Turkcell Google"I Solladı
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar pahalı tarifelerle halen ilgi görüyor
halbuki avea daha hesaplı
-----------------------------e avea daha hesaplı ? ben tuvalettede mesajlaşmak istiyorum mesela tuvalete girince telim çekmiyo? konuşurken tel kapanıyo yarıda kesiliyo ses kalitesi dandirik e bu ucuz olsa ne işe yararki? aralarında çok büyük fark var kaliteyi veriyo hakkınıda alıyo bence trcell verdiği hizmet kalitesine fgöre fiyatları çok iyi.
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------Varg bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar pahalı tarifelerle halen ilgi görüyor
halbuki avea daha hesaplı
-----------------------------e avea daha hesaplı ? ben tuvalettede mesajlaşmak istiyorum mesela tuvalete girince telim çekmiyo? konuşurken tel kapanıyo yarıda kesiliyo ses kalitesi dandirik e bu ucuz olsa ne işe yararki? aralarında çok büyük fark var kaliteyi veriyo hakkınıda alıyo bence trcell verdiği hizmet kalitesine fgöre fiyatları çok iyi.
-----------------------------evet aynen önce avea sonra vodafone kullandım en son olarak turkcell e geçtim Turkcell'in Türkiye'de neden lider GSM operatörü olduğunu anladım hizmet kalitesi çok iyi ayrıca öle reklamlarında da kelime oyunlarıyla müşteri toplamıyo. la 150 kontör aldım 1 ay sonra hala 80 kontörüm wardı ki ben bi öğrenciyim:D
-
Turkcell ögrenci isi degil :D
-
kampuscell diyorum baska söze gerek kalmadı her halde...
-
snooper bunu yazdı:
-----------------------------
kampuscell diyorum baska söze gerek kalmadı her halde...
-----------------------------aynen süper bişey usta
-
Kampuscell liyim diye 1 saat görüşme yaptım 60 kontör gitti. Başka bi kampanyadan kazandığım kontörler vardı önce onlar bitti sonra kampuscell den 10 dakikası 1 kontör olarak gitmesi gerekirken normal tarife üzerinden gitmiş. Aradım müşteri hizmetlerini benimde başıma geldi diyo adam :D müşteri memnuniyeti adına hattıma 10 kontör yükledi dedim memnun olmadım. Siteden şikayet maili attım bu sefer onlar aradı kalan kontörleride yüklediler hattıma.
-
avea dengesizlıkleri oluor ama ucuz
-
thehunturk bunu yazdı:
google turkcell i pipisiyle tokatlar :)
-----------------------------hiç gülesim yoktu be baba harika yorum olnmuş :):):)
-
Bence doğal. Zira Google (en çok görünen ve bilinen yanı tabi) sadece bir kapsamlı arama motoruyla iletişim ve teknoloji firmaları arasında yarışırken, Turkcell ordan da çeksin burdan da çeksin dağda da konuşsunlar Marsda da çeksin die bi tarafını yırtıyo. Bırakın da olsun..
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Kampuscell liyim diye 1 saat görüşme yaptım 60 kontör gitti. Başka bi kampanyadan kazandığım kontörler vardı önce onlar bitti sonra kampuscell den 10 dakikası 1 kontör olarak gitmesi gerekirken normal tarife üzerinden gitmiş. Aradım müşteri hizmetlerini benimde başıma geldi diyo adam :D müşteri memnuniyeti adına hattıma 10 kontör yükledi dedim memnun olmadım. Siteden şikayet maili attım bu sefer onlar aradı kalan kontörleride yüklediler hattıma.
-----------------------------bana aynen böle ve buna benzer ne olaylar geldi başıma ama hepsinde de saolsunlar kontorlerimi faiziyle geri gönderdiler :D seviyorum türkceli