Turkcell İyice Saçmaladı
-
Annemin 6 senedir kullandığı hattı başkasına vermişler bugün adamın teki arayıp ben bu hattı aldım hat kapanacak dedi ve kapandı böyle saçma birşey olurmu ne fatura geciktirme ne hattı kullanmama hiç bir sorun yokken aniden kapandı yarın en yakın tcell extraya gidip olayı anlatıcam eğer gerçekten böyle birşey yaptılarsa ve hattı geri vermezlerse yargı yoluyla nasıl bir yaptırım uygulayabiliriz ?
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Annemin 6 senedir kullandığı hattı başkasına vermişler bugün adamın teki arayıp ben bu hattı aldım hat kapanacak dedi ve kapandı böyle saçma birşey olurmu ne fatura geciktirme ne hattı kullanmama hiç bir sorun yokken aniden kapandı yarın en yakın tcell extraya gidip olayı anlatıcam eğer gerçekten böyle birşey yaptılarsa ve hattı geri vermezlerse yargı yoluyla nasıl bir yaptırım uygulayabiliriz ?
-----------------------------hat kimin üstüne?
-
Babamın yada annemin
-
Tüketici Mahkemesine başvur.
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------kesin biri iptal başvursu yapmıştır. numarayı yanlış yazmıştır annenki iptal olmuştur. dayımda ttnete başvuru yaptı telfon açılcak diye adamlar geldi kablo çekti akşama doğru iptal edildi diye aradılar iptal ettiren olmadıki oysa. başvuru yapıoruz açmak için :D
-
archair23 bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------kesin biri iptal başvursu yapmıştır. numarayı yanlış yazmıştır annenki iptal olmuştur. dayımda ttnete başvuru yaptı telfon açılcak diye adamlar geldi kablo çekti akşama doğru iptal edildi diye aradılar iptal ettiren olmadıki oysa. başvuru yapıoruz açmak için :D
-----------------------------İnş. öyle birşeydir de uğraştırmaz bizi :D
-
arkadaşım internet bankacılığı falan kullanıyorsanız ve o hatta smsle şifre falan geliyosa dikkat et.
geçen tvde çıktı kadının hattı kapanıor anlamıo ne var 2 gün sonra bankadan paraları çekiliyor. kadının nüfus cüzdanı fotokopisi ile yeni sim kartı çıkarttırıyorlar sonra bankadan paraları çekiorlar int. aracılığı ile. Ne olur ne olmaz acele et.
-
Sizi arayanın muhakkak arkadaş veya akrabası türkcell extrada çalışıyordur hocam. Benim arkadaşım çalısıyor hat sahibini degistirebiliyorsun hat sahibi olmadan v.b gibi bende yapmışdım cünki :D ama türkcelli mahkeme v.s soyle hangi extrada v.s yapıldıgıda cıkar ortaya
-
Liquid bunu yazdı:
arkadaşım internet bankacılığı falan kullanıyorsanız ve o hatta smsle şifre falan geliyosa dikkat et.
geçen tvde çıktı kadının hattı kapanıor anlamıo ne var 2 gün sonra bankadan paraları çekiliyor. kadının nüfus cüzdanı fotokopisi ile yeni sim kartı çıkarttırıyorlar sonra bankadan paraları çekiorlar int. aracılığı ile. Ne olur ne olmaz acele et.
-----------------------------aynen olay böyle işliyor fakat adamın ben bu numarayı aldım demesi saçma değilmi ?
yinede internet bankacılıgı kullanıyorsan dikkatli ol
-
ben geçen hafta 2 faturalımı hattımı kapattırmak için başvurdum müşteri hizmetlerinden aradılar eleman 2 saat dil döktü kapatma etme yok şu kampanya var yok şöyle diye :| vardır o işte bir yanlışlık müşteri temsilcisinin araması lazım onayınızı alması için
-
Bi ibnelik var dikkatli olun.