Türban Rahibe Kıyafetidir.
-
bu ipnadan herşey beklenir a.q- sosyete imamı nese olsa
-
hala anlamıyorum...siktir git lailaya reinaya sanane cahil herif bacımızın anamızın türbanından...rahibe kıyafetiymiş...hadi ordan...
bu ülkede yahudisine karışılmıyor,hristiyanına karışılmıyor,masonuna karışılmıyor,dinsizine dincisine karışılmıyor ama ilahiyatda bilgili olarak bildigimiz lavuk!!!çıkıyor ortaya laf atıyor kendi dinine laf atıyor a.q ben onun....
a.q hangi ülkede 3 ilahi dinde bi avluda birleşti ? hala neyin davasındalar a.q ya..bişileri içten düşünmeyi bilmeyen kişiliere prof diyoruz...siktir git odana çekil geç aynanın karşısına anlat kendi kendine :) adam prof diil taş bebek a.q :D gündemden düştü ya hemen bi açıklma yapıyo ibre 190 :) ağzı olan konsuyo a.q...
-
tpyion bunu yazdı:
-----------------------------
:)) normaldir bu yaşar öztürk denen dingil namaz aslında 3 vakittir demişti zamanında.
dingil dediğin adam senin yaşın kadar yıldır ilahiyatçı. saygılı ol bence biraz... -
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------lan salak adam! zaten aldığın oyların çoğu türban lılardan şimdi onuda kaybediceksin aq ! Ananem bile vermicek sana.
ha yani oy kaygısından gerçek olduğunu düşündüklerini de söylemesin he mi?uyutulmayı kendiniz istiyorsunuz yani ne diyeyim...
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
tpyion bunu yazdı:
:)) normaldir bu yaşar öztürk denen dingil namaz aslında 3 vakittir demişti zamanında.
dingil dediğin adam senin yaşın kadar yıldır ilahiyatçı. saygılı ol bence biraz...
onun gibi ilahiyatçının ben taa.... senin yaşın neki bana saygıdan bahsediyosun yol gösteriyosun uşağum -
bi ara kurban olarak Culluk,çinhorozu,hindi,karıncayiyen gibi mahlukatlarında makbul olacagını belirtmişti.. böyle demecler vermesi normaldir. yakında yehova şahitleride aslında birer imamdır, derse şaşmam
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------lan salak adam! zaten aldığın oyların çoğu türban lılardan şimdi onuda kaybediceksin aq ! Ananem bile vermicek sana.
ha yani oy kaygısından gerçek olduğunu düşündüklerini de söylemesin he mi?uyutulmayı kendiniz istiyorsunuz yani ne diyeyim...
tartışmamı istiyorsun hoca? lafı arkanızdan anlamayı her boku yemeyide kendiniz biliyosunuz madem çık sen kendin lüfet herife.
bu adamı adam sayanda sizin gibi adamlar ha? senle seçim konuşamıcam saçma salak laflarınla zaman kaybısın. -
tpyion bunu yazdı:
PIROMANTANRI bunu yazdı:
tpyion bunu yazdı:
dingil dediğin adam senin yaşın kadar yıldır ilahiyatçı. saygılı ol bence biraz...
onun gibi ilahiyatçının ben taa.... senin yaşın neki bana saygıdan bahsediyosun yol gösteriyosun uşağum
benim saygım belli seninle tartışmaya bile girmem o yüzden. çünkü herşeyden önce insanın kendine saygısı olması gerektiğini düşünenlerdenim:D -
hp32 bunu yazdı:
PIROMANTANRI bunu yazdı:
hp32 bunu yazdı:
tartışmamı istiyorsun hoca? lafı arkanızdan anlamayı her boku yemeyide kendiniz biliyosunuz madem çık sen kendin lüfet herife.
bu adamı adam sayanda sizin gibi adamlar ha? senle seçim konuşamıcam saçma salak laflarınla zaman kaybısın.
tartışma istemiyorumbir bok yediğimi düşünmüyorum.
fikrini belirtmek bok yemekse tüm müridlere afiyet şeker olsun diyorum
madem zaman kaybıyım uzatma işte...
-
Arkadasin biri Kuran-ı Kerim'de bayanların başını kapatmasının emredildiğini yazmış, Doğru.
Fakat "türban giyin" yazdığını göremiyorum ben?
Türban hristiyan kıyafetidir.