Ttnet"Te Çalışan Varmı ? ACİL Yardım :|
-
Merhaba. Yaklaşık 5 dakikada bir int. kopuyor arıza kaydı yapmak için arıyorum ancak müş. hiz. numarası istiyorlar.
Kayıtlı olan telefondan sorgulayamiyorum çünki iç santral var. Fatura elimde yok.
***@ttnet
ve şifresi kullanıcı adı ve şifremi yani , biliyorum.
Eminim ki çalışan biri ulaşabiliyor :)
-
hocam benımde yaklasık 2 gundur boyle kopup gelıyor senden kaynaklanmıyor
-
olm bende aradım
adam telefon hattını sök sadece nette kal ondan sinyal almamız lazım dedi uyarım saat sökülü kalsın sonra devam ederse bakacağız dediler bende tel hattını çıkardım nete bağlı kakldım sadece bağlantı gitmedi yarım saat sonra bi telefoon zırrrr.. efendim? beyefendi güvenlik şirketinden arıyorum alarm kontrol sistemi evinizden sinyal alamıyor lütfen bakınız. peki sağolun iyigünler :|
iki arada bi derede kaldım :W
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------olm bende aradım
adam telefon hattını sök sadece nette kal ondan sinyal almamız lazım dedi uyarım saat sökülü kalsın sonra devam ederse bakacağız dediler bende tel hattını çıkardım nete bağlı kakldım sadece bağlantı gitmedi yarım saat sonra bi telefoon zırrrr.. efendim? beyefendi güvenlik şirketinden arıyorum alarm kontrol sistemi evinizden sinyal alamıyor lütfen bakınız. peki sağolun iyigünler :|
iki arada bi derede kaldım :W
-----------------------------nerde oturuyon la :D
-
beylerbeyinde :| üsküdar istanbul
-
kardeş ttnette çalısan adamın ne işi var burda akşama kadar kalaylanıyo
-
galip bunu yazdı:
-----------------------------
güzel :D
-
galip bunu yazdı:
çok güzel bir cevap olmuşbencede
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba. Yaklaşık 5 dakikada bir int. kopuyor arıza kaydı yapmak için arıyorum ancak müş. hiz. numarası istiyorlar.
Kayıtlı olan telefondan sorgulayamiyorum çünki iç santral var. Fatura elimde yok.
***@ttnet
-----------------------------@Noname
Senden adsl'in bağlı olduğu tel numarası veya hizmet numarası istenir 18'le başlayan, bu hatta bağlı ne varsa cıkar fax,pos,cihazı telefon sadece santralden gelen hattı tak modeme eğer bağlantı kesilmiyorsa normalse sorun aradaki cihazlarından kaynaklıdır.Kesilme devam ederse arıza kayıdı yaptırmalısın..
@Bilimadamı
direk ana hattı modeme taktıgında eğer bağlantın kesilmiyorsa sorun sendedir ya alarm sisteminde sorun var yada arada splitter kullanıyorsan orda sorun var demektir.
@eselcuker ve galip
sen bize insan değil diyorsunda, .ötün sıkıştığında ilk aradığın numara 4440375 çok biliyorsan arama yada arayıpta yok ben bilgisayarcıyım yok ben mühendisim demesini bilirsiniz ama daha splitterin nasıl bağlanılacağını bilmezsiniz.
-
nights_judge bunu yazdı:
NoName bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba. Yaklaşık 5 dakikada bir int. kopuyor arıza kaydı yapmak için arıyorum ancak müş. hiz. numarası istiyorlar.
***@ttnet
-----------------------------@Noname
Senden adsl'in bağlı olduğu tel numarası veya hizmet numarası istenir 18'le başlayan, bu hatta bağlı ne varsa cıkar fax,pos,cihazı telefon sadece santralden gelen hattı tak modeme eğer bağlantı kesilmiyorsa normalse sorun aradaki cihazlarından kaynaklıdır.Kesilme devam ederse arıza kayıdı yaptırmalısın..
@Bilimadamı
direk ana hattı modeme taktıgında eğer bağlantın kesilmiyorsa sorun sendedir ya alarm sisteminde sorun var yada arada splitter kullanıyorsan orda sorun var demektir.
@eselcuker ve galip
sen bize insan değil diyorsunda, .ötün sıkıştığında ilk aradığın numara 4440375 çok biliyorsan arama yada arayıpta yok ben bilgisayarcıyım yok ben mühendisim demesini bilirsiniz ama daha splitterin nasıl bağlanılacağını bilmezsiniz.
-----------------------------abi şöyle splitter ilk bende ben ilk kabloyu mdeme çekiyorum sonra splitterden telefona ve güvenlik kutusuna bağlı. güvenliik kasası zaten sadece sinyal atıyo bağlantı kopunca alarm fiyink atıyo :Wlanet şey susturana kadar ödüm bokuma karışıyo burda :W
-
bende de kaç gündür böle bende sürekli komsuya sövüyordum demek genel bişi :W