Türkcell Konuşmadığıma Para Alıyor
-
türksel benim faturasız hatta bile fatura göndermişti zamanında
-
Şikayetini BTK üzerinden yaparsan ciddiye alınma ihtimali daha yüksek olur.
-
Avea rulz, 30 tl her yöne 1000 dk 1000 sms 1 gb internet.
krypt tarafından 28/Ara/12 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
aradım şimdi müşteri hizmetlerini 20 dakika konuştuk resmen sabahki karı diyorki aralık ayıda ekli şimdi ki bayan diyorki aralık ayı ekli değil ve o bile şaşırdı ulan nasıl birşey temmuzda tarifem iptal oluyor temmuza kadar 65 ödüyorum temmuzdan sorna tarıfemmı ıptal edıyorlar yenıden tarıfeye gecmek ıstermısınız evet dıyorum 75 tl den hesaplıyorlar ama yıne 65 tl fatura yoluyorlar normalde benım sozlesmem nısan 2013 te ıptal oluyor ama adamlar benım tarıfemı temmuzda ıptal edıyorlar bayan dıyor gold 65 var evet biliyorum valla olay çok boka sardı yeminle olayı çözemedik valla çözemedik billa çözemedik en son incelemeye yolladı dedi 24-48 saat arası dönüş olacak diye vay arkadaş ne saçmalık ya 65 tl ftura 30 tl taahutu erken kapatıyorum dıye ettımı 95 12 tl de mesaj ettımı sana 107 hadı 8 tl de özel hat ettimi sana 115 tamam arkadaş 115 e razıyımda bu amq 182 tl sı nerden cıkıyor kımse bılmıyo hayırlısı 2013 e cenabet gireceğim ulan bu sene geçen sene abdestli girdik şans gülmedi bize.........
bensiz_aglama tarafından 28/Ara/12 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Gelen faturayi al kaymakamliga git hakem heyetine basvur sikayetde bulun ( tuketici haklari )
-
Sana yanlıs bilgi verilmiş.Sen hazırkarta ayın 24 unde gectiysen ve fatura kesim tarihin her ayın 25 i ise bir sonraki paketin ucretinin yansıması ımkansız,ha yansıdıysa yanlıslık vardır iade ederler merak etme.
2.postundan fazla bişey anlamadım.anladıgım kadarıyla cevaplayım.sen gold paketini kullanıyorsan fiatı 95 Tl dir.Taahhütlü kullanırsan 65 TL.
senin taahhüdünün temmuz ayında bittigini varsayıyorum,iptal ettigin icin aldıgın indirimi geri ödeyeceğin icin agustos,eylul,ekim,kasım 4*30=120 TL cayma bedelin ,65 TL de son ayki paket bedelin toplam 185 TL.
Eger senin anlattıklarını dogru anladıysam faturanda herhangi yanlıslık yok.
-
pillibebek bunu yazdı
Sana yanlıs bilgi verilmiş.Sen hazırkarta ayın 24 unde gectiysen ve fatura kesim tarihin her ayın 25 i ise bir sonraki paketin ucretinin yansıması ımkansız,ha yansıdıysa yanlıslık vardır iade ederler merak etme.
2.postundan fazla bişey anlamadım.anladıgım kadarıyla cevaplayım.sen gold paketini kullanıyorsan fiatı 95 Tl dir.Taahhütlü kullanırsan 65 TL.
senin taahhüdünün temmuz ayında bittigini varsayıyorum,iptal ettigin icin aldıgın indirimi geri ödeyeceğin icin agustos,eylul,ekim,kasım 4*30=120 TL cayma bedelin ,65 TL de son ayki paket bedelin toplam 185 TL.
hocam benim taahütüm neden temmuzda bitiyorki benm tahhahütüm nisanda bitmesi lazım ben nisanda yaptım 4 ay sonra neden ıptal olunup tekrardan yenııyorlar bana gelen mesaj paketınız ıptal oldu tmm paket yenılemek ıstermısınız evet kadın dıyor sızın paketınız nısanda ıptal olması lazım bana bunu acıkla 12 tl de sms olayını koy hocam degısık bırsey var burada sen her aya 30 tl yuklemeyeceksın en sona yukleyeceksın
sen birde 120 tl cayma dıyorsun tmm 65 de oyle koy 185 12 tl de sms paketım vardı 197 hadı 3 tl dıyelım ozel numara 200 yanlısın var hocam kadın bana dıyorkı sızın ıkıtane paketınız vare arkadas valla sen turkcell olma her aya 30 tl koyuyorsun yanı
bensiz_aglama tarafından 28/Ara/12 19:21 tarihinde düzenlenmiştir -
toplu sikis var beyler
http://www.youtube.com/watch?v=GFjzABL0XxA
video anlatıyor herşeyi :) aklıma geldide.
-
bensiz_aglama bunu yazdıpillibebek bunu yazdı
hocam benim taahütüm neden temmuzda bitiyorki benm tahhahütüm nisanda bitmesi lazım ben nisanda yaptım 4 ay sonra neden ıptal olunup tekrardan yenııyorlar bana gelen mesaj paketınız ıptal oldu tmm paket yenılemek ıstermısınız evet kadın dıyor sızın paketınız nısanda ıptal olması lazım bana bunu acıkla 12 tl de sms olayını koy hocam degısık bırsey var burada sen her aya 30 tl yuklemeyeceksın en sona yukleyeceksın
sen birde 120 tl cayma dıyorsun tmm 65 de oyle koy 185 12 tl de sms paketım vardı 197 hadı 3 tl dıyelım ozel numara 200 yanlısın var hocam kadın bana dıyorkı sızın ıkıtane paketınız vare arkadas valla sen turkcell olma her aya 30 tl koyuyorsun yanı
en sona ekleyemezsın.taahhüt süren boyunca aldıgın indirimi öderssin.saat 18 :00 dan önce görseydim konuya, cozerdim ama saat gec oldu.
acaba taahüdün nisanda bittide sen temmuz ayındamı yeniledin?gerci farketmez ozaman daha cok gelirdi cayma bedelin.
eğer 2 paket ucretin varsa yanlıslık vardır.
eger pzartesiye kadar dayanabilirsen pazartesi hallederiz.
-
tamamdır arkadaslar adamlar hallettı gold paketı ıkı defa gecırmısler bana :D sımdıkı odeyecegım para 107 lira
hoc am valla bana en sona eklenecegını soyledıler ve evet oyle oldu en sona 30 tl koydular ondan 107 lıra 65 lira hat 30 daha 95 12 tl de sms 107 tam hocam yanı bu kadar basıt ama bu adamlar bana bırde basa paket gecırmısler
bensiz_aglama tarafından 28/Ara/12 19:49 tarihinde düzenlenmiştir