folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet'ten Güzel Teklif (Yardım)

Ttnet'ten Güzel Teklif (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

Uzak dur dostum çünkü hızın artmayacak , çünkü ttnet 8mbps yi destekleyemiyor 4 ü bile destekleyemiyor belli uzaklıklarda. dolayısı ile sürekli kopmalar dns sorunları yaşacaksın keşke değiştirmeseydim diyeceksin. istersen 8mbps kullanan arkadaşlara sor bir araştır durumlarını önce..

Kardeşim nasıl desteklemiyor atıp tutmayın lütfen.

şu an ve sürekli en az 6 mbps alıyorum ama en az

BEĞENMEYEN KULLANMAZ KİMSE KİMSEYİ ZORLAMIYOR DEĞİLMİ?

-----------------------------------

Kimsenin atıp tuttuğu yok. Yaptığım işten Ttnetin teknisyenlerinden bizzat öğrendiğim şeyleri söylüyorum artı araştırmasını söylüyorum. Santrale yakınlığın ne dostum? Hangi semte hangi şehirde oturuyorsun 6 mbps net alıyorsun? Türkiye'nin % 80 ninde destekleyemiyor 8mbps yi aç kendilerine sor kaç km ye kadar destekleyebiliyorsunuz diye.!!!

Beğenmiyorum ama kullanıyorum yorum yapma bilgi paylaşma hakkımda var hele ki soru sorulduysa hemde en az senin kadar da çok bilmişlik yaparak değil..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

bu sabah beni de aradılar.muhtemelen sözleşmem bitti onun için arıyorlardı.uykulu olduğumdan duruma fazla ayamadım.o kadar hızlı konuşuyor ki yavru aklımda kalanlar şunlar.hediye olarak wi-fi, koçnet paketi falan feşmekan vereceğiz.7 ay 24 tl ödeyeceksiniz sonrasında 53 tl den devam edeceksiniz.Ama 24 ay taahhüt yapmalısınız.8 mbps hızında falan fıstık.

paketin ismini sordum işyeri net limitsiz dedi.İsmine aldanmayın ev için de kullanılabilir dedi.

ben internetten bir bakayım sonra size ulaşırım dedim.Ben ararım tekrar dedi.cepten mi evden mi sordu.verdim cep numaramı yarın ben sizi ararım dedi.bakalım nedir aslı birazdan arayacağım ttnet i.bu arada 8 mbps zaten sınırsız değildir adil kullanım hakkı varsa 1 mbps sınırsızda kalmak daha mantıklı gibi.hız tut ki 512 oldu ne yapayım ben o bağlantıyı.Arasın hatun işi ne işlem hacmi yaratayım biraz :D

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

konu yine sapıtmadan şunu şöyliyim 8mps limitsiz neti ttnet 99 liraya veriyo sanırsam 2 yıl taahht ederek 7ay 12 tl daa sonrasında 53 tl olarak ödeme istiyo aslında bi ttnet b*kluğu çıkmazsa gayet süper bi teklif :D

https://twitter.com/pisikleeet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

sanırım iki ay önce benide aramışlardı.işte size özel bir tarifemiz var ,iki aydan beri kota aşımı gözüküyor sizi 8 mb lik sınırsız tarifeye geçirileim ilk üç mü 6 mı tam hatırlamıyorum 19 liraya kullanın dedi.dedim ben bu işlemi ttnet kendi merkezinde yapsam .kadın başladı siz işte şu kadarlık abonemizsiniz size özel bu tarife .dedim yok istemiyorum.peki neden istemediğinizi öğreebilir miyim dedi.İçimden yok artık dedim.Kapatmayı düşünüyorum internet kullanmıyacağım artık dedim.peki size özel bir başka tarife var dedi.birşeyler anlattı ben dinleemdim tabi.kabul ediyormusunuz dedi.hayır dedim yine peki nedenini öğrenebilirmiyim dedi.ttnetten öngördüğünüz hızı alacağımı düşünmüyorum zzaten kapatmayı düşünüyorum falan dedim tabi 30 dakika olmuş o arada .ya biz bu kampanyayı en az 1 mb hızlı kullanıcılarımıza  veriyoruz falan fişmekan.neyse yok dedim kapattım.Mesele telefonda konuşurken tatlı tatlı insanın aklına bazı şeyler gelmiyor.mesela tarife farkı diye ücret alacaklarmı onu sormadım.bence yinede dikkatli olmak lazım ttnetin sağı solu belli olmaz .....iyi düşün

