folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TTNET Yine Çarptı!!!

TTNET Yine Çarptı!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Beyler bu TTnet iyice çileden çıkarttı..Geçen ay internet sitesinden kotasız 1 mbt e geçtim ve 48 ytl ödeyecektim.Geçen ay ilk fatura geldi 57 ytl..Bu ay ise gelen fatura 88 ytl...Ben kime şikayet etcem? Fazladan kesilen parayı geri alabilir miyim?Nedir bu ttnetten çektiğimiz ya?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emineker
    emineker's avatar
    Erkek

hocam geçmiş olsun ne diyelim bir çoğu öyle vallahi

allahtan komşudan kullanıyorum neti...

i love you
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

paket değişikliği yapılan ilk ay her zaman fazla ödersin

1.si kota lı idiysen daha önce kotasız a geçtiğin de kalan borcunu ödersin (benim başıma geldi her ay 60ytl öderken 1mbps sınırsız a geçtim

70 fln ödedim 2 ay sonra  tekrar 49 sabit e döndü (bornç bitince

şimdi ise 2mbps dan 8e geçtim bu ay fazla verdim ama ondan sonra tekrar sabit ödiycem olan deişmiyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    normal. aradaki zamanda bayağu indirme yapmışsın ttnette sana geçirmiş. geçen sene banada 16 lira geçirmişti. ttnet bunu hep yapıyor. sınırlıyken sınırsıza geçtim diye basıyor herkes internetin dibine sonra fazla geliyor...uyanık ttnet :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    bende bu ay kotalıdan kotasıza geçtim 55 beklerken 47,70 geldi :|

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Bende 512 kotalıdan 1 kotasıza gectim aynısı benimde basıma gelicek galiba :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

iyi diyosunda banada aynısı olduda şimdi saten sınırsız kullaniyosun ekstra parayi nerden cikartiolar . Sınırsızın sınırlarini mi sorladin diye :P TTnete kafam girsin...

götunden element uyduruyolar işde . Yeter artik arkadaş netde cakiyolar kontorde cakiyolar ne zaman uyancaz ne zaman birlik olucaz  

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Tarife değişikliklerini ayın son günü yapın, böylece aradaki fark kazığını yememiş olursunuz.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Ben TTnet'in leyhine birşey yaparken o neden benim aleyhime birşey yapıyor.O aradaki fark neden dolayı kaynaklanıyor?Hem telefonla yalvarıyorlar Kotasıza geç diye geçince de kitliyor faturayı.Bilseydim smile a geçerdim ya...Yazıklar olsun...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hay a.q :) böleleri neden bana denk gelmio anlamadım (:: bana denk gelse anasına , bacıına  neine o an denk gelirse gider söwerim bide basbaas bağırırım cingar çıkartırım o binanın içerisinde merkezde :) allahtan benimki kablo tv (: ve çokta memnunum.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

şikayet etmek istersen sikayet@ttnet.net.tr mail yaz :))))

parayı almak istersende dolapdan bi bardak saoğuksu iç yani anlayacağın olan olmuş herkesin yaşadığı doğal normal türkiye halleri bunlar.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 2409 Toplam Mesaj: 12