Turkcell İyice Saçmaladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Annemin 6 senedir kullandığı hattı başkasına vermişler bugün adamın teki arayıp ben bu hattı aldım hat kapanacak dedi ve kapandı böyle saçma birşey olurmu ne fatura geciktirme ne hattı kullanmama hiç bir sorun yokken aniden kapandı yarın en yakın tcell extraya gidip olayı anlatıcam eğer gerçekten böyle birşey yaptılarsa ve hattı geri vermezlerse yargı yoluyla nasıl bir yaptırım uygulayabiliriz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:
    -----------------------------

Annemin 6 senedir kullandığı hattı başkasına vermişler bugün adamın teki arayıp ben bu hattı aldım hat kapanacak dedi ve kapandı böyle saçma birşey olurmu ne fatura geciktirme ne hattı kullanmama hiç bir sorun yokken aniden kapandı yarın en yakın tcell extraya gidip olayı anlatıcam eğer gerçekten böyle birşey yaptılarsa ve hattı geri vermezlerse yargı yoluyla nasıl bir yaptırım uygulayabiliriz ?

hat kimin üstüne?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Babamın yada annemin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Tüketici Mahkemesine başvur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

kesin biri iptal başvursu yapmıştır. numarayı yanlış yazmıştır annenki iptal olmuştur. dayımda ttnete başvuru yaptı telfon açılcak diye adamlar geldi kablo çekti akşama doğru iptal edildi diye aradılar iptal ettiren olmadıki oysa. başvuru yapıoruz açmak için :D 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

SweeneyTodd bunu yazdı:

kesin biri iptal başvursu yapmıştır. numarayı yanlış yazmıştır annenki iptal olmuştur. dayımda ttnete başvuru yaptı telfon açılcak diye adamlar geldi kablo çekti akşama doğru iptal edildi diye aradılar iptal ettiren olmadıki oysa. başvuru yapıoruz açmak için :D 

İnş. öyle birşeydir de uğraştırmaz bizi :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

arkadaşım internet bankacılığı falan kullanıyorsanız ve o hatta smsle şifre falan geliyosa dikkat et.

geçen tvde çıktı kadının hattı kapanıor anlamıo ne var 2 gün sonra bankadan paraları çekiliyor. kadının nüfus cüzdanı fotokopisi ile yeni sim kartı çıkarttırıyorlar sonra bankadan paraları çekiorlar int. aracılığı ile. Ne olur ne olmaz acele et.

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

Sizi arayanın muhakkak arkadaş veya akrabası türkcell extrada çalışıyordur hocam. Benim arkadaşım çalısıyor hat sahibini degistirebiliyorsun hat sahibi olmadan v.b gibi bende yapmışdım cünki :D ama türkcelli mahkeme v.s soyle hangi extrada v.s yapıldıgıda cıkar ortaya

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

arkadaşım internet bankacılığı falan kullanıyorsanız ve o hatta smsle şifre falan geliyosa dikkat et.

geçen tvde çıktı kadının hattı kapanıor anlamıo ne var 2 gün sonra bankadan paraları çekiliyor. kadının nüfus cüzdanı fotokopisi ile yeni sim kartı çıkarttırıyorlar sonra bankadan paraları çekiorlar int. aracılığı ile. Ne olur ne olmaz acele et.

aynen olay böyle işliyor fakat adamın ben bu numarayı aldım demesi saçma değilmi ?  

yinede internet bankacılıgı kullanıyorsan dikkatli ol

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

ben geçen hafta 2 faturalımı hattımı kapattırmak için başvurdum müşteri hizmetlerinden aradılar eleman 2 saat dil döktü kapatma etme yok şu kampanya var yok şöyle diye :| vardır o işte bir yanlışlık müşteri temsilcisinin araması lazım onayınızı alması için

Orman Mühendisi //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Bi ibnelik var dikkatli olun.

Toplam Hit: 2516 Toplam Mesaj: 18