Ttnet‘E Ne Olmuş Böyle
-
İnternet tarifemi 1024'den 8mbit Netlimitsiz'e çevirecektim. Şimdi git Telekom'a dilekçe ver. Akşamı bekle falan diye laf ederken internet sayfasında gezerken online olarakta bu işlerin halledilebileceği gözüme çarptı. Online işlemlere girdiğimde tarife değişikliği bölümü koyduklarını gördüm. Oradan istediğiniz paketi seçiyorsunuz ve basar basmaz adsl'iniz kesiliyor ve 1 dk geçmeden yeni bağlantınız geliyor. Gözlerime inanamadım. Rüyamda görsem inanmam :D Bu işlemi TTnet'de yaptığımı görünce çok duygulandım :D Bu TTnet ne kadar gelişmiş böyle :P TTmüzik falan gibi hizmetleri zaten bayağıdır göz dolduruyordu. Şimdi Tv işine de el atmışlar. O da çok güzel olmuş. Zamanında bayağı sövdük adamlara. Fakat onlarda haklı tabi harabe satın aldılar. Ancak adam edebildiler. Hep sövmek için başlık açıyoruz. Birde teşekkür edelim dedim :) Birde bilmeyenler varsa boş yere dilekçe vermeye gitmesinler.
-
telefonlada oluyordu zaten uzun zamandır.
ama daha düşük ücretli bir tarifeye geçmek istiyorsan netten geçirmiyor telefon etmek lazım illa -
Aynı şey benim başıma geldi,
firmanın adsli arttıracaktık, ticaret sicil belgesinden vergi levhasına 50 bin tan eşey istediler...
allah belanızı versin dedim online işlem merkezine girdim, bağlantıyı değiştir dedim 15 dakkada değişti :)
Olay güzel ama :)
-
adamlara o kadar kafa girdi ki artık bazı şeyleri düzelttiler demek ki :)
edit:daha düşük tarifeye geçilebiliyo mu ki :)
-
aynen ya 2 mbit e gecicektim..
nette arastırıken gözüme carptı, ordan yaptım, modem acılıp kapandı ve tarife değişti..
yaşasın tt :P
-
burada yok oyle birsey mecbur gidip sira bekliceksin telefonla bile olmuyor :|
-
okadar kol bacak kafa kime girse adam olur yani :D
sonunda ttnette adam oluyor :D
-
Aslında bu yöntem diğer servis sağlayıcılarında uzun zamandır var. Baktılar olmuyor hemen kendilerine de bu işlemleri ilave ettiler...
-
Olması gereken o zaten, şaşılacak birşey yok yalnız,
Kotasız paket seçtiysen eğer 3 ay 15 gb aşmayın hızınız 512 ye düşüyor.. :))
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Olması gereken o zaten, şaşılacak birşey yok yalnız,
Kotasız paket seçtiysen eğer 3 ay 15 gb aşmayın hızınız 512 ye düşüyor.. :))
-----------------------------aslı varsa öle ama ben daha hiç düşmedim o hıza
-
Limitli tarifenden limitsize geçmiştim 2009 yazında geçiş yaptığım o ayın faturası 70 küsür gelmişti..
Online işlem güzel ama fatura kol gibi kafam girsin tt ye..