folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tüm Dünyadan Yasaklanmış Site Görüntüleri [!] Sık Sık Güncellenecek

Tüm Dünyadan Yasaklanmış Site Görüntüleri [!] Sık Sık Güncellenecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Merak ettim diğer ülkelerde yasaklanmış sitelerde nasıl bir mirror / index duruyor. Bizim toytoy telekom gibi mi gibisinden araştırdım baya screenshoot buldum :) Sizinde elinizde değişik screenshootlar varsa değişik ülkelerden buraya yazarsanız hem değişik ss ler görmüş oluruz hem sansür ün haklı / haksız yanını tartışırız. İlk açılışı ben yapayım ; ( en son screenshoot a bayılacaksınız :D )

"您必须输入您的共享空间标题。标题不能包含禁止的语言,例如亵渎的语言。请键入一个不同的标题" Bu uyarı ne demek diyecek olursanız "You must enter a title for your space. The title must not contain prohibited language, such as profanity. Please type a different title." Turkish meali "Alanınız için başlık belirlemelisiniz.Yasak diller kullanmanız yasaktır , kutsal değerlere karşı kelimeler gibi."

VEE EN BOMBASINA HAZIR OLUNUZ :) TAHRIBAT.COM ÇİN DE YASAK!! (MIŞ) :D

http://www.greatfirewallofchina.net/test/ buradan kontrol edebilirsiniz sitenizin Çin de blocklanıp blocklanmadığını merak edecek olursanız benim gibi O.o

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sonuncusuna bittim :D

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mauaua süper ya çok erotik walla.

Ayrıca bişey dikkatimi çekti cevapla dedim login olmamışım daha sonra login olduğumda yine bu kouya döndüm onuda halletmiş rene herhalde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ehuehueheu çinde bilem ünümüz varr demekkim :D bişi sorucam yaa youtube olayı gerçekmi dicem ama ben girebiliom

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    bende diyorum neden tahribatta çinli üyeler yok demek bu yüzdenmiş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Ehehe sonuncusu güzelmiş :)

Ama sistem de güzel hani...

Birde Humanrights 'ı anlamadım şöyle mi oluyo çinlilerin sayfasında koyu olanlar kırmızı ile belirtilmiş bencillik mi yapılmış yoksa onlar çinde mi yasaklı ?

Ve biz Çinli üye değil Japon üye istiyoruz :)

Bkz. "Ben büyüyünce Japon olcam!"

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

AmKbunudaKapattıLarYine!

Yine yeniden Ek$i sözlük! sozluk.sourtimes.com kapatıldı :( Girmek için http://www.eksisozluk.com/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Üstat helal valla Sonunda Konuşturmuşsun adamları, Hakikatende ilginç bi durum, peki ama youtube ye bende girebiliyorum bu durumun mantıklı bir izahatı varmı peki.

Bu arada kişilerin neyi izlerim neyi izlemem diye kendi seçimi olan yaşama hakkı vardır bunu Bloke etmek bir Devlet büyüğüne yakışmaz, Zira Tabiki yasaklar olacaktır bazı sınırları belirlemek amacı ile, ama bunu yaparken kişilern yaşam alanını daraltmadan yapmak gerekir, mesela Youtube ye giriş engellenmiş bu komiktir, Youtubede Gençlerimizin ahlaki gelişiminimi etkiliyor yoksa.

Bence bu Ahlaki gelişim bahaneside bi ucube fikirdir, çünkü Toplum şiddete daha çok aç kaldığı zaman eğilim yapar, hırsızlık, kapkaç, Tecavüz Sağlıksız ortamlarda yokluk içinde büyüyen toplum bireylerinde görünen bir hastalıktır, Devlet büyükleri buna çare bulmaktansa izlemesin görmesin bilmesin sefil aç yaşasın politikası gütmektedirler. ama bu yasaklamaların yıllardır varolduğunu düşünürsek bir etkisinin olmadığınıda farketmiş olmalıyız. Saygılar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    Üstat helal valla Sonunda Konuşturmuşsun adamları, Hakikatende ilginç bi durum, peki ama youtube ye bende girebiliyorum bu durumun mantıklı bir izahatı varmı peki.
    -----------------------------
    Resmen Ayakta Uyuyorsun (: Youtube Yasağının KaLdırıLdığı Aylar oLdu ((:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Abi pes yani harbidende ayakta uyuyosunuz youtube aylar önce bi günlük bi erişim engeline uğradı sonra hemen açıldı : ) demek siz girebiliyosunuz ilginç : )

dont think twice its all right
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    en klas olanı da buymuş:
Toplam Hit: 3529 Toplam Mesaj: 15