Ttnet'den Gelen Telefon ?
-
süper online da bişy duydum 150 tl kadarını ödüyormuş başka int kapattırırken . doğruluğu ?
-
Pek fazla hızlı olmasada aylık vodafona 8 tl ödemek daha cazip geliyor..
-
banada sms gelmiş
-
Ben 69 liraya 5 mbite kadar uydunete geçiyorum. Adil kullanım vs yok harbi sınırsız. Modem beleş ilk 3 ay internet parası vermiyecem. kablosuz tv yi de bağlattık ayda 7 lira :). Miss.
-
beni netlimitsiz için 6 kez aradılar :D her defasında hayır dedim memnunum ben dedim .D
-
bu sabah beni de aradılar hızda 16 mb çıkmış kotayıda 25'e yükseltmişler geçincede 1 mb bit olucakmış
-
hasssssssssiktir ordan be rıfat abi :|
ya şuraya bak paramızla rezil oluyoruz abi nasıl bi hal aldık biz ya .s
bana bişi önerin şu ttnet'ten kurtulup hızlı guvenılır sorun cıkartmayan bı net arıyorum neler önerirsiniz yeter ki ttnet para kazanmasın abi .
-
hoca bana 2 mb veriyorlar aylık 30-35 gb arası kotam oluyor.elbet sınırsızda bakıyorum arada.
şimdi 59 ödeyecem 25 gb tan sonra 1 e düşecek ?
super online a niyetledim mahallemizde uydunette yok fiberoptikte yok zil kablolarıyla en fazla 3 mb aldım oda fazla sürmedi zaten.
ee sen sağladığın 2 mb interneti 2 mb'den sonra 1 mb'e düşürür üstüne 59 lira kitlersen sövmemmi ?. araştırıyorum sözleşme olaylarını kapattırırsam ne kadar öderim filan.
sokayım ya.
-
hocam nie bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz ki beş kuruş ödemeden de kurtulabilirsiniz. hatırladığım kadarıyla fiyatların yükselmesi durumunda vermiş olduğunuz taahütten kurtulabilirsiniz. adamlarla sonucta 49 tl lik fiyattan anlaşıyorsunuz adamlar 59 tlye cıkarıyo sözleşmeyi fesh etme hakkınız var kullanın... bu zamana kadar vermiş oldukları indirimli fiyatın kalanını ödersiniz sadece o kadar...
bu arada superonline a geçmek isteyenler önce bir gidip görüşsünler bakmayın şehire getirdiklerine her yere vermiyorlar öyle adanada çukurova ilçesinin sadece iki semtine veriyorlar mesela tam geçiş 2 yılda tamamlanacakmış... o yüzden önce gidin bir görüşün derim...
-
benide aradılar 12 ay evimi sigortalıcaklarmış ücretsiz olarak :D altından başka bi bok çıkar diye istemedim ag :D