folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Ordusunun Dünya Orduları Arasındaki Sıralamada 6.Ulaştı

Türk Ordusunun Dünya Orduları Arasındaki Sıralamada 6.Ulaştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

Bu sayıların hiçbir anlamı yok, ordumuz ne kadar modern önemli olan o m60 eski tanklar,profesyonel birlik sayısı,balistik füzeler,modern denizaltılar felan bu liste uzar gider hele ucak sayısına bittim toplasan 2000 nedir yahu ziraat ucaklarınada mı saydınız toplasan f-16 f4 sayısı 300 bu ucaklar 20 25 senelik gövde ömürleri bitmek üzeri uçmaktan cogunun anası ağlamış 173 filo emekli edilcek 2015 de 143 filo ile acık kapatmaya çalışıyoruz sadece 30 tanesi f-16 b50 diğerleri 40 30 çok ciddi sıkıntıdayız helikopter sayısı 800 gösterilmiş heralde oyun helikopterleride saydınız uh-1 ler toplam ucabilen sayısı 80 civarı diğerleri dedemle yaşıt ucamıyor bile s-70 gelelim toplam sayısı 110 civarı bunlarınada hor kullanıyoruz vali gelcek helikopterle gitsin o gelcek helikopterle gitcek öyle çok kullanıyoruz ki anasını aglatıyoruz geçen suudilerden 2.el c-17 aldık adamların c-17leri bizimkilerden yeniydi şimdi gelelim sıralamaya ilk 20yi zor gireriz.

İsraili hangi salak 10 sıraya koymuş, hava kuvvetleri olarak bizden üstünler + hava savunma sistemleri var adamlarda+ kara kuvvetlerini coğunu modernizasyona tabi tuttular+ balistik füze kabiliyeti var+ modern taaruz helikopterleri var insansız hava araçları felanda + bakmayın kara kuvvetleri sayısının az olmasına onun açıklarınıda hava kuvvetleriyle kapatıyorlar.

Tr-20

israil-15 

sıralama bence budur böyle sacma salak gaz alma şeylerini burda paylaşmayın.

UzatmaNaciye tarafından 25/Tem/14 14:32 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hikaye 6.falan değil tabi ki.

Hani abartma kendi ordumuz diye orduyu allama pullama yapmazsan ordumuzun yeri 8 le 12 arası biryerdedir dünyada.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

istersek birinci sırada olalım orduyu yönetecek kumandan olmadıktan sonra boş. ayrıca bizim fırkateyn dediğimiz sürekli akdenize yolladığımız gemileri amerika hucümbot olarak kullanıyor bilginize. o gemileri amerikadan almışız zamanında.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    Altair bunu yazdı

istersek birinci sırada olalım orduyu yönetecek kumandan olmadıktan sonra boş. ayrıca bizim fırkateyn dediğimiz sürekli akdenize yolladığımız gemileri amerika hucümbot olarak kullanıyor bilginize. o gemileri amerikadan almışız zamanında.

Kimden alacaz üstadım satan mı var kendimiz daha yeni yeni bişiler üretmeye çalışıyoruz, hükümette şuan bunu kullancak irade olmaya bilir ama hükümetler geçicidir devlet kalıcı.

forum olarak kişileri kurumlardan üstün tutuyorsunuz bu cok yanlış, o kurumlar tek kişiden oluşmuyor.

UzatmaNaciye tarafından 25/Tem/14 14:41 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    Altair bunu yazdı

Kimden alacaz üstadım satan mı var kendimiz daha yeni yeni bişiler üretmeye çalışıyoruz, hükümette şuan bunu kullancak irade olmaya bilir ama hükümetler geçicidir devlet kalıcı.

forum olarak kişileri kurumlardan üstün tutuyorsunuz bu cok yanlış, o kurumlar tek kişiden oluşmuyor.

