folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Ttnet‘E Devam Yada Önerileriniz ?

Ttnet‘E Devam Yada Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

1mbit internet + tv 40 tl ye kullanıyorum. Evet yavaş ama yetiyor. Yetmek zorunda yani.

Kesme kopma olayları çok seyrek oluyor. Yani ttnet'e göre çok çok az.

hocam yapmayın lütfen ben babamlarda ttnet kendi evimde uydu net kullanıyorum ya babamlarda nirvanaya ulaşıyorum şirkettede fiber kullanıyorum onda cennete ulaşıyorum ama uydunet beni benden alıp bana sokuyor tekrar 

1mbit sürekli 130-140

idm de durum bu , utorrentte aynı. Normal programsız indirmede ise 120den düşmüyor.

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı
    Sharp bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

1mbit internet + tv 40 tl ye kullanıyorum. Evet yavaş ama yetiyor. Yetmek zorunda yani.

hocam yapmayın lütfen ben babamlarda ttnet kendi evimde uydu net kullanıyorum ya babamlarda nirvanaya ulaşıyorum şirkettede fiber kullanıyorum onda cennete ulaşıyorum ama uydunet beni benden alıp bana sokuyor tekrar 

1mbit sürekli 130-140

idm de durum bu , utorrentte aynı. Normal programsız indirmede ise 120den düşmüyor.

Sen bu hızla bide seed mi kasıyon ? :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı
    Sharp bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

1mbit sürekli 130-140

Sen bu hızla bide seed mi kasıyon ? :)

Nabayım hocam , para var da biz mi yükseltmiyoz. Seede bir kaç yöntem buldum idare ediyom. 

Anarsistherif...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

kardeş bu pahalı yav :) ben suan 400le indiyorum 52 lira ödüyorum 1mbps için cok para :D 

başka önerisi olan ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    byhackerx12 bunu yazdı

kardeş bu pahalı yav :) ben suan 400le indiyorum 52 lira ödüyorum 1mbps için cok para :D 

başka önerisi olan ?

Ama adil kullanım kotası var.Zaten Superonline ve Uydunet harici diğerleri hep Tttnet'in altyapısını kullanıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Adanaya dönüyorum bende 2-3 aya. Ama bu aralar sık gidip geleceğim. Var mı bir paket tavsiyeniz TTnet için. 

Adanaki evim mahalle arası uydunet filan yok. Sokağın başında superonline kuyusu var ama kutu kurmadılar.

İstesem sadece benim içinde kurmazlar. 

Konuyu takip ediyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Uydunet'in kurulum ücreti v.s ne kadar? ( sanırım tv ile bağlatmak gerekiyor, tv bağlantısı + internet bağlantı ücreti hepsi dahil )

Pc-ErrOr tarafından 28/Şub/13 22:16 tarihinde düzenlenmiştir

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

+1 ( Ne Çok Güldüm Ya :D "beni benden alıp bana sokuyor tekrar "

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

son cümle çok iyi :D

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

UyduNet kullanıyorum.

TTNET'te daha önce kullandığınız tarife "8Mbit'e kadar" tarifesi. Bu, 100 GB kadar veriyi 8Mbit, sonrasını da 3 Mbit hızında indirebiliyorsunuz. TTNET'in hiçbir tarifesinde de teorik hızla indirebilen görmedim.

Uydunet, adil kullanım kotasının hiç olmadığı bildiğim tek internet sağlayıcıdır. Yanında Teledünya almanız gerekmiyor, sadece Kablolu Tv aboneliğine ihtiyacınız var. Bunun nedeni de internet kablosu olarak Kablolu Tv'nin anten kablosunu kullanıyor olması.

Ben Uydunet 3 Mbit sınırsız kullanıyorum. Veri gönderen sunucu/sunucular/kullanıcılar sağlam hızda veri gönderdiği müddetçe teorik hızda indirme yapabiliyorum. TTNET'teki gibi dalgalanma yok, kopmalar yok, müşteri hizmetleri rezaleti yok. Evimdeki kablo uçlarını değiştirme, ilk zamanlardaki modeme gelen sinyalin ayarlanması gibi konularda sayısız defa servisini çağırmışlığım ve hiçbirinde de tek kuruş vermişliğim yok.

Eğer size yavaş gelirse de 5 Mbit sınırsız tarifelerine abone olabilirsiniz. Tarife ücretlerine kendi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 3636 Toplam Mesaj: 37