Ttnetten Aradılar
-
Az önce ttnetden aradılar. İnternet 54 liradan 34 lira olcakmıs 1 yıl boyunca sonra yine 54 lira olcakmış. Hızda bir değişme felan olmucakmış. Sizce güvenmeliyim? Var mı bilgisi olan?
-
2 sene bağlıyorlar hocam dersen ben 2 sene içinde ttnetten ayrılmayı düşünmüyorum kabul et
-
Beni de bi arasalar, ,iptal edeceği falan desem yaparlarımı ki indirim :D
-
sözleşmeli oluyo.ses kaydını alıyolar.sözleşmedeki süreyi kabul edersen,indirimli kullanıyosun
ama sözleşme süresinden önce iptal edersen kitlerler parayı.
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
sözleşmeli oluyo.ses kaydını alıyolar.sözleşmedeki süreyi kabul edersen,indirimli kullanıyosun
-----------------------------Kitleyecekleri para indirimler sadece, Zararın olmaz büyük ihtimal..
-
rebellisch bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------Kitleyecekleri para indirimler sadece, Zararın olmaz büyük ihtimal..
yok hocam sanırım belli bir para cezası var onu ödeyip öle iptal ettiriyorsun.
edit: en azından eskiden böyle idi :D -
Bizide arıyolar. ısrarla açmıyoruz. http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=216+444+1+444&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=29326c626af6faea&biw=1280&bih=690
Gerçi bazı yerde ttnet yazıyor bazı yerde dolandırıcı yazıyor ama zaten ttnet bi bakıma dolandırmıyor mu insanı :) değişen bişey yok yani. kaşıkla verip kepçe ile alan firma. Onların indirimine kalmadık şükür.
-
adsl sözleşmesiz aboneleri arıyolar. az önce benide turknet ten aradılar yok 1 mb sınırsız kullanıyosunuz onu 8 yapalım fiyatı aynı kalsın şöyle böyle kampanyalarımız var. her gün arıyolar en son dedim ben hızlı internet sevmiyorum yavaş olsun benimki.peki beyfendi dedi kapadı hatun
-
Beni 2 ay önce aradılar.Tarifeyi ağustosa kadar 54 liradan 29 liraya düşürcez hızda değişme olmayacak ağustos ayında eski fiyattan devam edersiniz dediler.Hızda bi değişme olmadı aksine bu ayda gayet hızlandı.Bakalım ağustostan sonra ne olacak..
-
Enson benı aradıklarında kıbarca hedıye etmek ıstedıklerı modemı kıbarca bır taraflarına sokmalarını (gercekten cok kıbar bır dılle) ima ettıkten sonra bıradaha aramadılar. Kabul etme hocam gsm sırketlerının ne halt edeceklerı bellı degıl fıyatı bır anda asagı cekebılırler
-
artık şu zamanda kimse hayrına kimse bişe yapmıyor. Bedava !! Ücretsiz dedikleri zaman ordan kaçacaksın.Paralı olsun kimseye bağlı kalmayayım istediğim an kapatır açarım.