folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tuncay Şanlıdan Manyak Gol!!!!!

Tuncay Şanlıdan Manyak Gol!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=aVgwvT1Bj3E&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ezaman%2Ecom%2Etr%2Fwebapp%2Dtr%2Fhaber%2Edo%3Fhaberno%3D563849

Middlesbrough, Fenerbahçe'den renklerine bağladığı Tuncay Şanlı'yı adeta yeniden keşfetti. Yeni takımıyla ilk günlerini yaşayan milli futbolcu hakkında resmi internet sitesinde iki ayrı habere yer veren İngiliz kulübü, övgü dolu ifadeler kullandı. Türk yıldızın daha ilk çalışmada yaptığı klas hareketlerle takım arkadaşlarını etkilediğini yazan site, "Tuncay, onu ülkesinde böylesine büyük bir isim yapan klasını göstermekte gecikmedi" ifadesini kullandı. Haberde, Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate'in milli yıldızla ilgili şu görüşlerine de yer verildi: "Bizimle birlikte ortaya koyduğu heyecan ve hırstan çok memnunum. Hem tekniği hem de idman sahasında bile görülebilen iş ahlakı, çok iyi." Southgate bununla birlikte, Tuncay'ı sağ kanatta denediğini, ancak orta sahanın diğer bölgelerinde ve forvet arkasında da görevlendirebileceğini belirtti.

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

tungaydan bi bok olmaz 3-5 maç sonra düşer kulubeye unutmayın sınırötesi transferi bu ülkede sadece gs yönetiyo ;)

görüntüdelerdede zannedersem gaza gelmiş arkadaş ingilizcesi yok heralde a.q videonun sonunda vücut diliyle konusuyo diğer adamlarla :D

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    yorum yaparken gs fb die yorum yapma giden bir TÜRK futbolcusu ona göre yorum yap gs li fb li fark etmez basarılı olsun ülkemizi güzel temsil etsin önemli olan bu.sırf ben demiştim diyebilmek için adamın kötü oynayıp kulubeye düşmesini beklemek yerine destek ol.gs den giden hakan sükür(torinolu saban sıfatı ile) döndü,arif döndü,okan döndü,emre genelde yedek,ümit davala fiyasko ee nerde kaldı yönetme?? gönül isterki hepsi basarılı olsun

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ipne harbiden oynuyo yyaa klas çakmış kapak olmuş adama :) başarıları dewam eder inşşallah ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yorum yaparken gs fb die yorum yapma giden bir TÜRK futbolcusu ona göre yorum yap gs li fb li fark etmez basarılı olsun ülkemizi güzel temsil etsin önemli olan bu.sırf ben demiştim diyebilmek için adamın kötü oynayıp kulubeye düşmesini beklemek yerine destek ol.gs den giden hakan sükür(torinolu saban sıfatı ile) döndü,arif döndü,okan döndü,emre genelde yedek,ümit davala fiyasko ee nerde kaldı yönetme?? gönül isterki hepsi basarılı olsun

torino falan ama adam tekrardan italyaya gitti fiorentina bi başarı kaydettiki oradan intere geçti ;) aynı zamanda teknik dir. içinde bir örnek fatih terim yoruma gerek yok şinci :)

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist69
    pesimist69's avatar
    Erkek
    e-toLqa bunu yazdı:

tungaydan bi bok olmaz 3-5 maç sonra düşer kulubeye unutmayın sınırötesi transferi bu ülkede sadece gs yönetiyo ;)

görüntüdelerdede zannedersem gaza gelmiş arkadaş ingilizcesi yok heralde a.q videonun sonunda vücut diliyle konusuyo diğer adamlarla :D

bi 6sliden başka bi yorum beklemezdim zaten. inşallah tuncay bi fenerbahçeli olarak değil bir Türk olarak göğsümüzü kabartır İngilterede.

Bir Klübü Büyük Yapan Taraftarlarıdır; GFB-KFY-CK-UNIFEB
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

intere gitti ordanda döndü bu sefer interli şaban olarak hani basarı?

fatih terimde milandan gönderildi tekrar döndü gs ye fenerden 6 yedi bide üstüne :)

geri gönderilen adam basarılı adam deildir hoja bu adamlar büyük paralar karsılıgı dönmedi Türkiyeye,oralarda tutunamadıgı için gönderildi.. bugün bi ronaldinho brezilyadan bi takıma gidermi sence?

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    pesimist69 bunu yazdı:
    e-toLqa bunu yazdı:

bi 6sliden başka bi yorum beklemezdim zaten. inşallah tuncay bi fenerbahçeli olarak değil bir Türk olarak göğsümüzü kabartır İngilterede.

6s fln demenize eskiden kızıyodum da artık anladım sizin için bi maçı kazanmak başarı:) sizde haklısınız kusura bakmayın kızdığım için ama artık gülüp geçiyorum,herkesin başarı kavramı ayrıdır:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist69
    pesimist69's avatar
    Erkek

gs yerine 6s yazmak gerçekten alışkanlık olmuş bende hocam inan başka sebebi yok :D

Bir Klübü Büyük Yapan Taraftarlarıdır; GFB-KFY-CK-UNIFEB
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    cumhuriyet öncesi bi olay olan tek bir tanıgı olmayan 7-0 ı tribününe son fb macında pankart yapıp üstüne o mactada yenilen bi takım taraftarından bu sözü duymak ilginc :) inamotoya dahi basarılı dien bi arkadastan basarı kavramı hakkında bilgi almak dahada ilginc :S

Amphetamine Logic.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

halısahada attıgım golleri görse midılsborg benide alırmı yaw :D

all this pain is an illusion...
Toplam Hit: 2106 Toplam Mesaj: 14