folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tüplü Şofben Sorunu (Delirtti Beni)

Tüplü Şofben Sorunu (Delirtti Beni)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Niye herkes bişeyler tahmin etme çabası içersine girdi anlamıyorum şohben yeni takıldı ise garantisi vardır arayın arçelik teknik servisini gelip baksınlar bu kadar basit ..

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Şofben ısıtmıyor diye tamirci çağırmıştık, ayar çekip gittiler. Ertesi gün banyoya girdim. Bir gün önce ısıtamayan şofben suyu ılık açmama rağmen kaplıca kalitesinde çalışıyordu. Çocuk aklı tabi nereden bileyim sorun olduğunu. Patladı doğal olarak :) Şanslıydım duşakabin vardı. Kıvrak hamlelerle banyoya püsküren sıcak sulardan kaçarak önce tüpü sonrada vanayı kapattım.

Aman dikkat et İrwa.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Balyoz99 bunu yazdı:
    -----------------------------

Şofben ısıtmıyor diye tamirci çağırmıştık, ayar çekip gittiler. Ertesi gün banyoya girdim. Bir gün önce ısıtamayan şofben suyu ılık açmama rağmen kaplıca kalitesinde çalışıyordu. Çocuk aklı tabi nereden bileyim sorun olduğunu. Patladı doğal olarak :) Şanslıydım duşakabin vardı. Kıvrak hamlelerle banyoya püsküren sıcak sulardan kaçarak önce tüpü sonrada vanayı kapattım.

Aman dikkat et İrwa.

sen bunu yazdın ya usta gelene kadar hayatta dokunmam ona :|

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Güya makina mühendisiyiz. normal şartlarda bu sorundan anlamam gerekmez miydi? :D Nasıl bi eğitim sistemimiz var ya:D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

Güya makina mühendisiyiz. normal şartlarda bu sorundan anlamam gerekmez miydi? :D Nasıl bi eğitim sistemimiz var ya:D

alakası yok hocam...

doksanlı yılların başlarında tüplü şofbenler vardı, suyun dengesizliği oring denilen lastiği delerdi, şofbenciye götür getir her seferinde geçirdiği için kendin söküp bakmak istiyorsun ve söktüğünde de lastikte delik olduğunu görüyorsun, lastiği alıp nalbura gidiyorsun bu tesisatçıda vardır diyor, tesisatçıya gidiyorsun bu 30 lira diyor ulan diyorsun bu adam bana geçirecek, bunun adı ne diyorsun oring diyor :) sonra gidiyorsun karaköye hırdavat satanlara bundan varmı diyorsun çıkarıyor sana bir kutu, tanesi kaça diyorsun, beş lira diyor :), 4 liradan 10 tane ver diyorsun, bir daha da şofbenciye para vermiyorsun. tamamen deneme yanılma ve tecrübe işi. Ford focus turbo hortumuna 150 lira dediklerinde hurda bir gazel jeneratörün turbo hortumunu söküp takmıştım hâla sıkıntısız çalışıyor :), sigorta değiştirmek, lehim yapmak, tesisat işinden anlamak her türk erkeğinin ekstra görevidir çünkü türkiyede bu işi temiz yapan tesisatçı tamirci sayısı azdır, geçirdikçe de geçirirler.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

hatun alev alıyo demiş gazlı olsa su yeterli basınçla çıkmıyordur dicem de ne bileyim..söylediklerine göre hiçbir sorun olmaması lazım

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Şofbeni yeniden icat edecegiz neredeyse :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Martech bunu yazdı:

Şofbeni yeniden icat edecegiz neredeyse :D

ya konuyu açtım çünkü belki aynı sorunları yaşamış müritler wardır die bana anlamsız geldi bu sorun ama malum taşınma yeni oldu we sıcak suya temzlikte ihtiyaç duyuyorum lanet d.gaz bağlanmadı hala we belki bi ayarı wardır ben bilmiorum die ama az daha gayretle yeni bi model türetebiliriz :D

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

ısı ayarı ve su debisi ayarları var şofbenlerin,bunları oynadın mı hiç?

Modeline netten bul da kullanımına bi bak,belki de su debisi ile alakalı bi sıkıntı vardır

bazen sövmek de şiddeti önler...

Bu arkadaş yazmış işte cevabı.Orda ısı ayarı olması gerekiyor.Sıcak ve soğuk olarak.Gaz düğmesi diyede geçer.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Eski bir Arçelik servis çalışanı olarak dediğin durum eğer gazda sorun yoksa servis çağırmanı gerektirecek bir durumdur. Körük dediğimiz siyah ve su basıncını gaz pinine aktaran plastik parça sertleşmiş. Bunu sen yapamassın. En fazla yaptığını sanırsın ancak yarın ki gastelerde şohbenden sızan gaz öldürdü diye resmini görürüz.

SERVİS ÇAĞIR.

Toplam Hit: 17465 Toplam Mesaj: 35