Türk Telekom (Avea) Hediye Internet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Reklamlarında da görmüşsünüzdür. 2016 sonuna kadar haftanın 2 günü her ay 2 GB internet hediye ediyor. 1 milyon kişi ile sınırlı. Kampanyaya katılmak için HEDIYE 2 GUN yazıp 5555'e gönderin. Türk Telekom'dan gelecek reklam mesajlarını kabul etmeniz karşılığında veriliyor. Yalnız tarifenizinin bu kampanya kapsamında olduğunu önceden sorgulayın boş yere izin vermeyin benim gibi. 

http://imgim.com/image/8569incik5544421.jpg

http://imgim.com/image/8460inciw8196409.jpg

Delegado_Zero tarafından 21/Şub/16 15:06 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnanmayın sikecekler. Numaranızı ve konum bilgilerinizi çevredeki esnafa satıyorlar reklam sms ve arama için.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ondan sonra bim in önünden geçerken reklam sms i gelecek. Xxx deterjan % t indirimde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Bende pek tavsiye etmem reklam mesjalarına izin vermeyin, bitmiyor çünkü sürekli geliyor. Bu arada gerekli şartları sağlayan tarifeler;

• Faturasız müşteriler;
      • Faturasız Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart ve Faturasız Jet Tarifeleri haricindeki bireysel faturasız tarifelerdeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir. BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil tarifelerinde bulunan müşteriler yararlanamazlar.
      • Kampanyaya kayıt olabilmek için müşterilerin kayıt anında; Süper 3'lü, Woops Süper Fırsat, Süper 3'lü Büyük, Yeni Yıl Boyu Rahatım - Yıllık HY 1800 DK ve 4 GB, Woops Fenomen, Woops Efsane, Woops Yaptım Oldu, Woops Neden Olmasın, 3 Ay Rahat, Woops Tam Benlik, Büyük Fırsat 2 GB, Woops Çok Net, Woops Süpersonik, Woops Kolay 2 GB, Woops Süper Fırsat 2 GB, Woops Süper Fırsat 4 GB, Woops Süper Fırsat 3 GB, Yeni Yıl 4 GB, Büyük Fırsat 4 GB, Yeni Yıl 2 GB, Yeni Yıl 8 GB, Yeni Yıl 6 GB, Yeni Yıl 10 GB paketlerinden herhangi birini kullanıyor olmaları gerekmektedir.
    • Faturalı müşteriler;
      • Tarifesindeki internet faydası 2GB’ın üzerinde olan faturalı tarifelerdeki müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler. Tarifesindeki internet faydası 2GB’ın altında olan faturalı tarifelerdeki müşterilerimiz 2GB ve üzeri internet içeren tarifelere geçiş yapmaları durumunda kampanyadan yararlanabilirler. Kontrolü SEÇ tarifeleri, Kontrollü Esnaf tarifeleri, Kontrollü Esnaf Dostu tarifeleri, Ortak Tarife, Data tarifeleri kampanyadan yararlanamazlar. BİMcell, POcell, PTTcell ve Teknosa Mobil hariç Faturalı Gelir Paylaşım Ortaklığı (GPO) kapsamında sunulan tarifelerde bulunan müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Ondan sonra bim in önünden geçerken reklam sms i gelecek. Xxx deterjan % t indirimde.

Bana da Fatih Bld. Başk. Mustafa Demir, Haliç'ten geçerken mesaj atıyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mustafa senin çoktan ''mobil güvenliği '' ile ilgili konu açman gerekiyordu.

hat alırken acele yapılması gerekenler diye :/

mobil ödemeyi kapatmak ,online işlemlerden reklam smslerini iptal etmek gibi.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu arada kendi istediğim hattı çok düşük bir ücrete alabileceğim yer var mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam çok saolasın wifi çalışmıyor zaten yaptım 2 gb ilaç olur :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

''haftanın 2 günü her ay 2 GB internet hediye ediyor.''

hocalar bu nasıl bi cümle hiç bişi anlamadım ben.

açıklayan biri olursa bende üye olucam.

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

Aylik toplamda 2 gb internet veriyor ama sadece carsamba ve cumartesi kullanabiliyorsun mesela.. Yani kabaca 8 gun icin 2 gb internet veriyor

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

Aylik toplamda 2 gb internet veriyor ama sadece carsamba ve cumartesi kullanabiliyorsun mesela.. Yani kabaca 8 gun icin 2 gb internet veriyor

Ben de yaptım dün ama bana da Perşembe ve Pazar günleri dedi. Load Balancing' mi yaptılar ki :)

BaD_BoYs tarafından 21/Şub/16 22:00 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 2547 Toplam Mesaj: 12
internet turk telekom