folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk Milleti Zeki(Mi)Dir?

Türk Milleti Zeki(Mi)Dir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam ben youtubeye giremiyorum :( İndirdigim youtube jackerlar çalışmıyor :(

Edit ;

İE'de giriyor firefoxta girmiyor ne alaka anlamadım :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Turk milleti zeki midir, caliskanmidir bilemem ama bildigim tek sey

Turk milleti balik hafizalidir ayni olaylari 50 yildir yasamasina ragmen 3 gun sonra hatirlamaz 

youtube jacker falan bosver

208. 67. 222. 222

208. 67. 220. 220

ip degistir

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek
    zeki ama calısmıyor calıssa yapar :d
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Türk milleti zekidir...Büyük önder Atatürk ve şanlı askerlerimiz bu ülkeyi emperyalizmin sömürgesinden kurtardı.

Atatürk bu sözleri söylerken Türk milletindeki inancı gördüğü için belkide söyledi...

Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Çalışkandır, Zekidir. Ne Mutlu Türküm diyene...

Bugün ülkemizde odtü mezunu bir gence hamallık yaptırılıyorsa çalışkan değiliz. zekide değiliz.Bugün ben mekatronik bölümünden mezun olduğumda asgari ücretle çalışacaksam çalışkanda değilim zekide değilim.Eğer ben büyük önder Atatürkü üniversitede tanımışsam bana verilen eğitimin içine sıçayım...ilkokulda niye öğretilmedi adam gibi lisede niye öğretilmedi? laylaylom eğitimle biryere varılmaz.

İzlencede neyi anlatıyor: Ülkeyi sağa sola bölmeyi dinci dinsiz diye ayırmayı hedeflemişler ve bunlarda gerçekleşmiş. halk düşünmeden herşeye hurraa diye gitmiş. okumamış eğitilmemiş millet işte böyle olur sonu.Atatürk ne diyordu oysa: birlik ve bareberlik ölümden başka herşeyi yener.Bir ulus birbirine sımsıkı bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.misaki milli sınırları içindekibulunan yurt parçaları bir bütündür bölünemez derken. o yıllarda Atatürk nasıl yapmış bunu nasıl başarmış? emperyalist güçler bunu bildiği için aramıza nifak sokmuş halen daha sokmakta...

Atatürk bize Türk olmanın verdiği onuru ile bizdeki gücü gördüğü için söylemiş sanırım. çalışkan zeki derken inandığı tek güçte Türk milletinin karakterinin ne kadar yüksek olduğunu görmüş...çünkü Türk milleti her ne iş olursa olsun milli birlik ve beraberlikle üstesinden gelinemeyecek hiçbirşeyin olmadığını söylüyordu...1940dan beri gelen yöneticilerin asalak siyasetleri yüzünden ülkemiz 10 yılda yükselmiş medeni ufukların seviyesine çıkmışken bu rantçı yöneticilerin ülkemizi emperyalizmin kucağına iterek bizim hayallerimizi yıkmışlardır...ve şu an yaşadıklarımız günlerden öte ileride çocuklarımız sömürge olarak yaşayacaklar...O izlenceden şunu gayet iyi anlıyoruz...gelen politikacıların çoğu kullanılmıştır...emperyalist ülkeler kendi çıkarları için istediklerini başa getirip kendi istediklerini yaptırmışlardır...ülke için vatan için adam gibi bir adım atılmamıştır...hep sömürge maşası olarak ülke insanı yoksunlaştırılmıştır...ve malesefki hala öyleyiz.Bugün Atatürk yaşasaydı bu yöneticilerin hepsini asardı..başta apo soysuzunu sonra meclisteki ülke düşmanlarını...

Akıl ve mantıkla çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur.M.K.Atatürk...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Genel olarak zeki olsaydık böyle bir konumda süper güç olurduk. Ama içimizde çok zeki insanlar da var. Sonuç olarak %40 ımız zekidir herhalde. Geri kalanlar aptal değil tabiki :D.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

bu milletin çıkış kapısı 1938 de kapandı..

bir kapıyı kapatıp öbürünü açan allahın açtıgı kapıyı görmeye inş bizim ömrümüz yeter.

Konumu silenlere inat kürdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    ya sıçarken ya kaçarken
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek

Aga biz üçkağıtçılıkta çok iyiyiz onu biliom da genel olarak zekimiyiz?

-yinede zekiyiz be aga :D yeter gider adam olana çok bile :D:D

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Bu videodan sonra aklima ilk gelen soru :

Bu ulkeye kim hizmet ediyor peki , kim destekliyelim ? :S 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Üç Kağıtçıdırlar, Her Zaman Kolay olana kaçarız, Zor Olan Çabuk Bezdirir bizi, Zora Geldikmi İftira dahil her Türlü Oyunu Oynarız Arkadaşlarımıza. O Yüzden Bir Türlü İleriye Gidemedik.

Ayrıca içimizde Olan bir Çalışkanada Başarılarını Hazmedemeyip Ayağına Çelme Takma Gibi Huylarımızda var. Toparlanmamız Gerek. Sen Başaramıyorsan Bırak Yanındaki Başarsın bari Diye Düşünmeliyiz.

-----------------------------

Türk Milleti Gelmiş Geçmiş En Zeki Milletlerden Biridir. Sadece bıçak kemiğe dayanmadan iş yapmaz yani kısaca zeki ama tembeldir tabi şuanki türk milletinden bahsediyorum eski Türkler daha dorusu eskisi gibi türklük bilinci olsa bizde Dünyayı bugün yönetiyor olurduk

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 5975 Toplam Mesaj: 34