Ttnet İşkencesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba.

ttnet kullandığımız evden ailem taşındı. yeni geldikleri evde internet altyapısı yokmuş. taahhüt olayı olduğu için iptal etmiyorlarmış, internet te sağlamıyorlar. 64 64 te fatura geliyor. bizim o binaya internet sağlamamız mümkün değil demişler. bu işten sıyrılmanın yolu nedir nasıl kapattırırız bu illeti. cevaplarınız için teşekkürler. 

kartalkethuda tarafından 09/Haz/17 18:43 tarihinde düzenlenmiştir

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    kartalkethuda bunu yazdı

arkadaşlar merhaba.

ttnet kullandığımız evden ailem taşındı. yeni geldikleri evde internet altyapısı yokmuş. taahhüt olayı olduğu için iptal etmiyorlarmış, internet te sağlamıyorlar. 64 64 te fatura geliyor. bizim o binaya internet sağlamamız mümkün değil demişler. bu işten sıyrılmanın yolu nedir nasıl kapattırırız bu illeti. cevaplarınız için teşekkürler. 

Benim bildiğim eğer alt yapı yoksa iptal etmek zorundalar.Ek olarak hat sahibinin ikametini istiyorlar(orada oturdugunu kanıtlamak için)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla hizmet veremediği yerde sözleşme geçersiz oluyor hocam bilen arkadaşlar aydınlatır seni şimdi ama ne orullll orulllllll bişey çocukları oldu millet ya 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Ayni olay hatta anlatsam şok olursunuz bu kadar olmaz diye.

hocamında başına geldi. Tıpış tıpış ödedi. Yoksa devamlı borçlandı. En son gördüğümde dava açacaktı.

Bu şirketin başındakilerin yatacak yeri yok. 

Tüketici heyetine, bimere, ana şirkete herkese mail at hatta gerekirse dava aç. Vermediği hizmetin parasını mı istiyor adiler 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

şirket olmaktan çıkıp mafyalığa doğru yaklaşıyorlar. yok bi hafta süre verin yok iki hafta süre verin. biraderi oyalamışlar. gerekirse dava açıcaz ama iş o noktaya gelmez inş.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Hocam Müşteri Hizmetleri ile linkteki olayı bir görüş, biz tasındıgımızda da altyapı olmama gibi bir durum söz konuydu burdaki memur bunu önermişti, 6 ay dondururuz hala çözemediysek taaahhüt gecersiz olur gibi bişey demişti...

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sss/sayfalar/hat-dondurma.aspx

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Ufak bir bilgide benden . 

Mesela hattınızı 3 aylığına dondurdunuz . 

Bu 3 ay içinde kampanyanız biter  ama tahütünüz bitmez . son 3 ay zike zike kampanyasız en yüksek fiyattan ödeme yaparsınız . 

Bundan kurtulma yolunu söylemez *erefsiz çağrı merkezi çalışanları . 

ben söylim  . gidin ttent bürolarına 1yıl 2 yıl neyse artık yeni tahüt yaptırın tamam dır .

bu *erefsizlere 1 tl fazla vermeyin. 

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Benim yeni adrese 6 ay dondurdular altyapi yok diye. Sehir merkezinde altyapi yok diye valilige yazdim yine bi gelisme olmadi. 

5. Ayda fatura cikti. Itiraz ettim musteri hizmetlerine. Fatura odenmesi iptal ettiler. Hatta 8 ay net veremediler.

Her ay itiraz ettim.

Suan net baglandi. 

Temsilcinin sunu dedigini biliyorum. Altyapi olmamasi sizin sucunuz degil. Hizmet veremiyosa telekom fatura odemezsiniz diyodu.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

twerk işkencesi okudum.

:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Taahhür de olsa cayma hakkınız var bilmem kaç lira (250 idi galiba) öderseniz onlarla ilişiğinizi kesersiniz. Alternatif olarak Türkneti i arayın ben size geçmek istiyom deyin tamam yaparız derlerse düşünme geç direk. Bzen telekomun serefsiz elamanları başlarına iş açılmasın diye bilerek müşteriye hat yok port yok cart curt sallıyorlar. Vel hasıl genel müdürlüğe gidin işi yokuşa sürerlerse taşkala yapın polisi ararım deyin eşşek gibi yapacaklar ... Ben artık bırakttım ugrasmayı her gün sövüyorum çoluğundan çocuğundan çıksın sebep olanların başka bişey demiyoru.

Klasik 3.Dünya ülkesi sorunları...

dcpromo tarafından 09/Haz/17 22:28 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

BTK online şikayete yazın. İptal ederler.

Toplam Hit: 2511 Toplam Mesaj: 15
ttnet iptal altyapı