Türk Telekom (Avea) Hediye Internet
-
Reklamlarında da görmüşsünüzdür. 2016 sonuna kadar haftanın 2 günü her ay 2 GB internet hediye ediyor. 1 milyon kişi ile sınırlı. Kampanyaya katılmak için HEDIYE 2 GUN yazıp 5555'e gönderin. Türk Telekom'dan gelecek reklam mesajlarını kabul etmeniz karşılığında veriliyor. Yalnız tarifenizinin bu kampanya kapsamında olduğunu önceden sorgulayın boş yere izin vermeyin benim gibi.
http://imgim.com/image/8569incik5544421.jpg
http://imgim.com/image/8460inciw8196409.jpg
Delegado_Zero tarafından 21/Şub/16 15:06 tarihinde düzenlenmiştir -
İnanmayın sikecekler. Numaranızı ve konum bilgilerinizi çevredeki esnafa satıyorlar reklam sms ve arama için.
-
Ondan sonra bim in önünden geçerken reklam sms i gelecek. Xxx deterjan % t indirimde.
-
Bende pek tavsiye etmem reklam mesjalarına izin vermeyin, bitmiyor çünkü sürekli geliyor. Bu arada gerekli şartları sağlayan tarifeler;
- Faturasız müşteriler;
- Faturasız Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart ve Faturasız Jet Tarifeleri haricindeki bireysel faturasız tarifelerdeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir. BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil tarifelerinde bulunan müşteriler yararlanamazlar.
- Kampanyaya kayıt olabilmek için müşterilerin kayıt anında; Süper 3'lü, Woops Süper Fırsat, Süper 3'lü Büyük, Yeni Yıl Boyu Rahatım - Yıllık HY 1800 DK ve 4 GB, Woops Fenomen, Woops Efsane, Woops Yaptım Oldu, Woops Neden Olmasın, 3 Ay Rahat, Woops Tam Benlik, Büyük Fırsat 2 GB, Woops Çok Net, Woops Süpersonik, Woops Kolay 2 GB, Woops Süper Fırsat 2 GB, Woops Süper Fırsat 4 GB, Woops Süper Fırsat 3 GB, Yeni Yıl 4 GB, Büyük Fırsat 4 GB, Yeni Yıl 2 GB, Yeni Yıl 8 GB, Yeni Yıl 6 GB, Yeni Yıl 10 GB paketlerinden herhangi birini kullanıyor olmaları gerekmektedir.
- Faturalı müşteriler;
- Tarifesindeki internet faydası 2GB’ın üzerinde olan faturalı tarifelerdeki müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler. Tarifesindeki internet faydası 2GB’ın altında olan faturalı tarifelerdeki müşterilerimiz 2GB ve üzeri internet içeren tarifelere geçiş yapmaları durumunda kampanyadan yararlanabilirler. Kontrolü SEÇ tarifeleri, Kontrollü Esnaf tarifeleri, Kontrollü Esnaf Dostu tarifeleri, Ortak Tarife, Data tarifeleri kampanyadan yararlanamazlar. BİMcell, POcell, PTTcell ve Teknosa Mobil hariç Faturalı Gelir Paylaşım Ortaklığı (GPO) kapsamında sunulan tarifelerde bulunan müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler.
- Faturasız müşteriler;
-
imlegend bunu yazdı
Ondan sonra bim in önünden geçerken reklam sms i gelecek. Xxx deterjan % t indirimde.
Bana da Fatih Bld. Başk. Mustafa Demir, Haliç'ten geçerken mesaj atıyor.
-
mustafa senin çoktan ''mobil güvenliği '' ile ilgili konu açman gerekiyordu.
hat alırken acele yapılması gerekenler diye :/
mobil ödemeyi kapatmak ,online işlemlerden reklam smslerini iptal etmek gibi.
-
Bu arada kendi istediğim hattı çok düşük bir ücrete alabileceğim yer var mı?
-
Hocam çok saolasın wifi çalışmıyor zaten yaptım 2 gb ilaç olur :)
-
''haftanın 2 günü her ay 2 GB internet hediye ediyor.''
hocalar bu nasıl bi cümle hiç bişi anlamadım ben.
açıklayan biri olursa bende üye olucam.
-
seboist bunu yazdı
Aylik toplamda 2 gb internet veriyor ama sadece carsamba ve cumartesi kullanabiliyorsun mesela.. Yani kabaca 8 gun icin 2 gb internet veriyor
-
eray bunu yazdıseboist bunu yazdı
Aylik toplamda 2 gb internet veriyor ama sadece carsamba ve cumartesi kullanabiliyorsun mesela.. Yani kabaca 8 gun icin 2 gb internet veriyor
Ben de yaptım dün ama bana da Perşembe ve Pazar günleri dedi. Load Balancing' mi yaptılar ki :)
BaD_BoYs tarafından 21/Şub/16 22:00 tarihinde düzenlenmiştir