Ttnet Müzik
-
Arkadaşlar bu yeni mi çıkmış nedir.Binlerce ücretsiz popüler müziki ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.
www.ttnetmuzik.com
Tek gereksinim ttnet adsl abonesi olmak ve siteye üye olmak.
Acaba TTNet bu uygulama için kaç lira ödeyecek?
-
:D lan hızlı ve öfkeliyi mi izliyon :D
-
hocam ben üye oldum fakat ayda en fazla 10 şarkı indirebiliyorum..
daha fazlası için para istiyolar, ayrıca her şarkıyı da indirtmio boktan olanları indirebilioz bi tek :)
-
aptal bi site aptal bi sistem. aynı anda 2 şarkı indirebiliyorsun vs. vs.. beğenmedim açıkcası :)
ttnet den de bu beklenirdi..
-
ttnet mi!!! ttneti duyunca bundan gelecek hayır düşmanımdan gelsin de sok kafayı geç...
-
Bu ttnet müzik'e yeni üye oldum. Fakat ücretlendirmesinden birşey anlamadım. Ben sınırsız kullanıcı olarak ücret ödeyecekmiyim? Dinlediğim müzikler için ücret alıyorlar mı? İndirsem alırlar mı? ... Kullanan birisi anlatırsa memnun olurum. Bu herşeye rağmen ttnet tarafından tokatlanacakmışım gibi geliyor. Fakat hizmet gerçekten güzel olmuş.
-
hayır odemeyeceksin
-
faturaya 2-3 ytl felan yansıyacak :) kampanyanın ilk çıktığında okudum sonra bunu belli bir süre ücretsiz yaptılar o parayı kaldırdıar şimdi tekrar koydularmı bilmiyorum
-
ayrıca müzikler lisanslı mı oluyo ne mp3 değil yani başka aygıtta çalamıyosun sanırım
-
sinirsiz kullanıcılar ücret ödemiyor istediği kadar indirebiliyor şarki..
ayrica ben sinirsiz limit var diye idnirdim ama boktan site cd aktaramıyosun sinir 100 kez bir sarkıyı ancak aktarım yapıyosun + 3 bilgisayardan fazla pc ye yuklemiyosun + cep telefonlarına atamıyosun V.s ben üye oldum indirim 15-20 tane ama pişman oldum gözünü seveyim korsan mp3 ün :)
saçma bişi zaten benden bu mp3 ün parasını kesiyolar kotadan düşüyor parasını ödüyorum neden istediğim gibi kullanamıyorum ki? hayret bişi para veriyoz daha ne istiolar anlamadım gitti..
-
herzaman dediğim gibi.. rulz :)