folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?

Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Nasıl para aktarilir..?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tam adam banlanacak konu diyorum,millet alayını banlamış.

püf.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nasıl para aktarilir..?

böyle soru mu olur ? bugün ülkemizdeki misyonerler parayı nerden bulursa bunlar müslüman halktan paranın babasını bulurlar...ki para kaynakları medyadan(zaman samanyolu vs.) dershanelerden cemaat büyükleri patronlarından gelir.. arkasında amerika destekli bir para kaynağı olduğuna inanıyorum. zaten Vakıflar yasasınıda geçirdiler meclisten. isteyen hertürlü yabancı ülkeden para aktarımı yapabiliyor vakıflara..

feytullahı sevenlerin aslında DEMOKRATİK LAİK SOSYAL HUKUK DEVLETİNİ YIKMA HEDEFİNDE OLDUKLARINI BİLMELİDİRLER.

BU ÜLKEYİ İRANA ÇEVİREMEZSİNİZ.ASIL DEVRİM SİZİN GİBİ AMERİKAN UŞAKLARINA YAPILMALIDIR.

http://www.youtube.com/watch?v=oNi3Z3qZ7Z4

izlenceyi izleyin. şeyhci kesimlerin beyinlerini okursunuz...Atatürkün Devrimlerini yıkma hedefinde olduklarını göreceksiniz.

Artık müslüman kardeşlerim şunu iyi anlasın. bunlar amerikan uşağı islamcıdırlar...islamı kullanıp kendilerini amerikaya teslim etmişlerdir. ve başarmak istedikleri ülkemizi kendi çıkarları için sömürmektedirler...Eğerki arabistan gibi eğer ki pakistan gibi eğerki afganistan gibi amerikanın DEMOKRASİ GETİRİYORUZ sözüne inanıp bağımsızlığınızı Millet olmanın hür yaşamanın bize fazla geldiğini söylüyorsanız gidin feytullahın eteklerini öpün padişahım çok yaşa deyin...şunuda iyi biliyorumki yarın feytullah ölür amerika bunu çoktan hesap etmiştir adamını bulmuştur cemaatin.

size yine söylüyorum. Tek bir kişi kalsamda Türküm ve Düşmanım size..çünkü hepiniz gözümde satılık şahıssınız tıpkı burdaki yazı gibi

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=86489

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aybey
    Aybey's avatar
    Erkek

DownofDarkness , sen okuduğunu anlayamayıp , olayları yorumlayamıyorsan suç bizde değil.

Bu Cumhuriyet ve Millet düşmanının gerçek yüzünü

bu videonun 2.40saniyesinden itibaren kendi ağzından dinleyin.

Fethullah'ın Gerçek Yüzü Bölüm 1

Fethullah'ın Gerçek Yüzü Bölüm 2

http://www.youtube.com/watch?v=4tbnGnzdmgU

Fethullah'ın Gerçek Yüzü Bölüm 3

http://www.youtube.com/watch?v=SRAyGkE1q50

El etek öpmeyi hiç tanımadı Zindanlar,sürgünler hiç yıldırmadı Kurşunlar yağdı da hiç aldırmadı Ocağı Türk, çeliği Türk, suyu Türk!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tiesto bunu yazdı:

@Aybey

1. Videoyu izledim.

2. Bu videoyuda kimin hazırladıkları belli .Dinden 1 gr nasibini almamış kişiler dinden ahkam kesiyorlar...

3. Videonun 2:20 başlayan suçlamaya baktım: Yazısında öyle birşey göremedim ( http://arsiv.zaman.com.tr/2000/04/17/yazarlar/14.html  )

4.  Fetullah Gülenin Cevabı....

La ilahe illallah” diyenler “Muhammedun Resûlullah” da demeli. Artık bugün eşya ve hâdiseleri didik didik eden pek çok kimse mutlak hakikat olan Allah’a ulaşma yolunda, buna karşılık pozitivizm ve rasyonalizmin getirmiş olduğu “inkâr-ı ulûhiyet” anlayışı da yavaş yavaş yıkılıyor. Batı âlemindeki ferdi hâdiselerle başlayan, yani James Jean, Eddington, Einstein gibi kimselerin dine yönelişi, şimdilerde kitlevî hüviyet kazanmak üzere..

Fakat ben ne kadar arzu ederdim, “La ilahe illallah” diyen bu insanlar, “Muhammedun Resûlullah” desin ve tam kurtuluşa ersin! Meselâ, Jean deli gibi âşık bir insan. Ama Muhammedî vapura binememiş. Eddington, astro-fizikçi. James Jean Pakistanlı bir dostundan “Allah’tan hakkıyla korkan âlim kullardır.” ayetini duyunca “Bu başka değil, bu bir Allah kelâmı...” itirafında bulunur; bulunur ama bu Hz. Peygamber’i de ikrar anlamına gelir mi? Bunu bilemeyeceğim; ama Einstein bu kâinâtı, içinde işleyen müthiş nizam ve ahengi görüp de Allah’ı kabul etmemeyi aptallık sayar. Fakat o da Hz. Muhammed (sas) ’in kaptanlığını yaptığı gemiye binemeyenlerden biri. (Fasıldan Fasıla, 2/255-56)

banlisin ama yinede okuyorsundur bu konuyu istersen su videoyu izle

http://www.youtube.com/watch?v=CPmN7BQS6KA

+

http://www.youtube.com/watch?v=SRAyGkE1q50

bu video da 

dunyadaki butun olaylarin arkasinda vatikan vardir, papa vardir, hristiyan dunyasi vardir amerika vardir almanya vardir diyor

ne hikmetse vatikan a gidiyor, papayla el SIKISIYOR, samimi fotograflar cekiniyor, hristiyan dunyasina hristiyan kiliselerine para yardimi yapiyor, amerikada yasiyor.

