Türk Sitelerine Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d9iyaboli9k
    d9iyaboli9k's avatar
    Erkek
    tarantula kardeş +1 ne demek....Yeni olduum için bilmiorumda ......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    aynısını bende soyluyorum demek. Program yazarken gorursun o +1 işaretlerini sıkça.. :P

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Sorun bitmiş sanki sitede yoksaaa...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    20 dk dısarıcıktık yazan yazana.

d9iyaboli9k benı nıckımın ustune oturtmak got ıster sendersen bende got o var ozaman ben senı hem nıckıme hemde kafasıan oturturum.
    Tarantula sana gıren cıkan ne galına avatarındakı tarantılanın bacakları sana azgeliyo. İsterse Ahtapotla sorununu coz.

Forumu daha fazla Kırletmeyelım
    Yaklasma@msn.com

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    aauuuu ...ortalık karıştı düzen bozuldu yetiş ya yönetim :))

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    site nasıl hacklenmiş bi bilgimiz yok.
    insan bilgi verir bari...
    ama real kurdun söledii gibi pkklı itler genelde linux serverlara sızıolarmış...
    o yöntem olabilir emin değilim.
    sistemine shellde sokmuş olabilirler...
    herşey olabilir yani (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    :):) belkide iis dir. davsla atmıişlardır indexi

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Apache serverda iis davs açığı ile hacklenebilme ihtimalini ortaya atabilecek tek varlık sensin herhalde arkadaşım :) zeki arkadşaım süper arkadaşım mal arkadaşım :D imzana bakıuyorum bide özel bi timmişsin swat bordo bere felan ? yoksa delta fors mu ?

http://72.14.221.104/search?q=cache:MvIlrxP_cmoJ:tekno-logic.net/+tekno-logic&hl=tr&gl=tr&ct=clnk&cd=1&lr=lang_tr

bakın sitenin cachelerine burdan. açığın ne olduğunu biliyorum. ama şimdi burda söylersem millet o açığı kasmaya başlicak en iisi boşverin :D security bültenlerini takip edin ingilizceniz varsa çevirin geliştirin her gördüünüze de davs demeyin a.q. :D ben her zaman derim sırtını hazır portallara dayarsan o portal arkandan seni parmaklar :D dayicaksan da sırtını her zaman takip et olayları.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    real_kurd dedi ki
    ----------------
    Apache serverda iis davs açığı ile hacklenebilme ihtimalini ortaya atabilecek tek varlık sensin herhalde arkadaşım :) zeki arkadşaım süper arkadaşım mal arkadaşım :D imzana bakıuyorum bide özel bi timmişsin swat bordo bere felan ? yoksa delta fors mu ?

http://72.14.221.104/search?q=cache:MvIlrxP_cmoJ:tekno-logic.net/+tekno-logic&hl=tr&gl=tr&ct=clnk&cd=1&lr=lang_tr

bakın sitenin cachelerine burdan. açığın ne olduğunu biliyorum. ama şimdi burda söylersem millet o açığı kasmaya başlicak en iisi boşverin :D security bültenlerini takip edin ingilizceniz varsa çevirin geliştirin her gördüünüze de davs demeyin a.q. :D ben her zaman derim sırtını hazır portallara dayarsan o portal arkandan seni parmaklar :D dayicaksan da sırtını her zaman takip et olayları.
    -----------
    +42232
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d9iyaboli9k
    d9iyaboli9k's avatar
    Erkek
    tornavida sarfettiğin sözcüklerden zeka yaş aralığını tahmin edebiliyorum. Bu yüzden senin seviyene inip Seninle tartışmayacağım. Ne demişler "cahille etme sohbet küstürür, cam kırığıyla silme k.çını kestirir..." Tarantulaya ahtapot önermişsin. Demek ahtapotun seni memnun etmişliği var ki ona buna tavsiye ediyorsun. Kendi fantazilerini kendine sakla....

Bu konu başlığı altındaki diğer arkadaşlara gelince;
    Sizlere böyle bir konu açıp buraya seviyesizlerin istilasına uğrattığım ve onlarla muhattap bıraktığım için özür diliyorum...Bölücülerin burda eylemlerini devam ettireceklerini tahmin etmeliydim...
Toplam Hit: 5752 Toplam Mesaj: 44