TTNET/Fatura

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Herkese iyi akşamlar müridler. Sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. Ben 1 ay önce TTNET'e başvuru yapıp internetimi açtırmıştım. Başvuru yaptığım yer bana " modem istermisiniz ? kampanyalardan yararlanmak istermisiniz ? " şeklince sorular sormuştu ve " Hayır " cevabını vermiştim.

Form üzerinde 3 ay bedava şıkkını işaretledi ve dün elime internet faturası geçti. 68 YTL geldi. Sınırsız 1mb kullanıyorum. 3 ay bedava denildi ve fatura geldi. Sizce ne yapmam gerekiyor? Müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtmeli miyim ? 

Yoksa elimden birşey gelmez. 2 ay girdi mi bana ?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Dostum bu konu hakkında bir bilgim yok ben sana derim ki netini sınırsız yaptır yoksa çok 68 girer 49 tl lik kampanyadan yaptır hem rahat edersin hemde daha fazla fatura odemezsin sınırlı internet cok se yapıo az çekmetik celemesini ...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam zaten sınırsız 1mb kullandığımı orda yazmıştım :) Gözünden kaçtı herhalde. Şuan sinirliyim. Müşteri hizmetlerini arayıp sövebilirim. Ama değmeyeceği için ilk size sormak istedim.  Ne gibi şeyler yapmam gerekiyor bu konuda ?  Yada şöyle sorayım :) Yapacak birşeyim var mı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam zaten sınırsız 1mb kullandığımı orda yazmıştım :) Gözünden kaçtı herhalde. Şuan sinirliyim. Müşteri hizmetlerini arayıp sövebilirim. Ama değmeyeceği için ilk size sormak istedim.  Ne gibi şeyler yapmam gerekiyor bu konuda ?  Yada şöyle sorayım :) Yapacak birşeyim var mı ?

Kusra bakma dostum gözümden kaçmış :S:D Bir bilgim yok dostum benim sahsen derim ki ara musteri hizmetlerini sövmeden anlat olayı duruma göre benim içinde söv:D 

Edit: sana sormadan tt net muzik falan oralara uye yapmış olabilirler dostum gecen forumda konusulmuştu bak aklıma geldi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Yok hocam benim çalıştığım elektronikçide yaptım başvuruyu. Hatta internetten ben doldurdum belgeyi. :/ Öyle birşey olmadı olamaz :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    faturayı ödemeden önce mutlaka itiraz et yanlışlık varsa düzeltilir. eğer ödersen paranı bir daha geri alamazsın. İlk önce mutlaka müşteri hizmetlerinle görüş düzeltme yaparlar

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    ilk 3 ay bedava demiş normalde ilk ay 69 ytl gelir kdv vs diyerek sonraki aylar normal gelir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Tamam hocam faturayı daha ödemedim. Dün geldi zaten ben bir arayım sonucu sizlere belirtirim. Sağolun :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    kampanyaya katılmadıysan ilk 3 ay ücretsiz olamaz dostum TTNET internet aktivasyonu yapıyorum o işaretlediği senin kağıdın değildir bir yanlışlık wardır orda ayrıca ilk faturanın yüksek gelmesi normal çnkü ilk faturada bildiğim kadarı ile özel iletişim vergisi ödüyorsun bu 49 a dahil mi bilmiyorum amma birde bağlantı ücreti mi aktivasyon ücretimi ne war sen tam olarak öğrenmek için ara müşteri hizmetlerini ordan bu fazlalığın sebebinin ne olduğunu söylerler

AMD Rulezzz =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam aradım. Hatunun verdiği cevap şu " Modem alımından yararlanmamışsınız bundan dolayı faturanız indirimli olucak" falan filan öyle birşeyler dedi tam anlamadım. Başvuruyu yaparken ben yanlış hatırlıyorum sanırım.

Bu indirim 2. faturaya mı yansıcak ? Bir indirim falan göremedimde. Neyse iyi geceler :/

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

Hocam aradım. Hatunun verdiği cevap şu " Modem alımından yararlanmamışsınız bundan dolayı faturanız indirimli olucak" falan filan öyle birşeyler dedi tam anlamadım. Başvuruyu yaparken ben yanlış hatırlıyorum sanırım.

Bu indirim 2. faturaya mı yansıcak ? Bir indirim falan göremedimde. Neyse iyi geceler :/

:S iyi geçeler...

Toplam Hit: 2106 Toplam Mesaj: 16