Türk Telekom Hatlara Makinelere Sıçtı Batırdı
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
DkN bunu yazdı:
sen gel birde onu bana sor. 2.5 aydır 25kb ustunu gorebilmis degilim gerek yurtici gerek yurtdısı serverlardan dl yaparken. hayır eskiden gece 3 den sonra 80kb ustune cıkıyordu artık oda yok 7/24 8-10kb arası geziyor. bıktım artık telekomu aramaktan. iki elle bi **ki dogrultamıyorlar. sanki sevabına bedava hizmet veriyor serefsizler. benden 50ytl para alıyor 256kb baglantı veriyo. hayır kardesim yoksa altyapın veremeyeceksen bana 1mbit hız ozaman soyle dusur hızımı kullandıgımın parasını odiyeyim. boyle soygunculuk yaparak ellerine birsey gectiginimi sanıyorlar. kurusuna kadar haram zıkkım olsun sanki ben parayı sıcarak kazanıyorum anasını satim. simdi bugun son kez arayacagım musteri hizmetlerini. yine lagaluga yaparlarsa ana bacı kayıcam sabır tasımıyım ben 2 gun olur 3 gun olur anlarım 2.5 ay yeter lan
haji naptin? aradinmi adamlari? merak ettim kaydinmi diye :D
-----------------------------aradım bi guzel kaydım.(operatore degil tabi ttnete, adamcagızın sucu ne ekmek derdinde yurdum insanı) konusmaları kaydediyolarmısmıs ... assa kasım pasa cok isterse ses kaydıyla birlikte mahkemeye versin. daha dun aramıstım gunduz iste oldugum icin evi geri aradıklarında annem cıkıyor hallettik diyip gecistiriyor kestane kılıklı herifler. simdi aradıgımdada dun santrale bildirmislermisde onlar bakmıslarmısta hatta bi sorun yokmus pcmizde virus varmıs. tabi adam boyle diyince sigortalar atmayı bırak inflak etti. bir basladım sovmeye kendimden gecmisim zaten 5dk aralıksız nefes almadan kufur ettim. hıyar agası banamı ogretiyosun. hale bak ya nelerle muhattap oluyoruz anasını satim. yolla teknik ekibi gelsin binaya gelen hattı kontrol etsin daireme gelen hattı kontrol etsin etsinde etsin baska isimi var bu adamın. zaten bu assalıklarla son muhattap olusumdur geri aradıklarında cozduler cozduler cozemediler aynı gun kablonete geciyorum. 4yıldır adsl kullanıyorum toplasan 3 ay adam gibi hizmet almadım.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
DkN bunu yazdı:
sen gel birde onu bana sor. 2.5 aydır 25kb ustunu gorebilmis degilim gerek yurtici gerek yurtdısı serverlardan dl yaparken. hayır eskiden gece 3 den sonra 80kb ustune cıkıyordu artık oda yok 7/24 8-10kb arası geziyor. bıktım artık telekomu aramaktan. iki elle bi **ki dogrultamıyorlar. sanki sevabına bedava hizmet veriyor serefsizler. benden 50ytl para alıyor 256kb baglantı veriyo. hayır kardesim yoksa altyapın veremeyeceksen bana 1mbit hız ozaman soyle dusur hızımı kullandıgımın parasını odiyeyim. boyle soygunculuk yaparak ellerine birsey gectiginimi sanıyorlar. kurusuna kadar haram zıkkım olsun sanki ben parayı sıcarak kazanıyorum anasını satim. simdi bugun son kez arayacagım musteri hizmetlerini. yine lagaluga yaparlarsa ana bacı kayıcam sabır tasımıyım ben 2 gun olur 3 gun olur anlarım 2.5 ay yeter lan
haji naptin? aradinmi adamlari? merak ettim kaydinmi diye :D
-----------------------------aradım bi guzel kaydım.(operatore degil tabi ttnete, adamcagızın sucu ne ekmek derdinde yurdum insanı) konusmaları kaydediyolarmısmıs ... assa kasım pasa cok isterse ses kaydıyla birlikte mahkemeye versin. daha dun aramıstım gunduz iste oldugum icin evi geri aradıklarında annem cıkıyor hallettik diyip gecistiriyor kestane kılıklı herifler. simdi aradıgımdada dun santrale bildirmislermisde onlar bakmıslarmısta hatta bi sorun yokmus pcmizde virus varmıs. tabi adam boyle diyince sigortalar atmayı bırak inflak etti. bir basladım sovmeye kendimden gecmisim zaten 5dk aralıksız nefes almadan kufur ettim. hıyar agası banamı ogretiyosun. hale bak ya nelerle muhattap oluyoruz anasını satim. yolla teknik ekibi gelsin binaya gelen hattı kontrol etsin daireme gelen hattı kontrol etsin etsinde etsin baska isimi var bu adamın. zaten bu assalıklarla son muhattap olusumdur geri aradıklarında cozduler cozduler cozemediler aynı gun kablonete geciyorum. 4yıldır adsl kullanıyorum toplasan 3 ay adam gibi hizmet almadım.
