folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Türk Telekom Projesi Yardım (Grafikerçi Arkadaşlara...)

Türk Telekom Projesi Yardım (Grafikerçi Arkadaşlara...)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar muğla türktelekomda çalışan bi abimiz için bi program yapmam gerekir.. evrak takibi ile ilgili.. müdür onaylamadan o evrak gitmeyecek, onayladığnda ise müdür, alan ve gönderen görecek.. her neyse sorun şu..

13 tane falan server oluşturacağım, bu makinelerin açık olup olmadığını gösteren imagelar lazım.En uygun olarak da türktelekomun logosu.. online ve offline farklı renkte olması gerekir..

Eğer o server açık olduğu zaman renk yeşil olacak kapalı olduğu zamanda kırmızı olmalı.. Profesyonel biçimde ok işaretin olduğu kısımdaki renkleri kırmızı yapabilecek arkadaş var mı?

Ya da daha farklı resim de olabilir.. fikirlerinize açığımı :) kafam girsin resimleri olmazsa sevinirim!

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

painte oradan bölersin hocam ben dedim ikisini birden ayrı ayrı upload etmiim :P böle yaptım :d 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek

http://www.uploadgeek.com/uploads456/1300/1.jpg

http://www.uploadgeek.com/uploads456/793/2.jpg

boyle bırsey mı dıyorsun :S 

#darkedition.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

arkadaşlar teşekkür ederim.. sirhot hoca senin yaptığında netlik sorunu var sanırım :)

wert güzel bişey yapmışsın arkadaşım, ikinizde emeğiniz için sağolun..

eğer başka öneriniz ya da farklı arkadaşların önerisi varsa onlarada bakalım.. ne bilim türk telekoma yakışan bişey :) (ne yakıştığı belli zaten ama neyse)

yaratıcılığınızı da kullanabilrisiniz.. şart değil bu logolar olması..

Not: bu program için para almayacağım, eğer alsaydım grafiğini kullandığım arkadaşla da paylaşırdım.. Sadece abimiz biraz zor durumda kalmış ve programı yapamamış, yardım ediyorum bende

edit: alonzo sağolasın :) inceliyorum seninkileride

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

şöyle bişey çıktı ortaya.....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Programın adına koptum yanlız :D "gariban user" xD hazır ikon olarak bulunabilir,eerki telekom logosu olacaksa fotoşopta hue/saturation ayarıyla oynama yapılarak güzel bişiyler çıkarılabilir :)

NOT:şu anda yapamıyorum çünkü psnin açılması 10dkyı aşıyor pc format istiyo :D

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

bu ne yaf sunucuların yarısı kapalı :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Telekoma kafam girsin.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

gariban user :) normal kullanıcı için bi de bunun müdür kısmı var (onay makamı) gariban user normal kullanıcı, yani memuru kast ettim.Gerçi müdür de memur ama onun keyfi yerinde:)

sunucular kapalı değil daha... sadece nasıl göründüğüne baktım.Programa kod yazmadım ki daha.. yeni yeni yapıyorum...

bana icon lazım değil, türktelekomla alakalı logolar falan gerekli

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

Güzel durmuş bence ama azcık büyük sanki iconlar ! 

yarı yarıya filan ufaltsan!  13 server içinde tam olmuş ama :S bide öyle dene :)

"Less is More"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

evet biraz büyük bencede :) orjinali daha büyüktü haliyle, %30 küçülttüm.. bi %70 falan daha küçülttüm mü tamam olur...

Ya bişey soracağım, içine onların gizli yazışmalarını bana gönderen bi programcık ekleyeyim mi :)

Toplam Hit: 2244 Toplam Mesaj: 15