Turgay K - Çöl Olur Marmara (Diss Sagopa Kajmer)
-
-
özentilik ve popüler olma çabaları insana neler yaptırıyo...
-
İsimden kaybediyor ve sözler çok kötü, Diss attığı adamın kim olduğunu bilmiyor sanırım :)
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=GQpTzlDiL5E
Flow Ve Sözler Dehşet Bence...
-----------------------------Sözler yazdığı halde, okuduklarımdan hiç bir şey anlamadım. Kesinlikle özenti gençlik...
-
iğrenç :|
-
Sagopayı Sarsabilicek Kadar Olmasada Boş Değil Bence Flow Ve Sözleri Güzel..
-
tarzım değil falan filan ama hani sagopa nın kalitesini bilirim ve dediğim tek şey;
"ne bu rezalet yaa" =)
ve ben 2 diss bilirim; 1- hayki - clickdann 2-sago nun cezaya şey ettiği işte =)
-
Swool bunu yazdı:
İsimden kaybediyor ve sözler çok kötü, Diss attığı adamın kim olduğunu bilmiyor sanırım :)
-----------------------------biliyor birader hemde çok iyi.. turgay k yıllar önce sagopaya dinlemesi için kendi yaptığı albümü yollamış.. hani sagopa rapte adı duyulduya.. turgay k da yaptığı albümü yollamış sagopa dinleyip yorum yapıcak işte iyi olmuş kötü olmuş gibisnden.. ama sagopa dinlemeden atmış... ondan sonra kıl kapmış turgay k sagopaya.. böyle bu olayın hikayesi..
-
wallaha hepiniz bu adamı tanıyomuş gibi konuşmuşsunuz nie diss attığını bilen war mı aranızda?
edit: aha biri warmış:D
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------wallaha hepiniz bu adamı tanıyomuş gibi konuşmuşsunuz nie diss attığını bilen war mı aranızda?
edit: aha biri warmış:D
:D :D ama harbi güzel atmış.. dinlememiştim... rap ayağaa g*t ayaa herkes birbirini satış peşinde.. piyasaya çıkarn dierğini itiyor falan filan.. en iyisi arabesk :) bak orhan babaya.. -
metamofoz ep den asıl tarkan bundan özendi:D