Haji, comezleri koyarlarsa telefonun basin boyle olur. adamlar internetin i sini bilmiyolar, internet sirketinde calisiyolar. harbi fena laf etmis sana "Virusludur" :D haji bana da bir bilgisayarci demisti boyle, aynen agizima ne geldiyse saydim. -
şu anda kendi öz siteme bağlantı sağlayamıyorum geçmiş olsun..
-
simdi geri aradılar adam hala diyorki hatta sorun yok modeme kadar hız normal geliyor modemden sonrasını bilemem. ulan dedim modemden sonra cat5 kablo ucuna rc45 ucla pcye giriyor (bildigin ethernet kablosu yani) neyini bilmen lazım modemden sonra sanayii sitesimi var evin icinde. ben boyle dedikten sonra yine pilli bebek gibi aynı cumleyi tekrarladı. ekip yolla dedim binama gelen hattı kontrol etsin, bir sorun olsa ben burdan gorurum dedi eyw dedim ozaman bina ici hatlara bakabiliyorlarmı diye sordum o telekom yetkisi dısında siz baktırıcaksınız dedi. peki dedim bina ici hatlarda bir sorun olabilirmi evet olabilir dedi. yine attırdı salterlerimi bre zındık daha 3 saniye once demedinmi ben burdan goruyorum modeme kadar sorunsuz hat diye simdi nası bina ici sorunlu olabiliyor dedim sustu konusmuyo. kablonete online basvuru yaptım simdi, yarın oburgun acılır bende kurtulurum bu omrumu yiyen yegane sorundan
-
internet 5 kat hızlandı 30 bilmem kaç gb/s olan hızımız 157 gb/s oldu ama ben nedense yavaşlama görüyorum 5 kat yavaşlama olmasın :D
-
Yaw DKN kardes, senin yerinde olsaydim kendimi tutamayip cok acayip seyler yapardim a.k resmen adam oyun oynuyo telefonda yaw. acayip sinir bozucu bisey, sen anlatirken sinirlerim tepeme cikti a.k bir de o adamla konustugumu dusunemiyorum.
-
TTnet in amk.superonline gececem.
-
bağlantı geceleri oldukca güzel ama hattan dusuyor gecen gece üst üste ben diim 40 siz diin 90 kere bağlanıp bağlanıp düştü gündüzleri zaten pert bi foruma giriyorsun bi konuda resimli paylaşım yapılmış bekleki 9 saatte açılsın...
telekoma kafam girsin diycem az kalıcak telekoma bütün mal varlığım girsin ... tasımdan tarağıma kitaplarıma pc me kalemlerime buzdolabıma kadar tapulu arazimden tapusuz ewime kadar ...
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------canerator bunu yazdı:
Bende hiç bir soru yok rapidshare da 108kbps gördüm inş böle gider.
-----------------------------benimkide öle valla inşllah bzlmaz
Son zamanlarda benımkıde ıyı oldu walla bende memnunum :=)) -
Zaten birşey olur zaten adam gibi ulaşamassın telefonun başında 15 dk bekletirler kimse açmaz bide adam çıkar yok efendim pcnizde virüs vardır yok efendim modem ayarlarınızı kontrol ediniz adama diyosunki yeni format atıldı modem ayarları tam yok efendim pcnizde sorun vardır.Zaten bişi oldumu TürkTelekomu boşuna aramıyorum çünkü sorunu çözmek için 1 saat anlatman lazım her çıkanda yeteri kadar bilgisi yok saçma sapan şeyler uydurur yani alem bir durum yurtdışında adam DVD indirirken biz bir tane albüm indirmek için dakkalarca bekliyoruz ay hız düştü ay indi kısacası rezalet ben iyi olucağınıda tahmin etmiyorum Adamlar DVD indirme devrinde bizse hala Albüm indirmeye çalışıyoruz fark bu :)