folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Hackerların Rio Alemi

Türk Hackerların Rio Alemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

helal olsun

arkadaşım o kadar mal isen öküz isen kör cahil isen girme internet bankacalığına haberlerde izledim yöntemleri fake mail ile niye mal gibi bilgi güncelleme (söz de bankadan) diye gelen bir mail e cevap atıyosun ki öyle yersin malafatı.. iyi yapmışlar a.q.. 

yalnız hatuna can kurban he :F

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    İnternet sitelerine gönderdikleri virüslü dosyalar, kopya site ve linklerle ulaştıkları 2000’e yakın müşteri hesabından yaklaşık 7 milyon YTL vurgun yaptıkları iddia edilen ele başılığını Azerbaycan Hukuk Fakültesi mezunu Nejat Karimow’un yaptığı şebekeye yapılan ‘Karnaval’ operasyonunda 2’si kadın 67 kişi gözaltına alındı. Nejat Karimow ile bir grup şebeke üyesinin çaldıkları paraları Brezilya Rio Karnavalı’nda harcadıkları belirlendi.

Bilişim Suçlar ve Sistemler Şube Müdürlüğü’ne gelen bazı kurum temsilcileri ve kişiler hesaplarının bilgileri dışında boşaltıldığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Bilişim dedektifleri şikayetin ardından konu ile ilgili çalışma başlattı. Yaklaşık 6 ay süren takibin ardından önceki gün operasyon yapıldı. ‘Karnaval’ adı verilen operasyonda 67 zanlı gözaltına alındı. 29 zanlı ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Şebekenin çalışma prensiplerini de deşifre edildi. Şebekenin beyin takımını hacker Azerbaycan uyruklu Hukuk fakültesi mezunu Neco lakaplı Nejat Karimow, junior lakaplı Cüneyt Tatlısoy, Şiki lakaplı Şevki Işınay ve Fatih Şağban’ın oluşturduğu belirlendi. Hackerların internetteki sitelere virüslü dosya ve linkler gönderdikten sonra elde ettikleri hesap ve kimlik bilgilerini şebekenin sahtecilik elemanlarına gönderdikleri belirlendi. Müşteri bilgilerine uygun sahte belge, kimlik ve kredi kartları çıkaran şebekenin parayı 3 şekilde çektiği ortaya çıktı. Birincisi hackerların havale ettiği ATM’lerden sahte kredi kartıyla, ikincisi kuyumculuk ve kontör satan işyerlerinden yüzde on komisyon ile ve bankalardan hazırlanan sahte kimliklerle.

Bilişim polisi tarafından gözaltına alınan şebekenin beyin takımının kazandıkları paraları Rio de Jenario’da yapılan karnavalda yedikleri belirlendi. Şubat ayında Brezilya’daki karnavala giden hacker Nejat Karimow, Şevki Işınay ile sevgilisi Rus uyruklu Sveta Aktuna’nın eğlenirken ve karnavalda çekilmiş fotoğrafları ve video görüntüleri bulundu. Nejat Karimow’un Brezilyalı bir kadın ile evli ve 1 çocuk sahibi olduğu anlaşıldı. Sorguları tamamlanan 38 zanlı adliyeye sevk edildi.

MÜŞTERİLERE UYARI

Yetkililer internet korsanlarından korunmak için şu tavsiyelerde bulundu. İnternetten elektronik posta olarak gönderilen banka güncelleme maillerine ve bilinmeyen spamları açmayın. Hesapları bulunan banka internet sayfalarına girerken kodlamalara çok dikkat edin. Örneğin virüslü sayfalarda sitenin bir ya da birkaç harfi eksik ya da yanlış yazılıyor. Örneğin abank.com.tr yerine ‘albank.com’, ‘isbank.com.tr’ yerine ‘isbankası.com.tr’ yazarak müşteriler aldatılıyor.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Hack yada Mack ne yaparlarsa yapsınlar Accık Vicdanlıda olmak gerektiğine inanıyorum, Olacak işmi bu, Ben o kadar Para vursam Robin Hood Misali Fakirimle Fukaramla yer Tüketirdim, Vede Memlekete faydalı iş yerleri kurardım. Neyse Dikkatli olmayan Malafatı yer Konusunda Katılıyorum. Nette o kadar kek olacaklarsa Para biriktirmek ev almak nelerine demeden de edemiyorum. Tek Kelime Kurbanlara Geçmiş Olsun Hacker efendiyede Az bi vicdan Nasip olsun birde Akıl.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yalnız parayı yedikleri hatun cok fena..öyle böle değil :|

