folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı

Superonline'nin 8 Mbit e kadar sınırsız 50 Gb AKK lı 34,90 TL'lik tarifesi devam ediyormuş..

Detaylar buradan : http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147

al da gör hocam. giden geleni aratır diye bir söz var. durmadan internet kesiliyor, internet kesilince ev telefonu falan da çalışmıyor. tam facia superonline. kesinlikle uzak durun...

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.. Ve Superonline den şu an memnunum..

Tarifem 8 Mbit e kadar olmasına rağmen hızları aşağıdaki gibidir...

Ortalama 6 Mbit download hızının altına düşmedim hiç.. 

yıllardır ttnet kullanırdım. 6 mbiti geçince şükür namazı kılardım muhtemelen çoğu kişi de öyledir.

2 aydır falan superonline ile haşırt dı bilekbord yapmaktayım.

15 günür falan bölgesel çalışma zırt pırttan dolayı yavaşlama var. normalde ttnet ile aynı fiyatı ödememe rağmen hızım ttnette 3,5  4 arasıydı (ayın ilk 10 günü) ondan sonra ise 0,21e kadar düştüğünü biliyorum. 

superonlinea geçtiğimizden beri en düşük hızım yavaşladığından dolyı bu: normalde 22   26 mbit arası alıyorum hızı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

bizzat ben yaşadım bunu yeni değil bu.   3-4 ay fatura ödemediğim halde internetim yemin ediyorum bir kere olsun kesilmedi sonra toplu olarak ödedim. borcum falan kalmadı. sonraki ay faturasına bir baktım normalde 63 tl olan fatura 83 küsür geldi

müşteri hizmetlerini arayıp bunun sebebini sordum onlar bile şaşırdı herhangi birşey görünmüyo forum doldurup araştıracaklar falan dedi. neyse akşama doğru bi dallama aradı hattınız faturaları ödemediğiniz için kesilmiş ve açma bedeli olarak 20 tl eklenmiştir dedi. adama diyorum ki benim internetim hiç kesilmedi adam benden iyi bilecek nerdeyse amk iddalaşıyo. 

neyse tamam siktirgit dedim ( içimden ) telefonu sıfatına kapattım

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ya seve seve ya   .s .s 

ile  geçenden 2 kuruş geçmeyenden 4 kuruş

karması bir taktik yapıyor adamlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ayni mantik faturali hatlarda var zaten.faturayi gec odersen 8 tl gibi bi rakam koyuyolar acma parasi diye :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

toplu skiş diye buna derler
    az kaldı 
    kilodunuzuda alacaklar

ÖZELLEŞSİN ÖZELLEŞSİN DİYE TARTIŞTIĞIM GÜNLERDEKİ O YALAKALAR NEREDESİNİZ LAN HADİ BUNADA CEVAP VERSENİZ YA

kaygusuz tarafından 04/May/13 11:53 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

az kaldı 
    kilodunuzuda alacaklar

ÖZELLEŞSİN ÖZELLEŞSİN DİYE TARTIŞTIĞIM GÜNLERDEKİ O YALAKALAR NEREDESİNİZ LAN HADİ BUNADA CEVAP VERSENİZ YA

Çoğu işletmede faturanızı zamanında ödemezseniz hizmet kesilir ve fatura ödendikten sonra açma kapama ücreti alınır.

Benim bildiğim Ankara Su İdaresi ASKİ de böyledir..(Sayac sökme takma ücreti 36 Lira 30 Kuruş..)

Elektrik faturasında böyledir...

Siz bir hizmet alıyorsunuz, ve faturasını ödemiyorsunuz.

Tabikii karşı kurum verilen hizmeti durduracaktır. Zaten geciken faturalara gecikme faizi konuluyor.

Ancak gecikme faizi için uygulanan oranlar çok düşük olduğu için kimse gecikme faizini ırgalamıyor.

Konuyu okuyunca, 3 ay faturasını ödemeyenlerin olduğunu da görürsünüz..

3 ay bedavadan hizmet al, sonra da 19 liralık açma kapama ücretine zırla..

Nerede o yoğurdun bolluğu...?

Asıl söylemek istediklerimi Turk Telekom un özelliştirilmesi üzerine söyleyeceğim..

Eskiden günümüz fiyatlarına (30 - 40 - 80 Liraya) 256 Kbit internet kullanıyorduk.

Bunu ne çabuk unuttunuz.

Şimdi adamlar 35 - 60 lira arası 8 mbit internet veriyorlar, beğenmiyoruz.

Bir de faturasını ödemeyip bedava kullanmak istiyoruz.

