Türk Telekom %100 Zarar Etti
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
halk hakettigi şekilde yönetilir derler
-----------------------------Bu dediğin mantıkla devam edersek ne kadar daha ilerleyebiliriz ki ?
-
ne diyor başbakan ben bu ülkeyi pazarlamakla mükelfim
satar bunlar her şeyi satar işte satış haritası özelleştiriyoruz diye her şeyi satarlar.
-
eviriyorum çeviriyorum düşünüyorum yok arkadaş hayret bişe
neredeyse %100 kar eden bi kurum neden satılır ya, bunun nası bi açıklaması var.
alla alaaa :S
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------eviriyorum çeviriyorum düşünüyorum yok arkadaş hayret bişe
neredeyse %100 kar eden bi kurum neden satılır ya, bunun nası bi açıklaması var.
alla alaaa :S
ona kısaca özelleştirme kılıfı adı altında vatanı satmak derler. -
1-alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste :D
2- yorumsuz taklııcm ne oldugu gayet acık ve ortada:D
-
Durmak yok devam değil mi KÖRRR Arkadaşlar Uyanın uyanın. hala savunduğunuz insanların yaptıklarına bakınnnn..
İDDİA ediyorum herşekilde DÜNYA DEVleri arasında ya telekom hangi akla mantık ya hangi akla mantıkkkkkkkkkkkkk
tabi çıkartır herif işi biliyor şu an çalışan kişiye 1,5 milyar para veriyor fosilleşmiş die çıkartıor gelene 1 milyar para veriyor
genç beyin diyor masraftan yırtıyor..Diğerlerinde de öyle olacak merak etmeyin yakında okursunuz tekelden bilmem ne
kadar kişi çıkartıldı cart curt
-
Ne konuşuyosunuz ki, Seçim olsa gene %50 oy alacak bi partinin ardından :)
Her konuda savunanlar yok ortada bak :)
-
gelirler belki az sonra cvp arıolardır belkim. AKP li değilim. İşin garibi Karşıtıda değilim yani parti tutmuyorum.
iktisattaki arz-talep ilişkisini düşünürsek türkiyenin durumu hiç iç açıcı değil. ekonomi düzeldi de biz nie göremioz yaa ? nasıl düzelmektir bu :Ssokaktaki adamın cebinde para yok ekonomi düzgün nasıl oluyo lan bu iş :s
-
morportakal bunu yazdı:
halk hakettigi şekilde yönetilir derler
kesinlikle aynen katılıyorum.adamlar kıçını yırtıyo vatanı satabilmek için, olacak tabi bu kadar..
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Mini Anket Turk Telekoma... ...Kafam Girsin 14% ...Elim Girsin 2% ...Kolum Girsin 1% ...Ayagim Girsin 2% ...Bacagim Girsin 4% ...Komple Ben Gireyim 59% ...Bi Yerim Girmesin 18% Toplam oy: 2168 BETER OLSUNLAR !
-----------------------------%18 i kınıyorum!
%18 kınamakla kalmıyor tesüflerimi bildiriyorum..................