folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Binbaşı"Ya İncirlik"Te Kelepçe(Müttefikimiz!!!)



Türk Binbaşı"Ya İncirlik"Te Kelepçe(Müttefikimiz!!!)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2006
    Erkek
    Türk Binbaşı'ya İncirlik'te kelepçe 04.08.2006

    İncirlik Üssü'nde bardan çıkan Hava Pilot Binbaşı Ferih Dinçer ile eşini, ABD askerleri yere yatırıp kelepçeledi. Olay gizlenince binbaşı istifa etti.

    Olay İncirlik Üssü'nde geçen yıl eylül ayında yaşandı. Üsteki 'Club Complex' adlı sosyal tesiste hemşire eşi Meltem Dinçer'le bir-iki kadeh içki içen tanker uçağı pilotu Binbaşı Dinçer, otomobiliyle lojmanına dönerken ABD'li bir çavuş tarafından durduruldu.

    Köpekli askerler zorla indirdi
    Yolda yaşanan olay sırasında çavuş, sivil kıyafetli Dinçer'e "Sarhoşsun in aşağıya" dedi. Pilot Dinçer "Ben Türk subayıyım, beni indiremezsin" diye karşılık verdi. İkisi köpekli 5 ABD askeri daha geldi. Askerler binbaşıyı zorla araçtan çıkardı, eşiyle yere yatırıp kelepçeledi.

    Çavuş ABD'ye binbaşı Ankara'ya
    Olayı gören bir Türk asker de tartaklandı. 6 kişilik Türk ekibi gelince kelepçeler çıkarıldı. ABD'li çavuş ülkesine gönderildi. Türk binbaşı Ankara'ya yollandı. Olay ört-bas edilmek istenince Binbaşı ordudan ayrılıp bir özel havayolu şirketine geçti.

    ABD'li çavuş, Türk subayı kelepçeledi

    Pilot binbaşı Ferih Dinçer ve hemşire eşi, İncirlik Üssü'nde Amerikalılar tarafından kelepçelenip tartaklandı. Olayın örtbas edilmesine kızan Binbaşı da istifa edip özel şirkete geçti.

    Üs içinde bulunan "Club Complex" adlı barda 17 Eylül 2005'de eşiyle birlikte içki içen pilot binbaşı Ferih Dinçer, Amerikan askeri devriyelerinden "insanlık dışı" muamele gördü. Binbaşı Ferih Dinçer ile eşi, İncirlik Üssü'ndeki Türk ve Amerikan subaylarla astsubaylarının girebildiği barda 2 kadeh içki içtikten sonra, 02.00 sıralarında lojmanlarına gitmek üzere dışarı çıktı. Otomobillerine binen binbaşı ve eşi, az sonra ABD'li bir çavuş tarafından durduruldu. Çavuş, Ferih Binbaşı'ya, "Sarhoş musun?" diye sordu. Dinçer, "Hayır değilim" karşılığını verdi. ABD'li asker bu kez küstahça, "Sen sarhoşsun. İn otomobilden aşağı" diye bağırdı. Binbaşı, ABD'li çavuşa bir Türk subayı olduğunu belirterek, "Değil aşağı indirmek, otomobilime bile dokunamazsın" dedi. Bu arada 3 ABD'li asker daha geldi. Binbaşı'nın uyarısına kulak asmayan ABD'li çavuş, elini otomobilin içine sokarak, Dinçer'i yaka paça dışarı çıkardı. Şaşıran Meltem Dinçer de otomobilden dışarı çıkarak, "Ne yapıyorsunuz? Bırakın kocamı" diye bağırdı.

    ÇAVUŞA MÜDAHALE ETTİLER

    Ancak sonradan gelen biri kadın köpekli 2 ABD'li asker tarafından elleri arkasından kelepçelenerek, otomobilin ön tarafında yere yatırıldı. Bu arada Binbaşı Ferih de aracın arka tarafında yere yatırılarak kelepçelendi. Karı-kocanın sırtına ayaklarıyla basarak küfür eden ABD'li askerleri, Türk uzman çavuş durdurmak istedi ve "Bırakın Binbaşımı. Ne yapıyorsunuz?" dedi. Ancak ABD'li askerler, uzman çavuşu da tartakladı. Bunun üzerine derhal telsizle durum üst birimlere bildirildi. Türk ekipler gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerek, ABD'li askerlere, "Bu adam Türk ordusunun bir subayı. Nasıl böyle davranırsınız?" diye çıkıştı. 6 kişilik Türk ekibi, 3-4 dakika süren ağız dalaşından sonra Binbaşı Ferih ve eşi Meltem'in kelepçelerini açtırtmayı başardı.

