Türk Milleti Zeki(Mi)Dir?
-
Hocam ben youtubeye giremiyorum :( İndirdigim youtube jackerlar çalışmıyor :(
Edit ;
İE'de giriyor firefoxta girmiyor ne alaka anlamadım :)
-
Turk milleti zeki midir, caliskanmidir bilemem ama bildigim tek sey
Turk milleti balik hafizalidir ayni olaylari 50 yildir yasamasina ragmen 3 gun sonra hatirlamaz
youtube jacker falan bosver
208. 67. 222. 222
208. 67. 220. 220
ip degistir
-
zeki ama calısmıyor calıssa yapar :d
-
Türk milleti zekidir...Büyük önder Atatürk ve şanlı askerlerimiz bu ülkeyi emperyalizmin sömürgesinden kurtardı.
Atatürk bu sözleri söylerken Türk milletindeki inancı gördüğü için belkide söyledi...
Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Çalışkandır, Zekidir. Ne Mutlu Türküm diyene...
Bugün ülkemizde odtü mezunu bir gence hamallık yaptırılıyorsa çalışkan değiliz. zekide değiliz.Bugün ben mekatronik bölümünden mezun olduğumda asgari ücretle çalışacaksam çalışkanda değilim zekide değilim.Eğer ben büyük önder Atatürkü üniversitede tanımışsam bana verilen eğitimin içine sıçayım...ilkokulda niye öğretilmedi adam gibi lisede niye öğretilmedi? laylaylom eğitimle biryere varılmaz.
İzlencede neyi anlatıyor: Ülkeyi sağa sola bölmeyi dinci dinsiz diye ayırmayı hedeflemişler ve bunlarda gerçekleşmiş. halk düşünmeden herşeye hurraa diye gitmiş. okumamış eğitilmemiş millet işte böyle olur sonu.Atatürk ne diyordu oysa: birlik ve bareberlik ölümden başka herşeyi yener.Bir ulus birbirine sımsıkı bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.misaki milli sınırları içindekibulunan yurt parçaları bir bütündür bölünemez derken. o yıllarda Atatürk nasıl yapmış bunu nasıl başarmış? emperyalist güçler bunu bildiği için aramıza nifak sokmuş halen daha sokmakta...
Atatürk bize Türk olmanın verdiği onuru ile bizdeki gücü gördüğü için söylemiş sanırım. çalışkan zeki derken inandığı tek güçte Türk milletinin karakterinin ne kadar yüksek olduğunu görmüş...çünkü Türk milleti her ne iş olursa olsun milli birlik ve beraberlikle üstesinden gelinemeyecek hiçbirşeyin olmadığını söylüyordu...1940dan beri gelen yöneticilerin asalak siyasetleri yüzünden ülkemiz 10 yılda yükselmiş medeni ufukların seviyesine çıkmışken bu rantçı yöneticilerin ülkemizi emperyalizmin kucağına iterek bizim hayallerimizi yıkmışlardır...ve şu an yaşadıklarımız günlerden öte ileride çocuklarımız sömürge olarak yaşayacaklar...O izlenceden şunu gayet iyi anlıyoruz...gelen politikacıların çoğu kullanılmıştır...emperyalist ülkeler kendi çıkarları için istediklerini başa getirip kendi istediklerini yaptırmışlardır...ülke için vatan için adam gibi bir adım atılmamıştır...hep sömürge maşası olarak ülke insanı yoksunlaştırılmıştır...ve malesefki hala öyleyiz.Bugün Atatürk yaşasaydı bu yöneticilerin hepsini asardı..başta apo soysuzunu sonra meclisteki ülke düşmanlarını...
Akıl ve mantıkla çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur.M.K.Atatürk...
-
Genel olarak zeki olsaydık böyle bir konumda süper güç olurduk. Ama içimizde çok zeki insanlar da var. Sonuç olarak %40 ımız zekidir herhalde. Geri kalanlar aptal değil tabiki :D.
-
bu milletin çıkış kapısı 1938 de kapandı..
bir kapıyı kapatıp öbürünü açan allahın açtıgı kapıyı görmeye inş bizim ömrümüz yeter.
-
ya sıçarken ya kaçarken
-
Aga biz üçkağıtçılıkta çok iyiyiz onu biliom da genel olarak zekimiyiz?
-yinede zekiyiz be aga :D yeter gider adam olana çok bile :D:D
-
Bu videodan sonra aklima ilk gelen soru :
Bu ulkeye kim hizmet ediyor peki , kim destekliyelim ? :S
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Üç Kağıtçıdırlar, Her Zaman Kolay olana kaçarız, Zor Olan Çabuk Bezdirir bizi, Zora Geldikmi İftira dahil her Türlü Oyunu Oynarız Arkadaşlarımıza. O Yüzden Bir Türlü İleriye Gidemedik.
Ayrıca içimizde Olan bir Çalışkanada Başarılarını Hazmedemeyip Ayağına Çelme Takma Gibi Huylarımızda var. Toparlanmamız Gerek. Sen Başaramıyorsan Bırak Yanındaki Başarsın bari Diye Düşünmeliyiz.
-----------------------------Türk Milleti Gelmiş Geçmiş En Zeki Milletlerden Biridir. Sadece bıçak kemiğe dayanmadan iş yapmaz yani kısaca zeki ama tembeldir tabi şuanki türk milletinden bahsediyorum eski Türkler daha dorusu eskisi gibi türklük bilinci olsa bizde Dünyayı bugün yönetiyor olurduk