Türkcell Katma Degerli Servisler Saçmalığı
-
Türkcell Katma Degerli Servisler 12 TL Faturaya yansıltılmış
Olay şöyle oldu bana mesaj geliyo bilmem ne aboneliğine üyeliğiniz başlatılmıştır iptal etmediğiniz taktirde her ay 12 tl ücret yansıtılacaktır faturanıza iptal etmek için iptal yazın xxx numaraya gönderin.
Bu tamamen dolandırıcılık olmuyormu arkadaşlar ben her hangi bir servise üye olmadan nasıl beni üye yapabilir servisler.
Bu konuda yasal yükümlülüklerim nedir neler yapabilirim

-
benzer sorunlar yüzünden avea ya geçtim, mutluyum !
-
lalada bunu yazdı
benzer sorunlar yüzünden avea ya geçtim, mutluyum !
Bende vodafone yi düşünüyorum bide yasal olarak acaba numaramın tüm reklam servislerinden silinmesi mümkünmü
-
sorumun cvp bını alamadım
-
Mycity bunu yazdı
Telefonunun işletim sistemi nedir ?
-
Citizen bunu yazdıMycity bunu yazdı
Telefonunun işletim sistemi nedir ?
android
-
Hocam musteri hizmetleri ile görüştün mü ne iş bunlar diye. Herşeyin kaydini zaten tutuyorlar. Açıklamasını da yapsınlar.
-
google play den her önüne gelen uygulamayı indirme.senin adına mesaj atıp saçma sapan yerlere abone ediyorlar.aynısı başıma gelmişti.sırf bu yüzden android e tövbeliyim. :)
-
imlegend bunu yazdı
Hocam musteri hizmetleri ile görüştün mü ne iş bunlar diye. Herşeyin kaydini zaten tutuyorlar. Açıklamasını da yapsınlar.
Hocam sordum fixmobi diye bir şirket varmış oraya aitmiş oranın numarsını verdiler onlarla bi görüşün konuyu anlatın para iadesi isteyen dediler aradaım görüştüm işte güya ben girmişim telefonumda gece saat 3 te lan dedim ben o saate uyuyorum mk sizden msj geldi o mesaja uyandım uykulyken iptal yazıp yolladım siz bana sormadan nasıl kayıt edersiniz dingil dedim böyle dayı dayı konuştu girmişsinizki yazmışız felan dedi kayıt alıyorum dedi inceleyip size geri dönüş yaparız dedi yapmadılar
-
ammaan hoca bu türkcellden uzak durmak lazım walla caddede kazara bayi önünde geçtimmi bayılacak gibi oluyorum vücud reflek olarak başka yöne yöneliyor kardeş bunlar sürekli alttan alttan farkında olmadan püfletirler walla çaarseide bana kalırsa iyi bir avukat tutp bunları maddi manevi tazminat davası verdirenceki senden sonrakilere örnek olsun
-
Vodefone Ailesine katıldım hoşgeldiniz hediyesi olarak burger menü gönderdiler :)