folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Türk Adaları Satışa Çıktı"

"Türk Adaları Satışa Çıktı"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

siz oyları vermeye devam edin bakalım...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

hay amk 2 metrekarelik boş alanın size ne faydası var ,
    satsın sıcak para girişi olur , iyi olur.

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

inception bunu yazdı:
    -----------------------------

şakirt detected

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Bi tanesi şakirt detected demişya bende satışlara karşı olanları liseli olarak görüyorum :) Satılan adanın köyde satılan arsadan tarladan hiç bir farkı yok. Aynı hesap yabancı biri alınca o ada adamın ülkesinin olmuyo yada söz gelimi oraya suudi arabistan bayrağı dikemez :D :D :d

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Ülke toprağını pazarlamaya meraklı ne çok kişi varmış.Komple bütün ülkeyi kiralığa çıkartalım anasını satıyım nasıl olsa getirip buraya bayrak dikmeyecekler ya.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Satışada çıkarsan kirayada versen devlet istediği zaman o araziyi adayı kamulaştırabilir yabancıya satılan şirketi devletleştirebilir. Diyelim Türk halkı akpye oy vermekten sıkılıp hepara oy verirse onların hepsini yabancılardan alırlar kimsede sesini çıkaramaz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:
    gokcan bunu yazdı:

Konuşmayayım diyorum ama olmuyor.Ve nedense beynim komplo teorileri üretmeyi durdurmuyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyeti vardır. M.K.A  olarak geçer.Önderimiz ömrü yeterse en çok Mustafa Kemal Atatürk'ün kısaltması ile kodlanan M.K.A yı almak istiyordu.Tıpkı Hatay'ı kağıt üstünde aldığı gibi. M.K.A ile kodlanan bu bu yer aynı zamanda Misak-i Milli sınırlarıdır.Heralde az çok M.K.A 'nın nereler olduğunu anlamışsınızdır.

Musul-Kerkük : Amerika'ya sonuna kadar yardım ettik.Lafta bizim sınırda ilerlememize izin verilecekti.PKK'nın eğlence üssü diye adlandırılan yere kadar ilerleyecek alanı hakimiyete alacaktık.Bu sayede Anadolu'ya olan yardım azalacaktı.İki ayrı kolda çok ciddi zarar verilecekti.Amerika girdi herşeyde yardım ettik.Geri çekilin dediler olur abi peki dedik geri çekildik.

Adalar: Adaların hakiminide kaybetmek üzereyiz.Yunanistanın 12 mil(tam hatırlamıyorum 12 mil olmalı) ilerlemesine olumlu bakıyor hükümet.Bu Ege deki varlığımızı kıta sahamızı %10 luk bir parçaya düşürüyor.Bu bir çok adanın zaten elimizden çıkması demek.

Şöyle bir bakıyorumda:
    Açılımlar olsun,
    Yaratılan Sorunlar olsun,
    Sanata karşı tutumları olsun,
    Üniversitelerden kestikleri proje harçları olsun,

Neden herşey Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarının yapmak istediklerinin tam zıttı.Bizi yüceltecek daha iyi noktalara taşıyacak Türkiye de harf kıyafet düşünce özgürlük devrimi yapan Atamızın düşünceleri ve yolumudur?

AKP'nin yaptığı açılımlar,Bu zamana kadar sorun olmamış bir anda sorun olan sorunlar ,bu bölünme mi daha iyi noktalara taşıyacak Tayyip Erdoğan'ın düşünceleri ve yolumudur?

Mka olayi cok dikkatimi cekti kaynak var mi hocam İlber Ortayli vs gibi guvenilir olan.

Bir teyzem vardı Türk Silahlı Kuvvetleri Dergisi alırdı hep.Bunu okuduğumda 1997 olduğunu düşünürsek bunun öncesinde bir dergide olması lazım.Ama kaynak kesin olarak Türk Silahlı Kuvvetleri dergisi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

inception bunu yazdı:

Yazdıklarımı okursan, o 2 metrelik adanın Ege sınırları için ne olduğunu araştırırsan anlarsın.Çık bakalım Marmaradan Egesiz nereye gidiyorsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

Bi tanesi şakirt detected demişya bende satışlara karşı olanları liseli olarak görüyorum :) Satılan adanın köyde satılan arsadan tarladan hiç bir farkı yok. Aynı hesap yabancı biri alınca o ada adamın ülkesinin olmuyo yada söz gelimi oraya suudi arabistan bayrağı dikemez :D :D :d

ne gülüon lan hoşuna mı gitti ?  

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

ne gülüon lan hoşuna mı gitti ?  

ilkokul detected demeliymişim :D

Toplam Hit: 6378 Toplam Mesaj: 45