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

hocam aynen bnde belli baslı ilk anda aklıma gelenleri sordum kaldım devamını burdan umuodum işte :D

ama sordum limitlimi 15gbdan sonra 512 ye inmiyelim dedim yok sınırsız 8mps veriyoruz dedi keşke taahhüt olayınıda soraydım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

Hoca 8 mbps seçme yeni btk kanuna göre artık sınırsız tarifeler kalmayacak. Sınırsızları 15 gb ye kadar 8 mbits e kadar diye tarifelerini değiştiriyorlar. Eski 1 mbts sınırsızları kaldıracaklar anlayacağın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

Aradım sordum şimdi adil kullanım hakkı var ;)  Onun için gerek yok 24 aylık bağlamaya.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Telekom merkez binasına taş atsam bahçesine düşürebilecek mesafedeyim tariife 8mbit e kadar hızım 6.2mbite bile çıkmıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

Tayok bunu yazdı:

Hoca 8 mbps seçme yeni btk kanuna göre artık sınırsız tarifeler kalmayacak. Sınırsızları 15 gb ye kadar 8 mbits e kadar diye tarifelerini değiştiriyorlar. Eski 1 mbts sınırsızları kaldıracaklar anlayacağın.

kanunla beraber gelicek tarifelerden önce taahhütü bitmiş abonelerini tekrar 2 yıl baglamaya calısıolar o halde :)

peki hocam yeni kanunda bize ne girio çıkıo acep?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:

zeyrekli bunu yazdı:

Uzak dur dostum çünkü hızın artmayacak , çünkü ttnet 8mbps yi destekleyemiyor 4 ü bile destekleyemiyor belli uzaklıklarda. dolayısı ile sürekli kopmalar dns sorunları yaşacaksın keşke değiştirmeseydim diyeceksin. istersen 8mbps kullanan arkadaşlara sor bir araştır durumlarını önce..

Kardeşim nasıl desteklemiyor atıp tutmayın lütfen.

şu an ve sürekli en az 6 mbps alıyorum ama en az

BEĞENMEYEN KULLANMAZ KİMSE KİMSEYİ ZORLAMIYOR DEĞİLMİ?

-----------------------------------

Kimsenin atıp tuttuğu yok. Yaptığım işten Ttnetin teknisyenlerinden bizzat öğrendiğim şeyleri söylüyorum artı araştırmasını söylüyorum. Santrale yakınlığın ne dostum? Hangi semte hangi şehirde oturuyorsun 6 mbps net alıyorsun? Türkiye'nin % 80 ninde destekleyemiyor 8mbps yi aç kendilerine sor kaç km ye kadar destekleyebiliyorsunuz diye.!!!

Beğenmiyorum ama kullanıyorum yorum yapma bilgi paylaşma hakkımda var hele ki soru sorulduysa hemde en az senin kadar da çok bilmişlik yaparak değil..

KOCAELİ İZMİT MERKEZ BAŞMÜDÜRLÜK BİNASININ 500 M İLERSİNDEYİM

BİLMİŞLİK TASLIYORUM EVET HAKLISIN ÇÜNKÜ TELEKOMDAYIM KARDEŞİM ANLATABİLİYORMUYUM ?

Bİ ÇOK SMİLE ADSL TARZI ERİŞİMLER VAR BEĞENMİYORSAN KULLANABİLİRSİN !

AYRICA EN AZ 6 ALIYORUM ..... !

FthAяI(!)
Toplam Hit: 5351 Toplam Mesaj: 37