kontrat yok tahahtut yok
dreambox500s 100 tl bir sefer alacaksin.
-----------------------------s500 zaten alacagız.Bu cıhazı dırekt olarak ıade edebılme gıbı bır sansımız oldugu ıcın deneyelım dedık uydu yok bırsey yok kafadan 300 e patlayacak bıze 2 uydu lnb cıhaz server fılan.
Dreambox alınca ıade edelım dıye dusunduk
-
16mbit yada 32 mbit hızı veremeyen bir sirketten ne beklersin ki. f.ck ttnet
-
Normal kalite yayın 7mbit
Hd için 12mbit bağlantı hızı gerekiyormuş.
-
Cegstyle bunu yazdı:
Normal kalite yayın 7mbit
Hd için 12mbit bağlantı hızı gerekiyormuş.
-----------------------------oldu olacak evi arabayı falan üzerine yapayım bari.bu ne lan