TTNET Yine Çarptı!!!
-
Beyler bu TTnet iyice çileden çıkarttı..Geçen ay internet sitesinden kotasız 1 mbt e geçtim ve 48 ytl ödeyecektim.Geçen ay ilk fatura geldi 57 ytl..Bu ay ise gelen fatura 88 ytl...Ben kime şikayet etcem? Fazladan kesilen parayı geri alabilir miyim?Nedir bu ttnetten çektiğimiz ya?
-
hocam geçmiş olsun ne diyelim bir çoğu öyle vallahi
allahtan komşudan kullanıyorum neti...
-
paket değişikliği yapılan ilk ay her zaman fazla ödersin
1.si kota lı idiysen daha önce kotasız a geçtiğin de kalan borcunu ödersin (benim başıma geldi her ay 60ytl öderken 1mbps sınırsız a geçtim
70 fln ödedim 2 ay sonra tekrar 49 sabit e döndü (bornç bitince
şimdi ise 2mbps dan 8e geçtim bu ay fazla verdim ama ondan sonra tekrar sabit ödiycem olan deişmiyor
-
normal. aradaki zamanda bayağu indirme yapmışsın ttnette sana geçirmiş. geçen sene banada 16 lira geçirmişti. ttnet bunu hep yapıyor. sınırlıyken sınırsıza geçtim diye basıyor herkes internetin dibine sonra fazla geliyor...uyanık ttnet :)
-
bende bu ay kotalıdan kotasıza geçtim 55 beklerken 47,70 geldi :|
-
Bende 512 kotalıdan 1 kotasıza gectim aynısı benimde basıma gelicek galiba :S
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------iyi diyosunda banada aynısı olduda şimdi saten sınırsız kullaniyosun ekstra parayi nerden cikartiolar . Sınırsızın sınırlarini mi sorladin diye :P TTnete kafam girsin...
götunden element uyduruyolar işde . Yeter artik arkadaş netde cakiyolar kontorde cakiyolar ne zaman uyancaz ne zaman birlik olucaz
-
Tarife değişikliklerini ayın son günü yapın, böylece aradaki fark kazığını yememiş olursunuz.
-
Ben TTnet'in leyhine birşey yaparken o neden benim aleyhime birşey yapıyor.O aradaki fark neden dolayı kaynaklanıyor?Hem telefonla yalvarıyorlar Kotasıza geç diye geçince de kitliyor faturayı.Bilseydim smile a geçerdim ya...Yazıklar olsun...
-
hay a.q :) böleleri neden bana denk gelmio anlamadım (:: bana denk gelse anasına , bacıına neine o an denk gelirse gider söwerim bide basbaas bağırırım cingar çıkartırım o binanın içerisinde merkezde :) allahtan benimki kablo tv (: ve çokta memnunum.
-
şikayet etmek istersen sikayet@ttnet.net.tr mail yaz :))))
parayı almak istersende dolapdan bi bardak saoğuksu iç yani anlayacağın olan olmuş herkesin yaşadığı doğal normal türkiye halleri bunlar.