Tüm "Hack" Oyunları | Teklink & Rapidshare
-
bi bilgi gerektirio mu? hack bazında?
-
bi tane tahribat patentli bişey yapsak iyi olmazmı ya ?
Türkçe birşey??Sonra bi ton taklidi çıakr.Biz yaparsak çok şeyli bişey yaparız diyorum ?
-
path of neo'yu bitiriyim bunlara başlıyacam hepsini oynamayı düşünüyorum..
Zumsuk'un dediği gibi bişeler yapılabilir. ama kasacak eleman yok. var mı yapacak?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bi tane tahribat patentli bişey yapsak iyi olmazmı ya ?
Türkçe birşey??Sonra bi ton taklidi çıakr.Biz yaparsak çok şeyli bişey yaparız diyorum ?
-----------------------------he lan aslında süper olur bende düşünüyorum , niye türk yapımı oyun çok az diye :/
adamlar bok gibi oyun yapıyor biz niye yapamıyoz ?
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------
şu sayfayı açmamla birlikte giflerden biri için nod32 ötmüş bulunmakta benden söylemesi :)
-----------------------------bende de oldu aynen,www.warez.bb/spacer.gif midir nedir nod32 engelliyor
-
Hacım,şu Uplink'i daha evvel indirmiştim,bi ara epey bi konusu olmuştu hatırlarsınız,kullanamamıştım,oyun hakkında biraz açıklayıcı bilgisi olan var mı?
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------bi bilgi gerektirio mu? hack bazında?
-----------------------------walla arkadaşlar bu soruyu cvplandırırsa iyi olucak birde nasıl oynandıgı hakkında bilgiler verseler
-
beyler oyun hakkında bilgi vereyim birazcık :
siz bi şirkete bağlı hackersınız , orada verilen görevleri falan yapıyorsunuz falan filan..
tuturail'i kavradın mı zaten gerisi geliyor..
he takılanlar için elamanın biri level forumunda bilgi vermiş..
http://www.level.com.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70
Not : Oyun için düzenlenmiş modlar www.modlink.net adresinde. Forumlara ulaşmak için www.introversion.co.uk adresine uğrayabilirsiinz...
not 2 :
foxxly falan virüs demişte bende hiç öyle uyarı falan çıkmıyor nod32 ota boka buluyor zaten engelliyorsa problem yok..
warez-bb.orgdan aldım oyunları (: -
Eyvallah çok sağol (;
-
FOXXLY bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bi tane tahribat patentli bişey yapsak iyi olmazmı ya ?
-----------------------------he lan aslında süper olur bende düşünüyorum , niye türk yapımı oyun çok az diye :/
adamlar bok gibi oyun yapıyor biz niye yapamıyoz ?
deneyelimmi yapmayi ? web tabanlimi dusundunuz? yoksa?