Türk Irkı Köpekler Pitbull
-
http://www.youtube.com/watch?search=pitbull+fight&v=4SsHpb4ozJ8
arkadaşlar asıl mewzu ortalarda başlıyo : ) -
This video may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube's user community.
To view this video, please verify you are 18 or older by logging in or signing up.
sanırım üyelik istiyor.. -
gece gece biraz mantıksız iş yaptım galiba : )
-
sadece siteye üye olanlar ve 18 yaşında büyük olanlar izliyebiliyo :)
-
manyak la bunlar .. arkadaki şarkı hoşuma gitti kiminki bilen var mı?.. üye olun 2 dk mail sallasanızda oluyor yalnız doğum yılınızı 85 den önce yapın
-
2. dövüşte pitbull ucuz atlattı bence biz dövüşün tamamını izleyemedik ama , boynunu kırcaktı akyaka : )
-
gzlmiş =) ama o kopekler kangal deil kuyruklarından ve kopeklerin boylarından anlasılıyo coban kopegi ama kangal deiller 2.dovustekiydi sanırım akbaş cinsi turk kopegiydi zaten devamında muhtemelen gebertiyodu pitbull'u..keske bide kangal la kapıstırsalarmıs 10sn de pitbull'un hazin sonunu gorurduk =)
-
kangal kopekleri saldirganliklariyla diil iri cusseleri ve kuvvetli gögüsleriyle meshurdurlar..Kapismaya baslamadan önce rakibine bir gogus darbesi atarlar yere dustuklerındede oldurucu noktadan yakalarlar..Kangal köpeğinin öyküsüde söyleydi sanirim eski bir hint prensinin köpeği arslanlarla ciftlesmis ve ortaya aslan kadar kuvvetli böle bi yaratik cıkmıs
-
kangalin ustune kopek tanimam. dunyada kurt ile basa cikabilen tek kopekdir.
soyle orjinalinden bir cifti 1000$ a yakin bi para.
-
yaw ben iki gün önce tatile gittiğim yerde sokakta gezen bi sibirya kurdu gördüm a.q.. tasması vardı ama sahibi dolaşsın diye salmış heralde, ortalarda kimse yoktu, baştan tırstım, sora biraz sevdim saldırmadı, lan keşke alıp götürseydim a.q.. ama korktum yolda yer beni diye :D
-
türk köpeklere sesleniyorum zaten gay bu pitbullar yormasın bizim kangallar kafasını... Kısırlar valla...
Toplam Hit: 5137 Toplam Mesaj: 21