Ttnet'in Yeni Ürünü Tivibu Kullanan Var Mı?
-
arkadaşlar çıkıştan çıkmadım kapattan kapattım şuan 120 dk dır giriş yapamıyorum aynı anda 2 yerden izleyemezsiniz diyor?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
işte bu süper oldu sağol hacım =)
Önemli değil. İyi seyirler :) -
FireX bunu yazdı:
Eşşek kadar ttnet reklamlarından rahatsız olanlar
C:\Program Files\TTNET\Tivibu TV Player\themes altındaStandart.dll'yi verdiğim dosyayla değiştirebilir.
http://hotfile.com/dl/30093592/508cb6b/Standart.zip.html
-----------------------------t$k.ler iyi oldu :)
-
TTNet reklamını bile kaldırdıysanız kendi temanızıda yaparsınız,ttnet'in de haberi olur niye aklımıza gelmedi lan diye düşünüp temaarla özelleştirme seçeneğide yaparlar belki :)
-
kıran arkadaşa helal olsun diyorum. tebrikler :)
-
Tivibu buzdağının görünürdeki küçük parçası. Bunun peşine IPTV geliyor ki evdeki tv'lere baglı receiver (settop box) uydu yerine yayını internetten alcak yeni biir sürü özellik fln olcak. İleride bu özelliklerden faydalanabilmek için smile,biri fln gibi altertanif adsl sağlayıcılar yerine ttnet'ten adsl almakta fayda var. Diğerlerinin de altyapısı telekom altyapısı sonuçta büyük bi fark yök.
-
yine yardırmışsın alp hoca :D
-
Sağolun arkadaşlar :) Basit bir işlemdi. Dünden bu yana o koca reklamlar gözüme giriyordu. Kendim kurtulmuşken arkadaşlar da faydalansın dedim :)
-
süper oldu bu hareket artık tv de elimizin altında :)
-
ilk defa ttnet e böyle güzel bir servisi yaptığı için teşekkür ediyorum :D
arkadaşlar şaka maka bende plus abone oldum süper gerçekten yahu.
2 mbit internetle hiç donma olmadan, kanal geçişleri uydu gibi hızlı, seç izle-kirala izle gibi özellikler süper bence.
Çok kullanışlı. ulan çok övdüm be :D