e peki bune perhiz bune lahana tursusu.

simdi bunlarda mi iftira ? bunlarda mi yalan dolan ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hoca videolara inanmazlar gözleri kördür. inandıkları şey Kutlu doğum haftasıdır...kendi cemaatine eleman kazandırma fırsatıdır. Kutlu doğumu camide İmamımız anlatıyor bilgilendiriyor bizi..medyaya çıkarıp cemaatçi yapacak insan arama yollarıda neden olur ? bi ara din kültürü kitaplarından bile Muhammederresulullah ibaresi kaldırılmıştı meb tarafından...hatırlayınız. feytullahın yolundan giden arkadaşların kendisine sorması gereken soru açıktır...Neden ben feytullahı seveyim neden ona muhtac olayım. şu teknoloji çağında bütün imkanlarım elimdeyken neden onların boyunduruğu altına gireyim ki ? Onlar kimdir? benim dindarlığı sorgulayacak kadar Şeyh mi olmuşlar? müslüman kardeşlerime Peygamberimizin bıraktığı 2 emanet var. o yoldan gidin derim kendi fikrimce..

Ey Mü'minler! Size iki emanet bırakıyorum, onlara sarılıp uydukça yolunuzu hiç şaşırmazsınız. O emanetler, Allah'ın kitabı Kur'ân-ı Kerim ve Peygamber�in sünnetidir.� Sözleriyle de kendisinden sonra sarılmamız gerekeni işaret etmiştir. ne feytullahcıların yolundan gidin demiş nede amerikancı alimlerin yolundan. dosdoğru bildiğimiz yoldan gitmek varken niye köleci düşünce içerisinde başkalarının istediklerince dinimizin yaşanmasını isteyelim ?

bi olayımı anlatıyım 15 yaşındayım. çok hareketli birisiyim ailem var bunda bişeyler diyerekten sakarya balaballı mı neydi medyuma götürme kararı alıyor:) sonra gidiyorum medyumun evine girdik. evin içerisi kalabalık.herkes derdine çare aramak için gelmiş sanki buraya...adam beni karşısına oturttu faks kağıdı gibi omuzlarıma 2 kağıt attı felak ile nas surelerini okudu sonra haydi yallah bitti dedi:)o arada kadının birisi şöyle diyordu. hocaefendi çocuğum öss kazanması için geldim nolur yardımcı olun diyordu:) öss nin ne olduğunu bilmiyordum yıllar sonra vay be diyerekten arada gelir aklıma gülerim:) cahil insanımız o kadar çok ki...şifayı Allahtan değil medyumdan ister duruma düşmüşler...medyuma gelen para veriyor giden para veriyor adamın villaları arabaları bağ bahçeleri ohhoo adam patron ağası olmuş desem yeri...

edit: öss yi kurduran zihniyet amerikadır. gençliği susturmak için yapılan formüldür. gençlik fakir olacak. kazandığı üniversite çevresindede feytullah ajanları bulunacak ve kendi himaleyeleri altına alınacak. ve böylece gelişim sağlanacak üniversiteden sonraki hayattada geçirdiği zamanların bedeli için kullanılan şahıs onların hizmetinde toplumda çalışacak..işte döngü budur...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    ulan açmayın be şöyle konuları. Sürekli millet AB ye girene kadar ban yiyo sizin yüzünüzden. Asıl böyle konuları açanı banlamak lazım bence.. :@
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    ulan açmayın be şöyle konuları. Sürekli millet AB ye girene kadar ban yiyo sizin yüzünüzden. Asıl böyle konuları açanı banlamak lazım bence.. :@

gerçekleri söyleyenleri banlayalım diyorsun yani =))

hoşsun valla ne diyeyim...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seffah
    seffah's avatar
    Erkek
    HOCA İŞTE BÖLE AKTARILIYO BİRİ SEVİYO ÖBÜRÜ SEVMİYO SONRA BİRBİRLERİ İLE ÇATIŞIYOLAR SEVENLERDE KENDİLERİNİ KANITLAMAK İÇİN YARIN Bİ GÜN GİDİP HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYO:::ben ta yazının  en başında demiştim ben 6 sayfa olmuş hep çatışma hep tartışma mesele  bu...

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır..ebn bu snatı icra edebiliyorum ya siz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:

CEO bunu yazdı:

gerçekleri söyleyenleri banlayalım diyorsun yani =))

hoşsun valla ne diyeyim...

burası siyaset alanı değil tamammı. Doğru yada yanlış bunu tartışmıyorum ben neden böyle konu açılıyo ona kızıyorum. Böyle konular yüzünden kaç kişi banlandı hala aynı konu.

Toplam Hit: 12401 Toplam Mesaj: 84