Ttnet Teknik Servisi İle Aramda Geçen Konuşma
-
Ne teknik servisi bi mikimi bildikleri yok.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
@Antikilller
başlat/çalıştır/cmd/ ping google.com
Ping nedir bilmeyenler için;
ping bir ip ye paket gönderip onun da bu paketlere cevap gönderme süresine denir. Daha basit şekilde anlatıyım msn de arkadaşınla konuşurken yazdın yazıyı enter a bastın, enter a bastığın an ile yazının arkadaşına gitme arasındaki süreye denir. Dahada anlamayan varsa arkadaşına dürtünce nekadar sürede ananı diye cevap veriyosa onun pingi okadardır
-----------------------------fena açıklama . :D bendede var ping sorunu ama nadir oluyo bu 2 gundur felan yasıyorum özellikle face hissetiriyo kendını
-
face in pingi ne hikmetse bendede 218 çıkıyo. ama google 74 çıkarken milliyet 17 çıkıyo :)
-
manhyak bunu yazdı:
@Antikilller
ping bir ip ye paket gönderip onun da bu paketlere cevap gönderme süresine denir. Daha basit şekilde anlatıyım msn de arkadaşınla konuşurken yazdın yazıyı enter a bastın, enter a bastığın an ile yazının arkadaşına gitme arasındaki süreye denir. Dahada anlamayan varsa arkadaşına dürtünce nekadar sürede ananı diye cevap veriyosa onun pingi okadardır
-----------------------------güldürdün beni ya saol:D
-
hayaletkurt bunu yazdı:
face in pingi ne hikmetse bendede 218 çıkıyo. ama google 74 çıkarken milliyet 17 çıkıyo :)
-----------------------------milliyetin server türkiyede ondan dolayı düşük çıkıyor
-
q3zqin bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
@Antikilller
-----------------------------güldürdün beni ya saol:D
----------------------------- -
Gerçekten bu kadar sövdün mü ?
-
su ttnet sohbetlerıne bayılıyorum... Kendını sanslı hızeetmelısın en azından lvl2 den baslamıssın lvl 1 MODEMINIZI KAPATIP ACARMISINIZ :) Bence ttnet bızı yıldırmak ıcın koyuyor o arkadasları :)
-
benzer birşeyde benim başıma geldi.istanbu dışındaydım 3 ay boyunca internetimiz yokmuş. biri teknik servisi aradım bana ısrarla evde elektrık sisteminde sorun olduğunu söylediler. fakat ben onlara anlatamadım hiçbir sorun olmadığını ve en sonunda elektrik müh olduğumu söyledım 3 aydır gelmeyen internet yarım saatte geldi. bence teknik eleman alırken braz fazla ilgilenmeleri lazım elemanlar üzerine
-
bir ilan
TTNET ÇAĞRI OFİSİNE 18-35 YAS ARASI BAYAN PER. 800TL Maaş Figen YILDIRIM ttnetofis@hotmail.com 17.05.2011 *Outbound (dış)arama yapabilecek
*18-35 yaşları arası
*Özgüveni olan
*İletişime açık, konuşma becerileri kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek
*İnsiyatif kullanabilecek
*Takım çalışmasına yatkın
*Ofis ortamına ayak uydurabilecek
*Alternatif çözümler üretebilecek
*Bilgisayar kullanmayı bilen,Windows office programlarına hakim
*Bayan takım arkadaşları arıyoruz.
*Net 800TL maaş+ssk+yemek+prim
*Başvuru yapacak kişilerin belitirilen mail adresine resimli cv göndermeleri rica olunur.