folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tüm İnsanlar Mafyadır Aslında...

Tüm İnsanlar Mafyadır Aslında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
     Yaf güleyimmi düşüneyimmi anlayamadım .) bugun daha 2 saat önce bir maçtan çıktım. Maç sırasında üstün futbolumdan dolayı :P adamları dakika 40  11-0 öndeyiz ve kendi aralarında tartışmadan sonra faul yapmaya başladılar. 5 dk geçti 11-2 ve adamın teki sol kanatta bi koydu bana dedim yavaş ileriden birtane mafya polat alemdar kılıklı biri gelip ne bağırıyorsun "lan" dedi. Sanane "lan" diye karşılık verdim o anda alevlendi neyse soyunma odasına doğru gidiyoruz. Filimden etkilenmiş olsa gerek. "Asarım keserim" cümlesini bin defa kullandı. Siz benim kim olduğumu biliyormusunuz lan diyor fakat bir tokat bile atma cesaretine sahip olmayan insan sürekli asarım keserim öldürürüm diyor. Her insan mafya aslında filmlerden mi yoksa çevredeki etkidenmidir nedir bilmiyorum ama gördüğüm 5 insanın 3ü asarım keserimci.. Ne olacak sonumuz bakalım .D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Polat Alemdar RuLz :W

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    Bizim burda 5 insanın 5ide asarım keserimci 3 ü tavuk kesemez biri elini keser diğeri düşünmeden keser valla:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

polat alemda 3 kişilik mafyayla neler neler yapıyo üç yıldır

olacak o kadar :) 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam bunlar boş iş. hepsi sahte kahraman. bir laf var elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış diye. Bizim mahallede de birisi vardı böyle 1-2 seme dövüş sporuna gitti o da başladı vururum öldürürüm döverim gebertirim... vs.. Herkesle tartışırdı bir gün karşısına milli güreşçinin biri çıkmış kolunu bacağından ayırıp bırakmış kaldırımın üstüne :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ULKUHAN
    ULKUHAN's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bizim burda 5 insanın 5ide asarım keserimci 3 ü tavuk kesemez biri elini keser diğeri düşünmeden keser valla:D

Düşünmeden kesenlerde var yani o yuzden işi garantiye almak lazım ne olacagı belli olmaz.:)

Takke Düstü Kel Göründü:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek
    Bizim okuldada var çok asarım keserimci. Kurtlar vadisi ni izleyen bazı kişiler gerçekten çok etkileniyor yaw.Bende izliyorum ama asarım keserimci degilim :/
    ama benden size tavsiye kaybetcek birşeyi olmayan adamdan korkun :/.Ağırdan alın gerekirse.

less than one, more than zero.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DesquneR bunu yazdı:
    Bizim okuldada var çok asarım keserimci. Kurtlar vadisi ni izleyen bazı kişiler gerçekten çok etkileniyor yaw.Bende izliyorum ama asarım keserimci degilim :/
    ama benden size tavsiye kaybetcek birşeyi olmayan adamdan korkun :/.Ağırdan alın gerekirse.

Çarşamba'yı sel aldı :/ öhöm öhöm :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    hocam o bu deil. Dedimki açılın. elimi felanda koymuyorum öne bana vurmasını beklyiorumki bi tokat atsın cılızın teki bi yumruk ile çenesini dağıtırım ama ilk yumruğu veya tokatı atmasını bekliyorum kafasını kafama yaslıyor geri kaçıyor arkadaşının arkasından dolanıyor birinin bunu tutmasını bekliyor. 10 dk bekledim bi vursada kavga başlasa. gidiyo geliyo asarım keserim. Kasaplığa merak salmış sanırsam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:

DesquneR bunu yazdı:

ne alaka lem :|

less than one, more than zero.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DesquneR bunu yazdı:
    Andrei bunu yazdı:

DesquneR bunu yazdı:

ne alaka lem :|

Yapay texas ya hani

Toplam Hit: 1734 Toplam Mesaj: 13