Ttnet Online Başvuru Hakkında
-
Arkadaşlar cuma günü ttnete internetten başvuru yaptım başvuru şartlarında şunlar yazıyordu 2 iş günü içinde sözleşmenizi imzalamanız içinn eve getireceğiz kimliğiniz yanınızda olsun vs.. ama hiçkimse gelmeden hattımı açmışlar herhangi tel. filan da açmadılar eve ilk başvuruda tercih ettiğim kullanıcı adı ile şifremi girdim hattım açık görünüyo sizce nası oluyo ? en azından telefon açıp teyit etmeleri gerekmezmiydi ? başka internetten başvuru yapan arkadaşlar varsa onlar da yazsınlar bakalım onların da öyle mi olmuş ?
-
biri ye basvur :)
taahhut olmadan bedava 300 ytl lik modem veriyorlar
musteri hizmetleri ttnet in "modemi kapatin acin, bilgisayari kapatin acin, spliteri cikartin, sunu yapin bunu yapin tekrar arayin" hizmetine bilmem kac gomlek fark atar
-
salla ttnet i ben uydunet 6 mb aldim . 1 mb fiyatida 19 ytL:) telekom ile karsilastiginda cok farki var:) en onemli kesintisiz internet. telefonla alakasi yok
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
salla ttnet i ben uydunet 6 mb aldim . 1 mb fiyatida 19 ytL:) telekom ile karsilastiginda cok farki var:) en onemli kesintisiz internet. telefonla alakasi yok
-----------------------------yagmurlu firtinali karli havalar etkiliyormu netini ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Martech bunu yazdı:
-----------------------------yagmurlu firtinali karli havalar etkiliyormu netini ?
-----------------------------under amcanın sorusuna bıde ben ekleme yapayım
hangı ıllere verılıor hacı hızmet ?
sanırım tum ıllerde yok ?
-
abi hayir etklime olmaz sonucda kablolu tv yi evinde nasil kesintisiz seyrediyorsan.cunki alt yapilari fiber kablo telefon kablosu gibi : 1cm lik kablo ile baglanmiyor sonucda abone olursaniz adamlar geliyor kablolamayi kendileri yapiyor .. bazi bolgeler alt yapi olmadigi icin uydunet desteklemiyor olabilir..
www.uydunet.net -
tarifelerde bunlar
telekoma 55 ytl vereceginize alt yapisi destekleyen kesinlikle gecsin kablolu modemde ucretssiz veriyorlar 3 ay 19 oduyon:) daha sonra 39 ama telekomdan kat kat kat akat kat iyi. vdsl falan gelismeye baslandigi zaman uydunet de fiyatlari dusurecektir ama beklemek lazim fiyatlar konusundaHIZTARİFE (TL)512 Kbps191 Mbps392 Mbps594 Mbps796 Mbps1198 Mbps19910 Mbps49912 Mbps79916 Mbps99920 Mbps1.999 -
uydu net diye soyleyince canak antenle kullanilan bi uydu net vardi ondan bahsediyorsun sandim.
kablo net in interneti guzeldir ama istanbulda bile heryerde destegi yok.
mutlaka bulundugunuz sokakta bulundugunuz apartmanda kablonet kutusunun gelmis olmasi gerekiyor
-
Bu kablonet denen şey sürekli sorun çıkartıyor galibaBide sorum olacak kablonet te modeme reset atıp yeni ip alamıyormuyuz rapid için soruyorum ?
Ha bu arada kablonet ile uydu net aynı şeyler mi?
-
arkadaşlar soruma cevap alamadım
ben başvurumu yaptım hattım açıldı ama benden teyit istemediler internetten başvuruyu yaptım akşama açıldı fakat 2 gün içinde evinize sözleşme imzalatmaya gelecekler kimliğiniz yanınızda bulunsun diyordu kimse gelmedi :D bunu demek istiyorum .d
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------biri ye basvur :)
taahhut olmadan bedava 300 ytl lik modem veriyorlar
musteri hizmetleri ttnet in "modemi kapatin acin, bilgisayari kapatin acin, spliteri cikartin, sunu yapin bunu yapin tekrar arayin" hizmetine bilmem kac gomlek fark atar
abi sonuçta onlar da telekomun alt yapısını kullanmıyor mu :Dbu işte en tecrübeli yine Türk Telekomdur