Ttnetin Yaptığını Çorumlu Yapmaz
-
Haziran ayında kapttığım dükkanı çağrı merkezindeki bayanın tamam kapattık deyip bana telekom bayisine gidip imza atmanız gerekiyor dememesi yüzünden 96 tl boşyere ödedim.
imza attık neyse gittik kapattık faturaları ödedik.
şimdi mail atmış ttnet 107 tl borcunuz var diye
elimde fatura var ödediğime dair
halen faturanız var diyorişlem yapmak istediğiniz no yu girin diyor aradığımda müşteri hizmetlerini
böyle bi işlem yapılcak numara yok diyor
ölene kadar sövsem az gelir bunlara. memleketi soydunuz soğana çevirdiniz i......evlatları............AD-SOYAD/UNVAN : A............ 
HESAP NUMARASI : 7012914002 
FATURA DÖNEMİ : Ekim 2013 
SON ÖDEME TARİHİ : 20 Kasım 2013 
ÖDENECEK TUTAR : 107,88 TL -
banada olmayan 4 adet fatura ödettiler anlatsam ne kadar saçma oldugunu anlarsınız ama takatim kalmadı artık bu ülkenin saçmalıklarına karşı
-
hocam bir kere başımıza geldi benzer olay kapatmamıza rağmen fatura kesmeye devam etmişlerdi dava filan açmadan TTnet ile filan üst adamlarıyla görüştük,en sonunda bize özür maili bile gelmişti.Biraz uğraştırıyor yalnız.
-
bana da oldu aynısı kapattım sandım kapatmamıslar 1 ay daha fatura yazmıslar 5 sene sonra ögrendim ben tabi bunu
-
ulan bu ülkede adam sikmek ne kadar kolay.
-
59.99tl lik promosyonum var. Bana 6 aydır 65-75-85-72 tarzında faturalar geliyor.. :@
-
böyle kaç kişi var bi bilseniz hacılar benim bildiğim en az 4 kişi var. Bunlara dur demek lazım şikayet var a yazmaklada olmuyor kimin umrundaki. temsilci arıor hanımefendi beyefendi mevzu neydi unutturuyor.
-
sen yüz küsür ödüyorsun ben geçtiğimiz yıllarda 1000 liraya yakın ödedim avukatlık olunca haberim oldu çünkü..
-
konuyu okudundan sonra kıllandım bi bakayım dedim banada 3 ay geçirmişler , bunlar tam oç aq .
-
TTNET den dsmarta geçerken acaba diye sorunlarım vardı aynı alk yapı ne fark edecek gibi sorunlar
Dsmart Hakkında Görüşlerim Ve Başımdan Geçen Bir Olay konusunda başımdan geçen olayı anlatmıştım bu ay ilk faturam geldi 12 TL :) sanırım sonrakiler 40 lira olacak artık :) ttnet e göre problem çözmede daha iyiler
mükemmel değiller ama ne yapacaksın tr şartlarında
-
bende yalın net kullanıyorum 80-100 geçiriyolar ne eserse.