folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet"Te Çalışan Varmı ? ACİL Yardım :|

Ttnet"Te Çalışan Varmı ? ACİL Yardım :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Merhaba. Yaklaşık 5 dakikada bir int. kopuyor arıza kaydı yapmak için arıyorum ancak müş. hiz. numarası istiyorlar.

Kayıtlı olan telefondan sorgulayamiyorum çünki iç santral var. Fatura elimde yok.

***@ttnet

ve şifresi kullanıcı adı ve şifremi yani , biliyorum.

Eminim ki çalışan biri ulaşabiliyor :)

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    hocam benımde yaklasık 2 gundur boyle kopup gelıyor senden kaynaklanmıyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

olm bende aradım

adam telefon hattını sök sadece nette kal ondan sinyal almamız lazım dedi uyarım saat sökülü kalsın sonra devam ederse bakacağız dediler bende tel hattını çıkardım nete bağlı kakldım sadece bağlantı gitmedi yarım saat sonra bi telefoon zırrrr.. efendim? beyefendi güvenlik şirketinden arıyorum alarm kontrol sistemi evinizden sinyal alamıyor lütfen bakınız. peki sağolun iyigünler :|

iki arada bi derede kaldım :W

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:
    -----------------------------

olm bende aradım

adam telefon hattını sök sadece nette kal ondan sinyal almamız lazım dedi uyarım saat sökülü kalsın sonra devam ederse bakacağız dediler bende tel hattını çıkardım nete bağlı kakldım sadece bağlantı gitmedi yarım saat sonra bi telefoon zırrrr.. efendim? beyefendi güvenlik şirketinden arıyorum alarm kontrol sistemi evinizden sinyal alamıyor lütfen bakınız. peki sağolun iyigünler :|

iki arada bi derede kaldım :W

nerde oturuyon la :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    beylerbeyinde :| üsküdar istanbul

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galip
    galip's avatar
    Erkek
    kardeş ttnette çalısan adamın ne işi var burda akşama kadar kalaylanıyo 

üç yıl kapımda baktığımım köpeğim memati bile terk etti gitti.2013 çok şey öğrendim çok şey kaybettim >>>(((:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    galip bunu yazdı:

güzel :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

galip bunu yazdı:
    çok güzel bir cevap olmuş

bencede

AMD Rulezzz =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    NoName bunu yazdı:

Merhaba. Yaklaşık 5 dakikada bir int. kopuyor arıza kaydı yapmak için arıyorum ancak müş. hiz. numarası istiyorlar.

Kayıtlı olan telefondan sorgulayamiyorum çünki iç santral var. Fatura elimde yok.

***@ttnet

@Noname

Senden adsl'in bağlı olduğu tel numarası veya hizmet numarası istenir 18'le başlayan, bu hatta bağlı ne varsa cıkar fax,pos,cihazı telefon sadece santralden gelen hattı tak modeme eğer bağlantı kesilmiyorsa normalse sorun aradaki cihazlarından kaynaklıdır.Kesilme devam ederse arıza kayıdı yaptırmalısın..

@Bilimadamı

direk ana hattı modeme taktıgında eğer bağlantın kesilmiyorsa sorun sendedir ya alarm sisteminde sorun var yada arada splitter kullanıyorsan orda sorun var demektir.

@eselcuker ve galip

sen bize insan değil diyorsunda, .ötün sıkıştığında ilk aradığın numara 4440375 çok biliyorsan arama yada arayıpta yok ben bilgisayarcıyım yok ben mühendisim demesini bilirsiniz ama daha splitterin nasıl bağlanılacağını bilmezsiniz.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:
    NoName bunu yazdı:

***@ttnet

@Noname

Senden adsl'in bağlı olduğu tel numarası veya hizmet numarası istenir 18'le başlayan, bu hatta bağlı ne varsa cıkar fax,pos,cihazı telefon sadece santralden gelen hattı tak modeme eğer bağlantı kesilmiyorsa normalse sorun aradaki cihazlarından kaynaklıdır.Kesilme devam ederse arıza kayıdı yaptırmalısın..

@Bilimadamı

direk ana hattı modeme taktıgında eğer bağlantın kesilmiyorsa sorun sendedir ya alarm sisteminde sorun var yada arada splitter kullanıyorsan orda sorun var demektir.

@eselcuker ve galip

sen bize insan değil diyorsunda, .ötün sıkıştığında ilk aradığın numara 4440375 çok biliyorsan arama yada arayıpta yok ben bilgisayarcıyım yok ben mühendisim demesini bilirsiniz ama daha splitterin nasıl bağlanılacağını bilmezsiniz.

abi şöyle splitter ilk bende ben ilk kabloyu mdeme çekiyorum sonra splitterden telefona ve güvenlik kutusuna bağlı. güvenliik kasası zaten sadece sinyal atıyo bağlantı kopunca alarm fiyink atıyo :Wlanet şey susturana kadar ödüm bokuma karışıyo burda :W

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    bende de kaç gündür böle bende sürekli komsuya sövüyordum demek genel bişi :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2495 Toplam Mesaj: 17