Türk Bayrağı Tasarımları
-
hybris sen ingilizi seviyosan git ingiltereye.türkiyede kalıpta türkiye topraklarını kirletme
-
hiçbirini beğenmedim :/
ilk sayfadaki ingiliz güzelmiş.
ride the king‘s highway baby.hybris ingiltere bayrağına aşıksan git ingiliz fatmayla evlen.türkiyeden çık türkiye topraklarını kirletme -
DonKishot bunu yazdı
hybris sen ingilizi seviyosan git ingiltereye.türkiyede kalıpta türkiye topraklarını kirletme
trolluk yapma hoca ne alaksi var
ayrica kimin kalip kimin gidecegine sen mi karar vercen
-
konuyu başka yerlere çekmeyin, paylaşımların devamını bekliyoruz. o ilk sayfada son postta ki ilk bayrak (oha nasıl bi anlatım oldu) biraz daha karartma efektiyle ayrı bi güzel olur gibime geliyor.
-
Büyük Arnavutluk kurulursa şu tarz bir bayrak on numara olurdu lan bizim bayrakta çift başlı kartallı filan ya :)
-
Hocam aman diyim ergenekondan içeri alınırsın konuyu gizli yap.
-
Hybris bunu yazdı
hiçbirini beğenmedim :/
ilk sayfadaki ingiliz güzelmiş.
Hocam o bayrağı tişörtlerde, çantalarda, kot pantolonların arka cebinde gördüm. Daha nice yerlerde gördüm. Tamam Türk bayrağı direkt olarak kot pantolonların arka cebinde olmasın ama ; çantalarda, tişörtlerde kırmızı beyaz 'ın farklı halinde olsun diye yaptım.
Dediim gibi grafiker kısmım gerçekten berbat. Taribattaki sağlam adamlar işi yapar dedim ama pek omuz atan çıkmadı.
Eğer benim tasarımları kullanmak isteyen varsa ; ben yaptım dememek şartıyla , referans belirtmeden kullanabilir. Çantalarda orada şurada burada. Hatta geliştirmek için biraz daha uğraşabilirim.
Türk bayrağını sembolleştirmek lazım. İngiliz bu şekilde aklımıza sokuyor. Bizimde yapmamız şart.
Bakınız ;
-
zümsük
@ abü ben bu solo türkün grafikerlerine hastayım ya :/ varsa elinde böyle hd paylaş la burdan millette görsün (:
-
samaccc bunu yazdı
Ç(alıntı)
yıllardır bunu kullanırım belki üstünde çalışmak isteyen olur
ben yapmıştım lan bunu asırlar önce :D
-
Buyrun benden bu da :)