folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Düşmalığı (Türkofobi)

Türk Düşmalığı (Türkofobi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

turkofobinin kokleri avrupada, perslerde ,  cinde  hunlar .hindistanda timur ,  Afrikada araplarda memluklerden dolayi  baslar . bu kadar basit !

Sadece bu kısmına ve ilk defa katılıyorum :W

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

"ürkofobyanın kökleri hacli seferlerine dayanir "

daha girisinden cemaat yazisi oldugu belli :)

turkofobinin kokleri avrupada, perslerde ,  cinde  hunlar .hindistanda timur ,  Afrikada araplarda memluklerden dolayi  baslar . bu kadar basit !

yapma gözünü sevim ne ettin o zaman Türk boyları birbirne giriyordu.  O zamanalr türkler arasında tam bir birlik yoktu birbirine karşı mı türkofobi duyacaklar :D

haci gecenlerde bana birisi , "turk tarihi bilmiyorsun" yazsmisti , cunku bana onerdikleri bir tarihcinin adini bilmiyordum  ( isimlere fazla takilmam , kaynak konusunda ) . Ama turkler kendi aralarinda savas mantigin cok sacma geldi .

avrupanin kokeni guney orta asyadir , ari ( tocharyan ) lar. Bunlari avrupaya goce zorlayanlar hunlardi , sonrasinda tekrar atilla ile hunlar bunlarin ebelerini atla , avrupada kosturdu :)

perslerde bu yuzden hunlari sevmez , iran ( ari ) halklarinin anasini fazla yakindan sevmisiz hunlarla , hunlarla cine yaptiklarimiz malum :)

hindistanda bildigim ilk mukaatimiz timurla oldu , sonra baburlerlede oldu :) ama sitah timura kismetmis .

afrikadaki ilk turk egemenligi , araplarin kole aldiklari kafkas kipcaklari memluklerle baslar ...

uzun oldu ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

benim bildiğim kadarıyla çinliler türkleri pstalıyor türkler almanları postalıyor almanlarda(cermen veya ari ne derseniz) geri kalanları postalıyor

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Dünya üzerinde üç temel ırk var zaten kafkasyan mongolyan ve negroyan ingilze yazılışlarını bilmiyorum :D türkler mongolyan gurubunun turanid kolundan avrupalılar ise kafkasyalı türkler doğal olarak orta asyadan gitmek zorunda kalında (çin,doğal kaynaklar, su vb.) kafkasyalıları sürüyor öyle gidiyor işte. Ama o zaman başlamıyor türk korkusu çünkü o zaman türk diye birşey yok türk ismi malazgirt savaşından sonra tanıyor avrupa ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Yaşlı Kurt sokak köpeğinin maskarası olurmuş.. ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Türkler müslüman olmasa "türkfobi" diye birşey de olmazdı.

Adamlar islamdan korkuyorlar açıkçası.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Türkler müslüman olmasa "türkfobi" diye birşey de olmazdı.

Adamlar islamdan korkuyorlar açıkçası.

zaten arnavutlara boşnaklara filanda ırkçılık yapmalarının sebebi islam ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

demekki zamanında iyi koymuşuz :)

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

Dünya üzerinde üç temel ırk var zaten kafkasyan mongolyan ve negroyan ingilze yazılışlarını bilmiyorum :D türkler mongolyan gurubunun turanid kolundan avrupalılar ise kafkasyalı türkler doğal olarak orta asyadan gitmek zorunda kalında (çin,doğal kaynaklar, su vb.) kafkasyalıları sürüyor öyle gidiyor işte. Ama o zaman başlamıyor türk korkusu çünkü o zaman türk diye birşey yok türk ismi malazgirt savaşından sonra tanıyor avrupa ...

avrupalilara gore caouscoid(kafkas) , ariye dahil edilir ( avrupali irklara ) . mongolid(asya irklari cekik gozlu ) , negroid (siyahi irk )  bide semitik ( arap , yahudi irki ).

turan tipini avrupali kabul etmek istemez. kisik goz , cekik gibi duran kisik bademsi  gozler  , asyali kadar olmasada belirgin derecede cikik elmacik kemikleri. ornekleri mevcut ... (turanid tiptekiler )

birkac ornek .

ama avrupali kabul etmek istemez :)

pashtunlar,  avrupali irkin kokenleri bunlardan geliyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Buna birşey diyen yokki :D Ben sadeca türk korkusunun haçlı seferlerinden sonra başladığını söylüyorum ;)

Toplam Hit: 4126 Toplam Mesaj: 58