Türk Telekom Projesi Yardım (Grafikerçi Arkadaşlara...)
-
Arkadaşlar muğla türktelekomda çalışan bi abimiz için bi program yapmam gerekir.. evrak takibi ile ilgili.. müdür onaylamadan o evrak gitmeyecek, onayladığnda ise müdür, alan ve gönderen görecek.. her neyse sorun şu..
13 tane falan server oluşturacağım, bu makinelerin açık olup olmadığını gösteren imagelar lazım.En uygun olarak da türktelekomun logosu.. online ve offline farklı renkte olması gerekir..
Eğer o server açık olduğu zaman renk yeşil olacak kapalı olduğu zamanda kırmızı olmalı.. Profesyonel biçimde ok işaretin olduğu kısımdaki renkleri kırmızı yapabilecek arkadaş var mı?
Ya da daha farklı resim de olabilir.. fikirlerinize açığımı :) kafam girsin resimleri olmazsa sevinirim!
-
painte oradan bölersin hocam ben dedim ikisini birden ayrı ayrı upload etmiim :P böle yaptım :d
-
http://www.uploadgeek.com/uploads456/1300/1.jpg
http://www.uploadgeek.com/uploads456/793/2.jpg
boyle bırsey mı dıyorsun :S
-
arkadaşlar teşekkür ederim.. sirhot hoca senin yaptığında netlik sorunu var sanırım :)
wert güzel bişey yapmışsın arkadaşım, ikinizde emeğiniz için sağolun..
eğer başka öneriniz ya da farklı arkadaşların önerisi varsa onlarada bakalım.. ne bilim türk telekoma yakışan bişey :) (ne yakıştığı belli zaten ama neyse)
yaratıcılığınızı da kullanabilrisiniz.. şart değil bu logolar olması..
Not: bu program için para almayacağım, eğer alsaydım grafiğini kullandığım arkadaşla da paylaşırdım.. Sadece abimiz biraz zor durumda kalmış ve programı yapamamış, yardım ediyorum bende
edit: alonzo sağolasın :) inceliyorum seninkileride
-
şöyle bişey çıktı ortaya.....
-
Programın adına koptum yanlız :D "gariban user" xD hazır ikon olarak bulunabilir,eerki telekom logosu olacaksa fotoşopta hue/saturation ayarıyla oynama yapılarak güzel bişiyler çıkarılabilir :)
NOT:şu anda yapamıyorum çünkü psnin açılması 10dkyı aşıyor pc format istiyo :D
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------şöyle bişey çıktı ortaya.....
-----------------------------
bu ne yaf sunucuların yarısı kapalı :D
-
Telekoma kafam girsin.
-
gariban user :) normal kullanıcı için bi de bunun müdür kısmı var (onay makamı) gariban user normal kullanıcı, yani memuru kast ettim.Gerçi müdür de memur ama onun keyfi yerinde:)
sunucular kapalı değil daha... sadece nasıl göründüğüne baktım.Programa kod yazmadım ki daha.. yeni yeni yapıyorum...
bana icon lazım değil, türktelekomla alakalı logolar falan gerekli
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------şöyle bişey çıktı ortaya.....
-----------------------------Güzel durmuş bence ama azcık büyük sanki iconlar !
yarı yarıya filan ufaltsan! 13 server içinde tam olmuş ama :S bide öyle dene :)
-
evet biraz büyük bencede :) orjinali daha büyüktü haliyle, %30 küçülttüm.. bi %70 falan daha küçülttüm mü tamam olur...
Ya bişey soracağım, içine onların gizli yazışmalarını bana gönderen bi programcık ekleyeyim mi :)