Türkcell Katma Degerli Servisler Saçmalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türkcell Katma Degerli Servisler 12 TL Faturaya yansıltılmış 

Olay şöyle oldu bana mesaj geliyo bilmem ne aboneliğine üyeliğiniz başlatılmıştır iptal etmediğiniz taktirde her ay 12 tl ücret yansıtılacaktır faturanıza iptal etmek için iptal yazın xxx numaraya gönderin. 

Bu tamamen dolandırıcılık olmuyormu arkadaşlar ben her hangi bir servise üye olmadan nasıl beni üye yapabilir servisler.

Bu konuda yasal yükümlülüklerim nedir neler yapabilirim

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

benzer sorunlar yüzünden avea ya geçtim, mutluyum !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lalada bunu yazdı

benzer sorunlar yüzünden avea ya geçtim, mutluyum !

Bende vodafone yi düşünüyorum bide yasal olarak acaba numaramın tüm reklam servislerinden silinmesi mümkünmü

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sorumun cvp bını alamadım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Telefonunun işletim sistemi nedir ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

Telefonunun işletim sistemi nedir ?

android

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam musteri hizmetleri ile görüştün mü ne iş bunlar diye. Herşeyin kaydini zaten tutuyorlar. Açıklamasını da yapsınlar. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    google play den her önüne gelen uygulamayı indirme.senin adına mesaj atıp saçma sapan yerlere abone ediyorlar.aynısı başıma gelmişti.sırf bu yüzden android e tövbeliyim. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Hocam musteri hizmetleri ile görüştün mü ne iş bunlar diye. Herşeyin kaydini zaten tutuyorlar. Açıklamasını da yapsınlar. 

Hocam sordum fixmobi diye bir şirket varmış oraya aitmiş oranın numarsını verdiler onlarla bi görüşün konuyu anlatın para iadesi isteyen dediler aradaım görüştüm işte güya ben girmişim telefonumda gece saat 3 te lan dedim ben o saate uyuyorum mk sizden msj geldi o mesaja uyandım uykulyken iptal yazıp yolladım siz bana sormadan nasıl kayıt edersiniz dingil dedim böyle dayı dayı konuştu girmişsinizki yazmışız felan dedi kayıt alıyorum dedi inceleyip size geri dönüş yaparız dedi yapmadılar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

ammaan hoca bu türkcellden uzak durmak lazım walla caddede kazara bayi önünde geçtimmi bayılacak gibi oluyorum vücud reflek olarak başka yöne yöneliyor kardeş bunlar sürekli alttan alttan farkında olmadan püfletirler walla çaarseide bana kalırsa iyi bir avukat tutp bunları maddi manevi tazminat davası verdirenceki senden sonrakilere örnek olsun

İts My Life. NOW or NEVER
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vodefone Ailesine katıldım hoşgeldiniz hediyesi olarak burger menü gönderdiler :)

Toplam Hit: 7982 Toplam Mesaj: 13