Tüm Tarikatın Regaib Kandili Mübarek Olsun...
-
Eyw kardeşim herkesin Kandili Mubarek Olsun...
-
8 mm bunu yazdı
Bu selam ve dua ile saçmalığını kim uydurdu?
Yazımı hoşuna gidiyor diye yazıyor millet ya al bende yazıyorum.
Elma ve armut ile..
Pırasayla böğrülce
Maydanozla dereotu.
ister selam ve dua ler der ister başka birşey sana ne kardeşim hemen eleştirmek mi lazım herkezin inancına saygılı olalım nedir bu ya biri dini bi laf edince bazıları rahatsız oluyo
-
O dini bir laf değil. Bunu uyduruyorsunuz.
O kadar kaptırmışsınız ki sembol olmuş. Dini eleştiren yok, buna kimse cesaret edemez ama "Selam ve Dua ile" + gül resmi koymayı dini bir laf diye nitelendiremezsin.
Bu bir yanlış ve ben bunu eleştiririm. Benim dinimi böyle basite çekecek herkesi eleştiririm. Din ulaşılmaz olduğu vakit değerli.
Bu arada herkesin Mübarek Kandilini Kutlarım. Unutmadan yazayım.
-
demodor bunu yazdı:
-----------------------------ister selam ve dua ler der ister başka birşey sana ne kardeşim hemen eleştirmek mi lazım herkezin inancına saygılı olalım nedir bu ya biri dini bi laf edince bazıları rahatsız oluyo
-----------------------------
dini bir laf mi :) yuru be demodor, selam ve dua ile lafina niye gicik gidiyorum anlatayim, yada bosver anlatmiyayim zira aciklamam sonunda ateist, Allahsiz vs sifatlarini yapistiracaksin.
-
cumlemizin kandili mubarek olsun insallah....
-
selam ve dua ile güzel bi söz nedeni ? selam etmek Allahtan o kişiye rahmet dilemektir..Güzel değilmi ? dua ile diyor yani dua ederek..E kimi insanlar var ayrılırken dua et bize diye ayrılıyor..yani bunlar normal ve güzel şeyler bence..ki peygamber efendimiz bile diyorki " Selamı yayınız. "
-
hepimizin kutlu olsun.
-
Cümlemizin...
-
herkeşin kandili mübarek olsun
selam ve dua ile (F)
-
allah herkesin kalbine göre versin. tüm islam aleminin hz. muhammet (s.a.v) ümmetinin regaib kandili kutlu ve mübarek olsun.