Türk Erkeği Nasıl Bir Kadın İstiyor
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------@baris_ekin
Yvonne ı unuttum yau :S sırf bnun için chuck izliyodum bi aralar :D
@ CureShooT
dostum megan fox ta şey! tipi var :D bi tek transformers da güzel çıkıyo bu kız nasıl bi makyaj yapıyolarsa artık :D
-----------------------------eeeeyt bırakacaksın ulen Yvonne nin peşini ahlaksız adam :D
-
resmini koyduğunuz kadınlar Dönme gibi :D koyuyorsanız adam gibi resi koyun şuraya :D Ayrıca konunun gelen içeriğinden çıkıldı gibi konuyu açan kusura bakmasın fizki açıdan değerlendirince böyle oluyor diğeraçılardan ise
sadakat ,sevgi, güven ,ve anlayış en önemli kaidelerdir bunlara haiz kadını kim istemezki -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
resmini koyduğunuz kadınlar Dönme gibi :D koyuyorsanız adam gibi resi koyun şuraya :D Ayrıca konunun gelen içeriğinden çıkıldı gibi konuyu açan kusura bakmasın fizki açıdan değerlendirince böyle oluyor diğeraçılardan ise
sadakat ,sevgi, güven ,ve anlayış en önemli kaidelerdir bunlara haiz kadını kim istemezki
-----------------------------bari sen yapma etme ya benim koyduklarım kalbimi kırdın serdar emmi :D
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------vermişken banada bunu versinlerde her sene 1-2-3 artık kacız olursa nüfüsu arttırıyım :)
-----------------------------Aksamlari yukardaki gibi
Sabahlarida asagidaki gibidir avril
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
sadakat ,sevgi, güven ,ve anlayış en önemli kaidelerdir bunlara haiz kadını kim istemezki
-----------------------------bari sen yapma etme ya benim koyduklarım kalbimi kırdın serdar emmi :D
-----------------------------güzel olmuş :)
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------vermişken banada bunu versinlerde her sene 1-2-3 artık kacız olursa nüfüsu arttırıyım :)
-----------------------------Aksamlari yukardaki gibi
Sabahlarida asagidaki gibidir avril
-----------------------------ahahahahdahdaduadayhsdıahscvndvu :D gece gece ne güldüm ulan
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bnm koyduğum kadın çok güzel yau :S
bu arada türkçe her yöne çekilir bi dil hea :D
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bnm koyduğum kadın çok güzel yau :S
bu arada türkçe her yöne çekilir bi dil hea :D
-----------------------------evet koyduğun çıtır çıtır bişeyde ya benimkiler :D
-
Ne adamsınız varya aklımın ucundan geçmemişti :)
-
SeRDaR bunu yazdı:
Ne adamsınız varya aklımın ucundan geçmemişti :)
-----------------------------ney geçmedi :)