Aynen :D Haberi görür görmez ilk dikkati çeken o oldu :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    Hack yada Mack ne yaparlarsa yapsınlar Accık Vicdanlıda olmak gerektiğine inanıyorum, Olacak işmi bu, Ben o kadar Para vursam Robin Hood Misali Fakirimle Fukaramla yer Tüketirdim, Vede Memlekete faydalı iş yerleri kurardım. Neyse Dikkatli olmayan Malafatı yer Konusunda Katılıyorum. Nette o kadar kek olacaklarsa Para biriktirmek ev almak nelerine demeden de edemiyorum. Tek Kelime Kurbanlara Geçmiş Olsun Hacker efendiyede Az bi vicdan Nasip olsun birde Akıl.
    abi çaldığın parayla mı memlekete faydalı olucaksın :) normal kazansan hade neyse diyecem :)

ama şunu anladım ki güney amerika kıtasının suyunda bişeyler war kızları apayrı :| küba rules :C

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArieS
    ArieS's avatar
    Erkek

Helal olsun aslanlara xD

Bu adamlar bankayı dolandırıyor kişileri değilki. Sonuçta banka kiişinin parasını veriyor. :)

Bizden duygusal olmamızı beklemeyin. Biz Nuri Alço"nun filmleriyle büyüdük.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Zokoro bunu yazdı:

shockman bunu yazdı:
    abi çaldığın parayla mı memlekete faydalı olucaksın :) normal kazansan hade neyse diyecem :)

ama şunu anladım ki güney amerika kıtasının suyunda bişeyler war kızları apayrı :| küba rules :C

Hırsızların, Kıravatlı Soyguncuların Yönettiği memlekette Çalışarak faydalı olunamayacağına göre Sanırım dediğinde haklısın Malesef Çaldığımla iyi şeyler yapmayı planlamam yada hayal etmemde gayet normaldir. İş çalışmaya kalsa Ev Kirası bile çıkmıyor Birader, yaşayan bilir.

Bu arada Hınzırlar En Kralından Güzel Kızlarıda ayarlamayı ihmal etmemişler Heleki Kızlar Mıknatıs gibi parayı sezipte bunlara yanaşmışsa Fırsatı hiç boşa harcamamışlar. Kafamız Uçkurumuza daha iyi çalıştığının adeta ispati gibiler Vesselam. :) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    Bu arada Hınzırlar En Kralından Güzel Kızlarıda ayarlamayı ihmal etmemişler Heleki Kızlar Mıknatıs gibi parayı sezipte bunlara yanaşmışsa Fırsatı hiç boşa harcamamışlar. Kafamız Uçkurumuza daha iyi çalıştığının adeta ispati gibiler Vesselam. :) 

Bunlar Milleti Hacklerken Kızlarda Bunları Hacklio Ziraa 7 Milyon Ytl Bu Kadar Çabuk Bitmezdi :D

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

abi adamlara helal osun

bende büyüyünce böyle olucam:) 

"Murid" Değil "Murit"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Anlamadığım paranız bankada güvence altındadır.Hesabınızdan gizlice para çekkildiğini anlarsanız banka sizi mağdur bırakmaz.Çünkü olay kendi güvenlik açıklarından meydana gelmiştir.Yanii burda mağdur kişi değil bankanın ta kendisidir.Banka paranızı aynen iade eder.

Nerden mi biliyorum.Kredi kartını internette hiç kullanmama rağmen 2 farklı bankada aynı şey başıma geldi.Paramı aynen geri aldım.

Toplam Hit: 9300 Toplam Mesaj: 34