Tüm Cep Telefonu Operatörlerine Savaş Açıyorum Arkadaşlar Bu Konuda Beni Desteklemenizi Bekliyorum
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
ne yapmam gerektiğini söyle. sonuna kadar arkandayımm....
verecegim tarihte cevrendekilere söyle telefonunu kapatsınlar 1 hafta kadar yeterli olur hocam -
Telsiz kullanın Eski hesap Abdullahozcan hocam hepimize uygun ve çok uzun mesafeli telsizlerden ayarlasın mümküsne ucuz olsun abdullah abinin dekulakları çınlasın :D
-
alicem bunu yazdı:
bende destekliyorum.neyse kontörüm bitmiş kontör alıp geliyim
-----------------------------bende destekliyorum ama cem gibi değil tabiki :)
-
sen seçilmiş kişisin hoca;) destekliyorum bende.
-
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :)
-
Hocam bence akıntıya karşı kürek çekiyorsun :) Sebebi de belli bu mereti şuanda buraya yazan çoğu kişi dahi kapatmayacak. Sen boşuna uğraştığın ile kalacaksın. Yine de kolay gelsin keşke senin dediklerin olabilse ama bu imkansıza yakın :)
-
bütün tahribat hatları kapatsa yinede türkselin sakalının bi telini koparamayız, adamlar son senenin karını %105 açıkladı sen hangi şarkıyı sölüyosun :D
-
Juba bunu yazdı:
bütün tahribat hatları kapatsa yinede türkselin sakalının bi telini koparamayız, adamlar son senenin karını %105 açıkladı sen hangi şarkıyı sölüyosun :D
fakat benim hedefim 1milyon kişi -
hocam türkiyede 3 tane operatör var bunların bilmem kaç milyon abonesi var bunlara sen ben herkes dahil şimdi hadi diyelim bütün tbt + çevresi toplandı telefonları kapttı hatta daha da ileri gidip toplu eylem yaptık en fazla kaç kişi olur ? hadi zorla bunu 1 milyon kişi yaptık ee nolcak sence milyonlarca abonesi olan operatörler bizi sallıcak mı daha doğrusu biz gidip söylemesek kimsenin umrunda olucak mı ? benden sana tavsiye tacavüzden kaçış yoksa zevk almya bak yapıcak bişi yok çünkü zamanında sesi çıkmadı kimsenin şimdi hadi eyleme felan tutmaz hocam tutmaz boş yere kürek çekiyosun eğer eylem yapıcak olsam ben yaparım 2 günde 90 a yakın köntörüm gitti naptım gittim yenisini aldım :D gidiyorum müşteri hizmetlerine yok sel yok deprem yok anasının nikahı derken yedirdi millete ee çoğunluk bunu yiyince biz azınlık durumunda kaldık ne oldu sonra haklı olduğumuz yerde salak olan çoğunluk yüzünden bizde salak olmaya zorlanıyoruz yiyomuyuz bunu hayır ama salak numarası yapıyoruz boşuna uğraşma seninle benimle olucak iş değil bu ama düşüncen çokl güzel bunu daha yüksek mercilere iletirsen belki birşey çıkar örn: tüketici koruma derneği ;) ordan yardım alabilirsin en fazla 45 kontörü geri alırsın yine turkcell kullanmaya devam ediceksin biliyorum :D sende ;)
edit: müridler çoğunuz skype kullanın diyonuz yolda yürürken nerene sokucan skype _? diğer cep telefonlarına nasıl ulaşıcaksın ? tamam ulaşabliosun evden haklısınız ama skype da dakikası ne kdar biliyomusunuz hadi bi hesap yapında matematiğiniz kaç görelim
-
Planzero bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
fakat benim hedefim 1milyon kişi
-----------------------------ozaman feysbuka gideceksin.
telefonunu kapatacak 1 milyon kişi arıyorum !!!!!
:W