Türbe İşinden Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hojam inanç sektörüne girmek istiyorum ve nereden başlayacağıma karar veremedim, konuya vâkıf dini bütün ticarete kafası basan mürid kardeşlerimi projeye ortak edebilirim. Bu ramazan ayını kaçırdık inşallah projeyi hayata geçirebilirsek önümüzdeki mübarek aylarda rızkımızdan fazlasını çıkarır halkımıza manen hizmet ederken kendimizi de maddi açıdan rahatlatırız.

İş için gereken materyallerin bir kısmı;

1.Mübareğin yatacağı yer

2.Kafa dahil komple kemikler ve ampul içinde sakal

3.Eskitilmiş elbise

4.Mübareğin hikayesi

5.Yukarıdan bakanın kendi yüzünü görebileceği  para atılacak kuyu

Hajım belediyeyle ilgili çıkabilecek sorunları araştırıyorum,  Aklınıza gelen güzel fikirler olursa ekleyin. İş gerçek ve ciddidir, lütfen konuyu sulandırmayın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tövbe yarabbim ya.

Milleti sömüreceksin ha ? Bir de mübarek ramazan falan diyorsun. Gören de dinimize saygılı sanar..

Utan utan! 

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Güzel mesaj vermişsin. =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

adamım ciddiyim ya :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.netgazete.com/News/623524/krizde_isten_cikartilan_genc_kabir_bakimi_isini_kurup_patron_oldu.aspx

dün okumuştum. iyi para varmış:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:

adamım ciddiyim ya :)

Farkındayım, isteyen istediğini alır. =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

iyi iş hocam bi zmanlar aklıma gelmişti ama gel gelelim belediye büyük sorun olur.belediye sağlam bi dayın yoksa boşa kasma derim.

bu arada ayvalıkta şeytan sofrası die bi yer var.paraya para demiyo euro ,cent kaldırıyo adamlar.böle bişeyde yapabilirsin hem yılın 12 ayı çalışmış olur :)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    tövbe yarabbim ya. ulan bunu buraya insan yazmaya utanır be yazık

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Koptum ya gecenin bu saati =)

İşlek biryerdeki bir süs havuzunu dilek havuzuna çevirme girişimide enteresan olur =)

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    en önemli unsur git nalburdan yeşil boya al :P bir istersen yazılar için altın yaldızlı soba boyası :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

iyi iş hocam bi zmanlar aklıma gelmişti ama gel gelelim belediye büyük sorun olur.belediye sağlam bi dayın yoksa boşa kasma derim.

bu arada ayvalıkta şeytan sofrası die bi yer var.paraya para demiyo euro ,cent kaldırıyo adamlar.böle bişeyde yapabilirsin hem yılın 12 ayı çalışmış olur :)

Günahtır hojam para böyle açıkta bırakılmaz, kanımca dilek kuyusu bozukluk toplamaya daha uygun bir yapıdır. Aklımdaki tesis; etleyici bir türbe, çaput ağacı ve arsaya gömülü ses çıkaracak taşlardan oluşuyor, Bir kamyon özel toprak da döktürürüm mekâna kutsal hava katar.

Belediye cemaat olduğunda problem çıkarmıyormuş çekirdek cemaat benim ekip olacak, inşallah zaman içinde bölge halkı da doğal cemaate dönüşeceğinden sorun çıkmayacaktır.

Toplam Hit: 5551 Toplam Mesaj: 45