Aslında kurum özelleştirmeleri üzerine çook konuşurum da.. Yeri burası değil..

Uzun lafın kısası, yediğin ekmeğin, yemeğin, içtiğin suyun parasını nasıl ödüyorsan

kullandığın internetin de parasını zamanında ödeyeceksin.. Sonra da 19 Lira için sızlanmayacaksın..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

az kaldı 
    kilodunuzuda alacaklar

Çoğu işletmede faturanızı zamanında ödemezseniz hizmet kesilir ve fatura ödendikten sonra açma kapama ücreti alınır.

Benim bildiğim Ankara Su İdaresi ASKİ de böyledir..(Sayac sökme takma ücreti 36 Lira 30 Kuruş..)

Elektrik faturasında böyledir...

Siz bir hizmet alıyorsunuz, ve faturasını ödemiyorsunuz.

Tabikii karşı kurum verilen hizmeti durduracaktır. Zaten geciken faturalara gecikme faizi konuluyor.

Ancak gecikme faizi için uygulanan oranlar çok düşük olduğu için kimse gecikme faizini ırgalamıyor.

Konuyu okuyunca, 3 ay faturasını ödemeyenlerin olduğunu da görürsünüz..

3 ay bedavadan hizmet al, sonra da 19 liralık açma kapama ücretine zırla..

Nerede o yoğurdun bolluğu...?

Asıl söylemek istediklerimi Turk Telekom un özelliştirilmesi üzerine söyleyeceğim..

Eskiden günümüz fiyatlarına (30 - 40 - 80 Liraya) 256 Kbit internet kullanıyorduk.

Bunu ne çabuk unuttunuz.

Şimdi adamlar 35 - 60 lira arası 8 mbit internet veriyorlar, beğenmiyoruz.

Bir de faturasını ödemeyip bedava kullanmak istiyoruz.

Aslında kurum özelleştirmeleri üzerine çook konuşurum da.. Yeri burası değil..

Uzun lafın kısası, yediğin ekmeğin, yemeğin, içtiğin suyun parasını nasıl ödüyorsan

kullandığın internetin de parasını zamanında ödeyeceksin.. Sonra da 19 Lira için sızlanmayacaksın..

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor hocam :) Sana tavsiyem bir müddet doğuda yaşa :) Ben bir nüddet doğuda kaldım ve birebir bu muhabbete şahit oldum ve ordaki insanların devleti, seni, beni nasıl sömürdüklerini gözlerimle gördüm. Doğuda elektrik su parası ödenmiyor. Allahın kürdü tövbe yarabbim ağzımı bozduracak. 8 Yıllık elektrik parası ödenmemiş ve sonra öderiz diye memura tavır yapıp siktirip gidiyor ve bu orospu çocuklarının elektrikleri kesilmiyor. Sen şimdi diyorsun ki. Adam ol aldığın hizmetin parasını öde ödemiyosan 19TL' nin cazını yapma. E hadi bu duruma ne diyeceksin ? Doğunun yarısı böyle. Hoca kusura bakma ama senin bu lafların sadece sana bana. Yani bu köpekler afedersinm sadece seni beni siker. Bağırlarına bastıkları o orospu çocuklarına dokunmazlar ve onların kullandığı bedelide sana bana ödetirler. Bırak allah aşkına hangi özelleştirmeden, özelleştirmenin hangi faydasından bahsedeceksin. Özelleştirmenin sana bana getirdiği hiçbir halt yok. Öyle yada böyle yine zengin kazanıyor yine zengin kazanıyor. Özellştirmenin devlete yada millete hiçbir getirisi yok. Sözde palavralara kulaktan dolma bilgilere gerek yok. Eeee olacak o kadar onlarında anaları babaları belli değil, bunlarında anaları babaları belli değil. Et tırnaktan ayrılır mı hiç.

BaD_BoYs tarafından 04/May/13 19:36 tarihinde düzenlenmiştir

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

a.q uydunet i bi bizim buraya gelemedi gitti

İki ay öncesine kadar Smile kullanıyodum o ibnelerde kaç defa 20 lira 20 lira aldılar ne yapayım faturaları düzenli ödeme gibi huyum yok adamlara dedim bi defa daha açma kapama bedeli gönderirseniz ttnet e geçecem gönderdiler geçtim :D şimdi bunlarda da çıktı

risk53 tarafından 04/May/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir

#....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

superonline'da da var, borcunu odemeyınce kapatıyorlar, bi sonraki ay faturana 19TL mi ne yansıyor.

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

akiller tbt yide basmış aq

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 5201 Toplam Mesaj: 43