Türbe İşinden Anlayanlar
-
Hojam inanç sektörüne girmek istiyorum ve nereden başlayacağıma karar veremedim, konuya vâkıf dini bütün ticarete kafası basan mürid kardeşlerimi projeye ortak edebilirim. Bu ramazan ayını kaçırdık inşallah projeyi hayata geçirebilirsek önümüzdeki mübarek aylarda rızkımızdan fazlasını çıkarır halkımıza manen hizmet ederken kendimizi de maddi açıdan rahatlatırız.
İş için gereken materyallerin bir kısmı;
1.Mübareğin yatacağı yer
2.Kafa dahil komple kemikler ve ampul içinde sakal
3.Eskitilmiş elbise
4.Mübareğin hikayesi
5.Yukarıdan bakanın kendi yüzünü görebileceği para atılacak kuyu
Hajım belediyeyle ilgili çıkabilecek sorunları araştırıyorum, Aklınıza gelen güzel fikirler olursa ekleyin. İş gerçek ve ciddidir, lütfen konuyu sulandırmayın. -
Tövbe yarabbim ya.
Milleti sömüreceksin ha ? Bir de mübarek ramazan falan diyorsun. Gören de dinimize saygılı sanar..
Utan utan!
-
Güzel mesaj vermişsin. =)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adamım ciddiyim ya :)
-
http://www.netgazete.com/News/623524/krizde_isten_cikartilan_genc_kabir_bakimi_isini_kurup_patron_oldu.aspx
dün okumuştum. iyi para varmış:)
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adamım ciddiyim ya :)
-----------------------------Farkındayım, isteyen istediğini alır. =)
-
iyi iş hocam bi zmanlar aklıma gelmişti ama gel gelelim belediye büyük sorun olur.belediye sağlam bi dayın yoksa boşa kasma derim.
bu arada ayvalıkta şeytan sofrası die bi yer var.paraya para demiyo euro ,cent kaldırıyo adamlar.böle bişeyde yapabilirsin hem yılın 12 ayı çalışmış olur :)
-
tövbe yarabbim ya. ulan bunu buraya insan yazmaya utanır be yazık
-
Koptum ya gecenin bu saati =)
İşlek biryerdeki bir süs havuzunu dilek havuzuna çevirme girişimide enteresan olur =)
-
en önemli unsur git nalburdan yeşil boya al :P bir istersen yazılar için altın yaldızlı soba boyası :D
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------iyi iş hocam bi zmanlar aklıma gelmişti ama gel gelelim belediye büyük sorun olur.belediye sağlam bi dayın yoksa boşa kasma derim.
bu arada ayvalıkta şeytan sofrası die bi yer var.paraya para demiyo euro ,cent kaldırıyo adamlar.böle bişeyde yapabilirsin hem yılın 12 ayı çalışmış olur :)
-----------------------------Günahtır hojam para böyle açıkta bırakılmaz, kanımca dilek kuyusu bozukluk toplamaya daha uygun bir yapıdır. Aklımdaki tesis; etleyici bir türbe, çaput ağacı ve arsaya gömülü ses çıkaracak taşlardan oluşuyor, Bir kamyon özel toprak da döktürürüm mekâna kutsal hava katar.
Belediye cemaat olduğunda problem çıkarmıyormuş çekirdek cemaat benim ekip olacak, inşallah zaman içinde bölge halkı da doğal cemaate dönüşeceğinden sorun çıkmayacaktır.