Hocam kuruma laf ettiğim yok sanma ki ben silahlı kuvvetleri kötülüyorum asla devletime karşı kötü söz söylemem. Ama göz var nizam var nerede işini iyi yapan varsa birileri çamur atıyor adamın ayağını kaydırıyorlar. Yani emeğiyle bir yere gelmeye çalışan adamlar gelemiyor bir türlü hep birilerinin desteğini alanlar tepelerde benim tepki verdiğim nokta burası. Yoksa kurumlarımızda çalışan insanlara lafım yoktur benim hepsi ellerinden öpülecek insanlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı

uzmanlarin bol imkanlarin az oldugu Türkiye 6. siraya konmus.. siralama nin bence bir gercekligi yok.. Türkiye güc kapasitesini diger ülkelere göre kat safa asmis ama güc orantisini hicbirsekilde göstermeyen bir ülke haline gelmistir. son 10 yildir teknolojik alanda kendini baya bir ilerleten Türkiyenin bilinmeyen alt yapi kaynaklari mevcuttur. bizim bilmedigimiz görmedigimiz senelerce üretilen Türkiye kaynaklari olasi bir savas durumunda Türkiyenin hangi orantida bir güce sahip oldugunu elbetteki kanitlar..

dostum birşey anlamadım ama merak da ettim okunabilir şekilde yazsana şunu tekrar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    özet geceyeim.

erdogan simon peres e bi daha "bi dakka" der,
    ne altıncısı, kesin net birinci oluruz.

ekrandan bagirarak karalayarak, dünyada lider olunmaz..

onu mısırda suriyede filistinde kerkükte cografi alanda. askeri kuvvetini teşhir ederek gösterirsin.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bi ambargo çaksalar ne yerli tohumun var ne yerli silahın var ne kendi üretebileceğin makinan var. iyi asker çok da aç kaldıklarında neyle besleyeceksin? tankına uçağına yakıt yerine su mu koyacaksın?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Altı_Gün_Savaşı

al sana israil'in 6 gün savaşı. öyle amerika arkasında diye sıkmakla olmaz. işte amerikasız israil kaç katı orduyu kaç ülkeyi sikip atmış zamanında.

edit : iman gücü olabilir tabi =P belki ak sakallılar yeşil giysililer inip israil'e yardım etmiştir.

Prometheus tarafından 25/Tem/14 15:23 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    Altair bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    Altair bunu yazdı

Hocam kuruma laf ettiğim yok sanma ki ben silahlı kuvvetleri kötülüyorum asla devletime karşı kötü söz söylemem. Ama göz var nizam var nerede işini iyi yapan varsa birileri çamur atıyor adamın ayağını kaydırıyorlar. Yani emeğiyle bir yere gelmeye çalışan adamlar gelemiyor bir türlü hep birilerinin desteğini alanlar tepelerde benim tepki verdiğim nokta burası. Yoksa kurumlarımızda çalışan insanlara lafım yoktur benim hepsi ellerinden öpülecek insanlar.

Malesef  dediklerinize katılıyorum, yandaş yada partizanlar bazı kurumlarda sırf kendi adamları olduğu için hak etmedikleri yerlere geliyorlar ama tsk türkiyedeki belki en düzgün kurumlardan birisi cemaatin yada siyasilerin bu kurumu kolay ele gecirememesi örnektir, ellerinde patlatı birçok şey tsk cok yıpratılmaya çalışıldı ama direndi kolay teslim olmadı olmıcakta bundan sonra, bugün hedef secenler hedef oldular.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

bi ambargo çaksalar ne yerli tohumun var ne yerli silahın var ne kendi üretebileceğin makinan var. iyi asker çok da aç kaldıklarında neyle besleyeceksin? tankına uçağına yakıt yerine su mu koyacaksın?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Altı_Gün_Savaşı

al sana israil'in 6 gün savaşı. öyle amerika arkasında diye sıkmakla olmaz. işte amerikasız israil kaç katı orduyu kaç ülkeyi sikip atmış zamanında.

edit : iman gücü olabilir tabi =P belki ak sakallılar yeşil giysililer inip israil'e yardım etmiştir.

6 gün şavaşlarında israilinin tarafında türkiye gibi bir ülke vardı inanılmaz lojistik sağladık adamlara öyle havadan kazanmadılar şavaşı, mısırlı radar subayının taraf değiştirmesini sağladık ve mısır hava kuvvetlerinin bir çok bilgisini istihbaratını verdik adamlara.

Toplam Hit: 10263 Toplam Mesaj: 89