folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Turgay K - Çöl Olur Marmara (Diss Sagopa Kajmer)

Turgay K - Çöl Olur Marmara (Diss Sagopa Kajmer)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=GQpTzlDiL5E  

Flow Ve Sözler Dehşet Bence...

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek
    özentilik ve popüler olma çabaları insana neler yaptırıyo...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    İsimden kaybediyor ve sözler çok kötü, Diss attığı adamın kim olduğunu bilmiyor sanırım :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=GQpTzlDiL5E

Flow Ve Sözler Dehşet Bence...

Sözler yazdığı halde, okuduklarımdan hiç bir şey anlamadım. Kesinlikle özenti gençlik... 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    iğrenç :|

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Sagopayı Sarsabilicek Kadar Olmasada Boş Değil Bence Flow Ve Sözleri Güzel..

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

tarzım değil falan filan ama hani sagopa nın kalitesini bilirim ve dediğim tek şey;

"ne bu rezalet yaa" =)

ve ben 2 diss bilirim; 1- hayki - clickdann          2-sago nun cezaya şey ettiği işte =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    İsimden kaybediyor ve sözler çok kötü, Diss attığı adamın kim olduğunu bilmiyor sanırım :)

biliyor birader hemde çok iyi.. turgay k yıllar önce sagopaya dinlemesi için kendi yaptığı albümü yollamış.. hani sagopa rapte adı duyulduya.. turgay k da yaptığı albümü yollamış sagopa dinleyip yorum yapıcak işte iyi olmuş kötü olmuş gibisnden.. ama sagopa dinlemeden atmış... ondan sonra kıl kapmış turgay k sagopaya.. böyle bu olayın hikayesi..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

wallaha hepiniz bu adamı tanıyomuş gibi konuşmuşsunuz nie diss attığını bilen war mı aranızda?

edit: aha biri warmış:D 

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    ebter bunu yazdı:

wallaha hepiniz bu adamı tanıyomuş gibi konuşmuşsunuz nie diss attığını bilen war mı aranızda?

edit: aha biri warmış:D 

:D :D   ama harbi güzel atmış.. dinlememiştim... rap ayağaa g*t ayaa  herkes birbirini satış peşinde.. piyasaya çıkarn dierğini itiyor falan filan.. en iyisi arabesk :) bak orhan babaya..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    metamofoz ep den asıl tarkan bundan özendi:D

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
Toplam Hit: 2112 Toplam Mesaj: 14