Turkcell Beni Kazıklıyor!
-
Arkadaşlar, öncelikle mevzuyu anlatayım.. bundan 1 ay kadar öncesinde avea hattımı turkcell her yöne 1500 dk. kamu tarifesine taşıdım.. 10 gün önce 1500 dakikam bitmiş, üstüne 35 liralık konuşmuşum.. neyse, ona eyvallah dedim olabilir konuşmuşumdur dedim ve telefonumdan aramaları kestim daha fazla kazıklanmayım diye. 3 gün sonra turkcell online işlemler merkezinden güncel faturama baktığımda 135 lira gibi bi tutar gördüm.. vay aq ne bok yicem derken bugün bir daha kontrol etmek istedim baktığımda güncel faturam 236 liraydı... turkcell müşteri hizmetlerini aradım, fatura kesilmeden hiç bi şey yapamayız dediler. ardından bende turkcell satış noktalarına gittim,bir bilgi alabilir miyim diye onlarda bişey yapamayız dediler.. lan kaç gündür arama yapmıyorm ama 200 liralık konuşmuşum gibi oluyor.. telefonum internete filanda bağlı değil.. mesaj filanda yollamıyorum. hiçbir servise üyeliğimde yok.. şmdi adamlar fatura kesilsin siz onu bi ödeyin, ardından eğer sorun varsa onu düzeltiriz diyorlar.. korkuyorum, hergün 100 lira artar oldu nasıl ödeyeceğim?? müritler arasında turkcellde çalışan birileri var mı? yardımcı olun lütfen, çaresizim... :S:S
-
Aynısı bizim dükkanda calısan bir elemanında basına geldi.Turkcell artık iyice kazıklıyor.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Aynısı bizim dükkanda calısan bir elemanında basına geldi.Turkcell artık iyice kazıklıyor.
-----------------------------dostum peki nasıl bi sonuç çıktı? düzeltebildiler mi?
-
bboy_kaya bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------En son bizim burdaki telefoncuya bişeyler soruyordu bilmiyorum gerisini.Ben ona sorarım daha sonra sana sölerim.
-
1 buçuk ayda bi 150 kontör yüklerim bazen 2 aya da çıkıyo bu hatta. ve devamlı da konuşuyorum telefonda işimi görüyo yani. demek istediğim aşırıya kaçmamak lazım. hele şu faturalı bedava dakikalı tarifeler yok mu hepsi saçmalık ötesi resmen adam avlama taktiği.
-
arkadaşlar, tüketici haklarını savunan bir site var, sikayetimvar.com burada turkcell ile ilgili şikayetlere baktığımda hep gördüğüm şey fazla fatura gelmesi. fahis fiyat uygulaması.. ben hattımı turkcelle geçirdiğime pişmanım.. siz siz olun böyle saçma sapan her yöne bilmemkaç dk.şu kadar paraya türü tarifelere inanmayın.. götünüze kazık sokuyorlar..
-
evet böle bişey arkadaşımn başınada geldi. ama o sıfırdan hat aldı 532 li daa sonra bunu heryöne sınırsız tarifesine geçirdi, aylık 65 liramı ne ödeyecekti, bi ay boyunca felaket bi şekilde konuştu ama hayvanın oğlu gece gündüz kızla bi başllıyolardı 2 3 saat fln iice mal olmuşlardı anlicanz (=
neese ay sonunda bi fatura geliyo 650 TL'cık nasıl oluyosa hala anlayamadık sorun şu; heryöne sınırsız tarifesi ay içerisinde tarifeliğinden çıkıyo tarifesiz bişi oluyo(!) bunun hakkındada bilgilendrme yapılmıyo sınırsız dye konuşmaya devam ediliyo ama ay sonunda fatura sadce 10 kat fazla gelmiş oldu.. tarifenin sabit fiyatının yanına fazladan bi sıfır koymuşlar sadce abartılacak bişi yok tcell'e göre.. hesaplama yapmayıda unutmş tcell :S
-
türksele kafam girsin kampanyası istiyoruz
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------evet böle bişey arkadaşımn başınada geldi. ama o sıfırdan hat aldı 532 li daa sonra bunu heryöne sınırsız tarifesine geçirdi, aylık 65 liramı ne ödeyecekti, bi ay boyunca felaket bi şekilde konuştu ama hayvanın oğlu gece gündüz kızla bi başllıyolardı 2 3 saat fln iice mal olmuşlardı anlicanz (=
neese ay sonunda bi fatura geliyo 650 TL'cık nasıl oluyosa hala anlayamadık sorun şu; heryöne sınırsız tarifesi ay içerisinde tarifeliğinden çıkıyo tarifesiz bişi oluyo(!) bunun hakkındada bilgilendrme yapılmıyo sınırsız dye konuşmaya devam ediliyo ama ay sonunda fatura sadce 10 kat fazla gelmiş oldu.. tarifenin sabit fiyatının yanına fazladan bi sıfır koymuşlar sadce abartılacak bişi yok tcell'e göre.. hesaplama yapmayıda unutmş tcell :S
-----------------------------:D 650 vay telefon faturasına okadar bayılsaydım bırdaha telefon kullanmazdım ..
-
aynen benide kazıklıyor eskiden az kontör giderdi şimdi kontör dayandıramıyom:S
-
off bende bugun başvurdum avea hattımı turkcelle geçirmek için.1 hafta sonra bende turkcelliyim artık ama kotumu yaptım acaba:(