folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tüm Tahribat'tan Yardım..Psikolojik Travma..

Tüm Tahribat'tan Yardım..Psikolojik Travma..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..üniye başladığımdan bugüne her zaman bi aksilikle karşılaştım..okula ilk geldiğimde kendimi yansıtıyordum.sosyal olmam nedeniyle arkadaş çevrem gün geçtikçe arttı.o sırada kötü alışkanlıklara ağırlık verdim.tek bir dost üzerinde yoğunlaştım ve geri kalan arkadaş çevremden uzaklaştım.inanılmaz büyük bi aptallık yapıp içinden çıkmayacağım kumar borcuna battım.bu borcu hala nasıl ödeyeceğimi bilmiyor olsamda zihnimde bu sorunu yokettim.yani aklıma ne yapmam gerektiği konusunda bi tedirginlik bile gelmez oldu..şu an her zaman beraber oldugum çocuk yanımda değil ve ben gerçekten yalnızım.ancak bu yalnızlık aynı zamanda hissizlik.geldiğim şehirdeki çocukluktan beri dostlugumu sürdürdüğüm insanlarla ağır kavgalar ettim.psikolojim farkında olmadan mahvolmuş..bu işin içinden çıkamıyorum müridler ve sadece burada bi çözüm yolu arıyorum..bana yardımcı olun.

nasıl çıkıcam,ne yapıcam bilmiyorum..işin içinden çıkamıyorum ve hayatımda ilk defa bu kadar geriliyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ilk önce ara arkadaşını özür dile uzun uzun konuş anlar halini 

sonra parayı ödemenin yolunu bul ve bir daha böyle bi batağa düşme

(söylemesi kolay diyebilirsin ama başka çıkış yolun yk)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk önce ara arkadaşını özür dile uzun uzun konuş anlar halini 

sonra parayı ödemenin yolunu bul ve bir daha böyle bi batağa düşme

(söylemesi kolay diyebilirsin ama başka çıkış yolun yk)

hocam burda takıldıgım çocuk yaz okuluna gelmiyor.diğer arkadaşlarımlada aramı elbet düzeltirim.borçlarda kapanır..bunları biliyorum ancak yinede farkındayım ki psikolojim alt üst..inanılmaz kötü bi hissiyat var içimde nedir ne değildir anlayamıyorum :S profesyonel destek alan var mı aranzda daha önce?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

borcun ne kadarki?

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

borcun ne kadarki?

10bin500..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

mürit kuytul la irtibata geç yardımcı olur :)

Orman Mühendisi //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

borcun ne kadarki?

10bin500..

baba neyaptın yaa :| ee kumar borcu oyle  herborca benzemezz calıs yazda geldi sezonluk iş bulabılırsın ama sezonluk işle o borc kapanmaz birazda ailenden yardım al demek ısıtyorum ailenn gelır durmu musaitmıkı acaba :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

borcun ne kadarki?

10bin500..

baba neyaptın yaa :| ee kumar borcu oyle  herborca benzemezz calıs yazda geldi sezonluk iş bulabılırsın ama sezonluk işle o borc kapanmaz birazda ailenden yardım al demek ısıtyorum ailenn gelır durmu musaitmıkı acaba :|

okul 4te bitiyor,çalışma şansım yok pek fazla hocam..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bak güzel kardeşim aynı sıkıntıları bende yaşadım intiharı düşündüm delirdim çıldırdım.

neden böyle oldun dedim

cevap:çok azıttım benligimden vaz geçtim

şimdi ne olcak: azgınlıga bi son ver varoluşundaki gerçegi ögren anana babana ailene sahip çık çıkarsız dost edin ama evvela sıkıntılarını ailene anlat babana anlat başkalarına anlatma.

bir evladın en büyük yardımcısı annesi babasıdır bizler ne kadar büyürsek büyüyelim anne babalarımız tutar elimizden biz onların çocukları oluruz yine.

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mywts
    mywts's avatar
    Erkek

Allah yardımcın olsun hocam,senin durumunu yaşamadığımdan anlamam çok güç o yüzden sadece dua edebilirim.İnş.en kısa zamanda hem manevi hem de maddi sorunlarına çözüm bulup rahata kavuşursun.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

bak güzel kardeşim aynı sıkıntıları bende yaşadım intiharı düşündüm delirdim çıldırdım.

neden böyle oldun dedim

cevap:çok azıttım benligimden vaz geçtim

şimdi ne olcak: azgınlıga bi son ver varoluşundaki gerçegi ögren anana babana ailene sahip çık çıkarsız dost edin ama evvela sıkıntılarını ailene anlat babana anlat başkalarına anlatma.

bir evladın en büyük yardımcısı annesi babasıdır bizler ne kadar büyürsek büyüyelim anne babalarımız tutar elimizden biz onların çocukları oluruz yine.

hocam tavsiyelerin için çok sağol..azgınlığa tamamen son verdim beni kötü etkileyen herşeyden uzaklaştım ama eksik olan bişey var ve ben bunu çözemiyorum..sahip oldugum tüm hisler,depresyon belirtisi..nasıl düzelicem bi çözüm bulamıyorum..tad alamıyorum yaşantımdan,yaptıklarımdan,aktivitelerimden..yüzüm gülüyor ancak önceden yaşadığım o mutluluk hissini yaşayamıyorum ya da üzülemiyorm..

Toplam Hit: 3623 Toplam Mesaj: 30