    ABD: GENELKURMAY'A SORUN

    Olay ertesi gün Üs'teki Türk yetkililere bildirildi. Ancak, iddiaya göre Üs komutanı Tuğgeneral Levent Türkmen, Binbaşı Dinçer'den bu olayın üstünü kapatmasını istedi. Ancak, olayın kulaktan kulağa yayılmasıyla binbaşıyı kelepçeleyen askerlerin başındaki ABD'li çavuş, 2 gün sonra apar topar ülkesine gönderildi. Şoku üzerinden atamayan Meltem Dinçer ise eşinin uyarılarına kulak asmadan Adana Cumhuriyet Savcılığı'nın yolunu tuttu. Yaşadıklarını gözyaşları içinde savcıya anlatan Meltem Dinçer, son anda gelen bir telefon üzerine dilekçeyi geri çekti. Binbaşı Ferih Dinçer ise Ankara'ya geçici görevle tayin oldu ve 4 ay sonra da olayın örtbas edilmesine kızdığı için Hava Kuvvetleri'nden istifa ederek, özel bir havayolunda pilot olarak görev yapmaya başladı. Konuyla ilgili olarak aradığımız ABD Büyükelçiliği, İncirlik Üssü'yle konuşarak şu bilgiyi verdi: "Bu soruya Türk Genelkurmay'ı yanıt versin."

    sabah

    Müttefik oLduğumuz ülkeye bakınTürk Binbaşı'ya İncirlik'te kelepçe 04.08.2006

    Bilgi Güçtür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    way anasını ya daha neler görücez önce başlarına çuval geçirsinler askerlerimizin şimdi de kelepçe. yazık başka bişey diyemiyorum

    There is no life without struggle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Ülkemizde kendi askeriyemizden üst düzey rütbeli birine amerikanlşılar tarafından kelepçe geçirilebiliyorsa bi yerde bi şeyler oluyo demektir bişeylerin çivisi çıkmıştır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Estudiante
    Estudiante's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2006
    Erkek
    Bu adamların yaptıkları küstahlıklar say say bitmez. Basmak lazım bir taraflarına tekmeyi incirlikten taa amerikaya kadar. Neyse ben yine ağzımı bozmamakta kararlıyım...
    saygılar...

    System of a Down....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2005
    Erkek
    yau olacak sey deil :| kendi ülkemizde olan seye bak bizim onlara takabilmemiz gerekirken onlar bizim askeri komutanlarımızdan birine kelepce takıo serefsizim gider orda canlı bombalık yaparım:S

    BAN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek
    Abicim abd bizim müttefikimiz olamazz.Askekimizin tartaklamış,subayımızı kelepçelemiş.Üstelik birde kendi memleketimizde.Allah onların belasını versin.

    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Adanada amerikilalir kizlari beceriyor..bizim kizlar aptal...amerikali gorunce altina yatiyor hemen...bu durumu adanlilar daha iyi bilir...gecmiste siteye takilan Jerusalem de iyi bilir bu durumu....Amerikalilar burada ne yapmiyorki pustlar....Ama abi bizimkilerde salaklik hak ediyoruz millet olarakta...devlet olarakta...asker olarakta.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    Amerika heygidi hey cok basli yilan..Sen tut kendi ulkende adamlara us ver alin size koz daha ne beklenebilir?

    Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    susma hakkımı kullanıp, içimden, bu piç kurularına küfretmekten başka elimden bir şey gelmiyor diye kendime hayıflanıp bu memleketi bu hale getiren yalaka köpeklere lanet ediyorum..

    çok uzakta uzak denizlerde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2006
    Erkek
    osmanlı devletinin işgali sırasında bir türk subay yolda gördüğü fransız askere selam vermediği için komutanı tarafından çağrılır ve o subaya askerden özür dilemesini söyler subay reddeder "onun rütbesi benden daha düşük onun selam vermesi gerekir" derbunu üzerine komutanı çıkışır ve şu an işgal altındayız onların söylediklerini yapmak zorundayız ortamı germeden çabuk özür dile der. türk subayda ben bu rütbeleri savaşlarda aldım bu rütbelerde onlarca şehidinde emeği var ben bunları hiçe sayıp bir fransız askerine selam veremem der ve rütbelerini çıkartıp anında istifa eder

    (aklımda kalanıyla bu kadar bi yerde okumuştum)

    soruyorum acaba bu geçmişteki olayla bunun arasındaki fark nedir tek fark var o zaman ülke fiili işgal altındaydı şimdi tek değişen şey işgal fiili değil..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    İşte Vatanı bu şekilde satan Tayyib e ses leniyorum..atalarımız böylemiydi..

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 2593 Toplam Mesaj: 19